"Ραντεβού" με την ιστορία... ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2011 - 12 (Β' Φάση) Δημοτικό γήπεδο Βατάν ώρα 14.00 ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSU932Ote5bxPM8dNqvz4Vxd2PgImkjZLKcnh-7UwwTNXZdonX1 
Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011 Αθλητισμός
Την πιο μεγάλη ποδοσφαιρική "μάχη" δίνει σήμερα στις 14.00 στο δημοτικό γήπεδο Βατάν ο Βατανιακός που φιλοξενεί τον Αγροτικό Αστέρα για την δεύτερη φάση του κυπέλλου.. Ελλάδος.
Η πρόκληση για την Κατερινιώτικη ομάδα είναι μεγάλη καθώς ο επόμενος αντίπαλος του σημερινού νικητή θα είναι ο Παναθηναϊκός, το ίδιο μεγάλη είναι όμως και η "δίψα" των ποδοσφαιριστών του Βατανιακού για πρόκριση κόντρα σε μια ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της football league και έχει υψηλούς στόχους.
Η ομάδα του Βατάν ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της με πρωινή προπόνηση και αμέσως μετά ο προπονητής Τάσος Ιωαννίδης ανακοίνωσε την εικοσαμελή αποστολή που αποτελείται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Ανδρονικίδης, Γιαξής, Δερμίσης, Ιτσιος, Καρτσαμπάς, Κατσούλης, Μποταίτης, Μιχαηλίδης, Μπουζούκης, Μίγκος, Νίκου, Ντούλας, Ποτουρίδης, Ραπτόπουλος, Σακελλαρίδης, Σκέντος, Σαββίδης, Σταυρογιάννης, Τασίδης, Χατζησαίας. Θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού μόνον ο Κώστας Τσέργας.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks