Ο Πιερικός άλωσε το κάστρο της Ρόδου - Διαγόρας - Πιερικός 0 - 2

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012


Πέμπτη 05 Ιανουαρίου 2012 Αθλητισμός
Με σκόρερ τον Κουτσοσπύρο
Με το "τρίποντο" στις αποσκευές του θα επιστρέψει ο Πιερικός από τη Ρόδο, αφού νίκησε με 2 γκολ του Κουτσοσπύρου τον...
Διαγόρα.
Η ομάδα του Πιερικού έφτασε δίκαια στη νίκη αφού έχασε αρκετές ευκαιρίες, με τον γκολκίπερ των Ροδιτών Πονηρό να κρατάει το μηδέν. Ο Χρήστος Κουτσοσπύρος όμως ήταν αυτός που με προβολή στο 59' "έκοψε το γόρδιο δεσμό" μετά από σέντρα του Μπλαζέφσκι ενώ ο Αγρινιώτης φορ στο 77' με σουτ "σφράγισε" τη νίκη της ομάδας του.
Ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση 35 λεπτών καθώς ο Διαγόρας δεν είχε καταβάλει τη χρηματική αμοιβή στους διαιτητές! Τελικά οι άνθρωποι του Διαγόρα συγκέντρωσαν το απαιτούμενο ποσό και ο αγώνας διεξήχθη κανονικά.
Φάσεις και γκολ
Στο 10' Σουτ του Ευγενικού μέσα από την περιοχή, η μπάλα άουτ.
Στο 16' Σουτ του Λερογιάννη, η μπάλα άουτ.
Στο 18' Σέντρα του Ελευθεριάδη από αριστερά, σουτ του Κουτσοσπύρου εν κινήσει, απόκρουση του Πονηρού, ριμπάουντ του Μπλαζέφσκι και νέου σουτ, ο Πονηρός όμως λέει και πάλι "όχι"!
Στο 59' το 0-1 ύστερα από σέντρα του Μπλαζέφσκι, ο Κουτσοσπύρος με προβολή έκανε το 0-1 για τον Πιερικό.
Στο 77' το 0-2 μετά από γύρισμα του Πουρτουλίδη, Ο Κουτσοσπύρος με σουτ διπλασιάζει τα τέρματα του Πιερικού! Διαγόρας-Πιερικός 0-2.
Κίτρινες: Μπαούρης, Μπακάλης-Μπλαζέφσκι, Πέντα, Γιαζιτζόγλου
Διαιτητής ο κ. Μπλούνας (Φθιώτιδας) με βοηθούς τους κ.κ. Ταρανάς, Μπαμπάς (Αθηνών).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Διαγόρας (Μιχάλης Τσιβρινής)
Πονηρός, Πουλόπουλος, Τσίτσης (62' Ρούσσος), Μπακάλης, Λερογιάννης (81' Χατζηπέτρος), Χατζηκοσμάς, Επιφάνης (73' Μαριεττάκης), Αυγενικού, Ματεντζίδης, Καρπαθάκης, Μπαούρης.
Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος)
Καρακούτσης, Πουρσανίδης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Κωτσιόπουλος (46' Πουρτουλίδης), Τόσκας, Ιντζόγλου, Ελευθεριάδης (46' Γκουγκουλιάς),
Μπλαζέφσκι, Πέντα (87' Κραγιόπουλος), Κουτσοσπύρος.
Παπαδόπουλος: "Θέλαμε τη νίκη στο γήπεδο, και όχι στα "χαρτιά"
Ο νικηφόρος αγώνας του Πιερικού με τον Διαγόρα ξεκίνησε με 40 λεπτά καθυστέρηση λόγω της αδυναμίας της ροδιακής ομάδας να συγκεντρώσει τα χρήματα για να πληρωθούν οι διαιτητές. Οι Κατερινιώτες θα μπορούσαν να διεκδικήσουν και να πετύχουν νίκη με 3-0 "στα χαρτία", όμως προτίμησαν να διεκδικήσουν τη νίκη στον αγωνιστικό χώρο.
"Μπορούσαμε να πάρουμε το ματς στα χαρτιά γιατί η ομάδα του Διαγόρα αντιμετώπισε
πρόβλημα με την οικονομική τακτοποίηση της αμοιβής των διαιτητών. Συναινέσαμε όμως στην έναρξη του αγώνα, ύστερα από 40 λεπτά γιατί η ηθική του Πιερικού επιβάλλει να σεβαστούμε τον αγώνα των ποδοσφαιριστών του Διαγόρα που κάνουν την προσπάθειά τους στους αγωνιστικούς χώρους. Θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά να το πράξουμε εντός αγωνιστικού χώρου, και αυτή ακριβώς είναι η περηφάνια του Πιερικού.
Δε θα μπορούσαμε να αποδεκτούμε νίκη "στα χαρτιά" χωρίς να αγωνιστούμε" ήταν η άποψη του "ισχυρού άνδρα" της Κατερινιώτικης ΠΑΕ, ο οποίος αναφέρθηκε και στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι λέγοντας: "Το αποτέλεσμα ήταν ευτυχές για την ομάδα μας, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν αλλά και στην τεχνική ηγεσία. Μπορούσαμε να κερδίσουμε με 5 και 6 γκολ διαφορά και δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου.
Τέλος καλό, όλα καλά. Το μόνο μελανό σημείο το οποίο θέλω να καυτηριάσω είναι ότι ενώ ενημερωθήκαμε πως η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, έγινε μπροστά σε περίπου 200 φιλάθλους του Διαγόρα".

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks