ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΝΙΚΗ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-3 ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ- ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ 0-0)

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2011 
Για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ αγωνίστηκε  το Σάββατο 27-2-2011 η ομάδα του ΠΑΙΔΙΚΟΥ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με αντίπαλο την πολύ καλή ομάδα της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ , ΝΙΚΗΤΡΙΑ  η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με σκόρ 2-3 στα πεναλτυ, αφού το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν ισόπαλο με 0-0.
Ο ΑΓΩΝΑΣ:
Πρώτο ημίχρονο: Η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ κυνήγησε απο την αρχή τη νίκη, μπήκε δυνατά στο παιγνίδι, με αδιάκοπο πρέσσιγκ και με τις ευκαιρίες που θα μείνου στην ιστορία, η μία να διαδέχεται την άλλη.
Ετσι νώ, έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο δέν έκαναν γκόλ δύο καλές ευκαιρίες που είχαν στο πρώτο ημίχρονο, παρά του ότι είχαν ώς αντίπαλο μία πολύ καλή ομάδα..
Δεύτερο ημίχρονο:
Δυνατα και με απόφαση να πετύχουν τη νίκη ,μπήκαν στον αγωνστικό χώρο οι παίκτες του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και κατάφεραν να έχουν κατοχή μπάλλας σε ολόκληρο το β ημίχρονο, και πάλι είχαν δοκάρι με τον Τόσκα και 2 καλές ευκαιρίς σε σούτ του Μαυρόπουλου και του Αμπατζίδη.
- Στη σειρά των πέναλτυ ευστόχησαν οι Τόσκας, Αμπατζίδης και Τσιλλεγγερίδης
ΠΙΕΡΙΚΟΣ:(ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ Γ).Τσιλλεγγερίδης  Χατζηδίμπας, Τόσκας,Τζίνοβιτς, Μαυρόπουλος, Δαλαμήτρας, Καλαιτζής,Πουλικίδης, Καρτσαμπάς Σταθακόπουλος, Συμεωνίδης,
Δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Μπαλαχάτζε, Οικονόμου, Αμπατζίδης, Κυζερίδης.
η αρχική εντεκάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ο διαιτητής του αγώνα

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks