ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 6-1 ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011
Δέν λέει να σταματήσει το σερί νικών στα παιγνίδια του το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.  Ομάδα με παίκτες που το ταλέντο τους λάμπει,  μέταλλο ποδοσφαιρικό,δουλεμένα, με ποιότητα και φαντασία προσέθεσε ακόμη μία μεγάλη νίκη με σκόρ 6-1. Αυτή τη φορά "θύμα τους" η πολύ καλή ομάδα του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ για το  πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
Στο τέλος του παιγνιδιού οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές και προπονητικο τίμ, έδωσαν συγχαρητήτρια  στα παιδιά της ομάδος της ΣΧΟΛΗΣ για την απόδοσή τους.
Ο ΑΓΩΝΑΣ:
Στο πρώτο ημίχρονο το ΠΑΙΔΙΚΟ της ΣΧΟΛΗΣ , έπαιξε καλό ποδ΄σφαιρο κατά διαστήματα, δημιούργησε καλές ευκαιρίες και πέτυχε τέσσερα γκόλ, χωρίς να κινδυνεύσει καθόλου.
Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την είσοδο στο παιγνίδι  και μικρότερων παιδιών του ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ και παίξανε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και η ομάδα του ΠΑΙΔΙΚΟΥ πέτυχε άλλα δύο γκόλ.
Τα γκόλ πέτυχαν 5 ο Μιχάλης ο Γκανάβας και 1 ο ΑΛέξξανδρος Κλιάνης.
Η ομάδα του ΠΑΙΔΙΚΟΥ της ΣΧΟΛΗΣ προηγείται στη βαθμολογία του 4ου ομίλου της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ με 24 βαθμούς και ένα αγώνα λιγότερο, έχει πετύχει 47 γκόλ και δέχτηκε 6.
ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ): ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ,  ΝΑΤΣΙΟΣ,ΚΑΤΣΑΒΟΣ,Χ'ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ,ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ, ΚΛΙΑΝΗΣ, ΤΣΟΠΟΖΙΔΗΣ, ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑΣ, ΓΚΑΝΑΒΑΣ,ΜΠΙΝΙΑΣΒ,.
ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ: ΝΑΖΛΙΔΗΣ,ΝΙΚΟΥ, ΚΑΤΣΙΚΗΣ, ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ


- το ΠΑΙΔΙΚΟ της ΣΧΟΛΗΣ αύριο Κυριακή 18-12-2011, στις 12.30 μμ, θα παίξει στο ντέρμπυ με αντίπαλο το ΠΑΙΔΙΚΟ της ΚΑΡΙΤΣΑΣ για το πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks