Νέοι Πιερικού - Νέοι Καλλονής 2 - 1 - Για το πρωτάθλημα των Νέων Β' Εθνικής

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Πέμπτη 05 Ιανουαρίου 2012 Αθλητισμός
Πολύ καλό ξεκίνημα στην αρχή του νέου χρόνου
Πολύ καλοί οι Νέοι του Πιερικού δεν αξιοποίησαν την ανωτερότητα που είχαν στο Α' ημίχρονο με...
συνέπεια στο δεύτερο ημίχρονο που οι φιλοξενούμενοι, αν και με παίκτη λιγότερο, πίεσαν και απείλησαν την ανατροπή του σε βάρος τους σκορ χωρίς όμως να το κατορθώσουν.
Η νίκη των Νέων είναι δίκαιη γιατί και όταν ακόμη οι αντίπαλοί τους προσπάθησαν να ανατρέψουν το σκορ οι Νέοι του Πιερικού έκαναν τις μεγάλες ευκαιρίες. 
Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ
Στο 4' λεπτό ο Παρούκας έφυγε πολύ γρήγορα από δεξιά, μπήκε στην περιοχή αλλά στο δυνατό διαγώνιο σουτ που έκανε η μπάλα έφυγε μόλις άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας της Καλλονής.
Στο 17' ο Παναγιωτίδης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και ανοίγοντας το σκορ έγραψε το 1 - 0.
Στο 22' λεπτό η Καλλονή ισοφαρίζει. Ο Σαμπάνης Γ. εκμεταλλεύτηκε απόκρουση της μπάλα από τη συμβολή καθέτου και οριζοντίου δοκού και από κοντά πλασάροντας ισοφάρισε σε 1 - 1.
Στο 43' ο Παρούκας μετά από πάσα του Σιδηρόπουλου βγήκε μόνος με τον τερματοφύλακα της Καλλονής αλλά στο σουτ που έκανε η μπάλα έφυγε άουτ χάνοντας μεγάλη ευκαιρία.
Στο 49' λεπτό ο Παρούκας με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και ανέβασε το σκορ στο 2 - 1.
Στο 70' ο Σταυρινός με σουτ από κτύπημα φάουλ έστειλε τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Πιερικού.
Στο 64' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τρακέλης της Καλλονής.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γκαραγκάνης με βοηθούς τους κ.κ. Θεοδώρου - Ατματζίδη.
Οι συνθέσεις
Νέοι Πιερικού
Μπαμπαϊτης, Χαρέλας, Λαγδάρης, Τζιούτζος (61' Μπουρανής), Ζανέτας, Μετενίδης, Σιδηρόπουλος, Παρούκας (81' Καθάριος), Παναγιωτίδης Αν., Παπατόλιος, Βραχνός (71' Τσιώμης Β.)
Νέοι Καλλονής
Γομός, Τριλιανός (70' Πιπεράς), Σταυρινός, Σαμπάνης Γ., Πρωτούλης (76' Ευαγγελουδάκης), Γιουκαρής, Σαμπάνης Ανθ., Διακορωνάς, Λίμα (84' Τριανταφύλλου), Τρακέλης, Κίστα.
 

http://athlitikipierias.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks