ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ - ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΜΕ 1-3 ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

http://www.metrosport.gr/img/2011/11/pierikos-veria1-176x110.jpg 

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011
- Ενας Πιερικός, ασύνδετος, χωρίς αγωνιστικό προσανατολισμό, με σύστημα "Σούλη" υποτάχθηκε φυσιολογικά στη Βέροια μέσα στην Κατερίνη, με..
σκόρ 1-3.
- Και όσοι βιάστηκαν να πούν ότι ο Πιερικός έγινε υπερομάδα, μάλλον βρίσκονται "αλλού" ή δε είδαν τίποτε στο γήπεδο. 
- Πιερικός, σκιά του εαυτού του, χωρίς τρεξίματα,ποδοσφαιριστές που πάντα πήγαιναν όχι δεύτεροι ,αλλά τρίτοι στη μπάλλα, υποτάχθηκαν στην καλοδουλεμένη ομάδα της Ημαθίας και με την απόδοσή του πίκρανε του φιλάθλους της Κατερίνης.
- Κακός ο Πιερικός, άν και προηγήθηκε,  έτσι όπως έπαιζε δέν έδειχνε ότι μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω, αφού ούτε μέση γραμμή λειτουργούσε, ούτε έδειξε πώς πρέπει να αγωνιστεί.
- Ο προπονητής του Πιερικού, για άλλη μία φορά (στα τελευταία χρόνια) αποβλήθηκε του αγωνιστικού χώρου  λόγω διαμαρτυριών (για ποιό λόγο οι διαμαρτυρίες ,δέν καταλάβαμε)
- Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό με τον Κουτσοσπύρο και κράτησαν το 1-0 μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
- Στην επανάληψη η "Βασίλισσα του Βορρά" ήταν καταιγιστική. Ισοφάρισε με τον Καντί στο 58', ο Καλτσάς έκανε το 1-2 στο 63' και το τελικό 1-3 υπέρ της ομάδας της Ημαθείας διαμόρφωσε στο 75' ο εξαιρετικός Ολαϊτάν.
- Ο γηπεδούχος Πιερικός προηγήθηκε  στο 2ο λεπτό με τον Κουτσοσπύρο και κράτησε το 1-0 μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, χωρίς να έχει πάρει πρωτοβουλίες, αλλά η Βέροια ήταν αυτή που είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες.
- Μάλιστα στην επανάληψη η "Βασίλισσα του Βορρά" ήταν καταιγιστική. Ισοφάρισε με τον Καντί στο 58', ο Καλτσάς έκανε το 1-2 στο 63' και το τελικό 1-3 υπέρ της ομάδας της Ημαθείας διαμόρφωσε στο 75' ο Ολαϊτάν.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βαλιώτης (Λάρισας)
ΒΟΗΘΟΙ: Νατσιούλας, Παπαδημητρίου (Λάρισας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ιντζόγλου, Πέντα, Χατζηζήσης - Ολαϊτάν, Τζημογιάννης
Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος):  Συμεωνίδης, Χατζηζήσης, Γιαζιτζόγλου, Κωτσιόπουλος, Δήμου, Κοντέων, Ιντζόγλου, Πέντα, Μπλαζέφσκι (77' Περουτζίνι), Θάνος (46' Κωνσταντινίδης), Κουτσοσπύρος.
Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Κοτταρίδης, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Καλτσάς (85' Τάντιτς), Φαρινόλα, Ολαϊτάν (90+1' Λαναρής), Κάντι, Καλογέρης, Βεργώνης, Αμαραντίδης (78' Γελαδάρης), Γεωργιάδης.

Πιερικός-Βέροια 1-3: η συνέντευξη τύπου
απο το http://katerinisport.gr
Δημήτρης Καλαϊτζίδης (προπονητής Βέροιας):
Η Βέροια με αντίπαλο τον Πιερικό, μια ομάδα που πιστεύω ότι θα έχει αξιομνημόνευτη παρουσία στο πρωτάθλημα, κατάφερε να ξεπεράσει τις αγωνιστικές δυσκολίες που δημιούργησε ο αντίπαλος και τις καιρικές συνθήκες και έφτασε σε μια νίκη-επιβεβαίωση των προσπαθιών να διεκδικίσει τον υψηλό της στόχο. Εκτιμώ ότι με τη σημερινή μας παρουσία δηλώσαμε ότι θα είμαστε από τις ομάδες που θα έχουμε την αγωνιστική δυναμική που μας επιτρέπει να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Επιθετικά είχαμε καλές συνεργασίες, παρότι βρεθήκαμε γρήγορα πίσω στο σκορ, από μια φάση που είχαμε εστιάσει ότι η αντίπαλη ομάδα έχει δυναμική.
Είχαμε την ηρεμία να καταθέσουμε τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που έχει η ομάδα.
Ευτυχήσαμε να ισοφαρίσουμε γρήγορα και από κει και πέρα είχαμε τις προυποθέσεις να φτάσουμε στη νίκη. Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά. Καλή συνέχεια στον Πιερικό.

Σούλης Παπαδόπουλος (προπονητής Πιερικού): Συγχαρητήρια στη Βέροια για τη νίκη. Στο β’ μέρος χάσαμε από μια καλύτερο ομάδα. Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα που δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος αλλά κάποιες φορές κερδίζει ο πιο έξυπνος ή ο πιο τυχερός. Στο α’ μέρος αρνητικός πρωταγωνιστής είναι, για μένα, ο διαιτητής, ο οποίος θα μπορούσε στο 1-0 να δώσει το καταφανές πέναλτι. Πρώτη φορά γίνεται αποβολή προπονητή στο α’ μέρος. Αποβλήθηκα χωρίς να διαμαρτυρηθώ ή να βρίσω. Στο 2ο μέρος η Βέροια ήταν πάρα πολύ καλύτερη και μας κέρδισε δίκαια. Συγχαρητήρια στη Βέροια. Συνεχίζουμε.

Στέφανος Καπίας (ποδοσφαιριστής Βέροιας): Μέσα σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο, με μια έμπειρη ομάδα όπως ο Πιερικός, δείξαμε τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν και πήραμε μια δίκαιη νίκη. Τέτοιες νίκες μας καταξιώνουν σαν ομάδα και μας έχουν μέσα στον υψηλό στόχο που έχει τεθεί από την αρχή. Εύχομαι καλή τύχη στον Πιερικό και να επιτύχει τους στόχους του.
 
Γιάννης Συμεωνίδης (ποδοσφαιριστής Πιερικού): Συγχαρητήρια και στα 22 παιδιά που έπαιξαν σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι παρά τις κακές συνθήκες, καιρικές και γηπεδικές. Χάσαμε από μια καλύτερη ομάδα. Είναι ακόμα 3η αγωνιστική, έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Προχωράμε και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Εύχομαι στη Βέροια καλή πορεία και ό, τι καλύτερο.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks