«Mε έστηναν από το ’96 ως το ’03»! (vid)

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011


http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/imagecache/multimedia_normal/article/2011_07/demis.jpg 
Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011
Ο Ντέμης Νικολαΐδης… σπάει τη σιωπή του και μιλάει για την υπόθεση των στημένων αγώνων στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ περιγράφει ένα περιστατικό για την…
Παράγκα Νο1!
O πρώην άσος της ΑΕΚ, αλλά και παλιός πρόεδρος της ομάδας, μίλησε στην εκπομπή του Κώστα Βαξεβάνη «Το κουτί της Πανδώρας» που θα προβληθεί την Πέμπτη, και έκανε λόγο για στημένα πρωταθλήματα από το 1996 ως το 2003!
Μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω βίντεο με ένα μικρό απόσπασμα από όσα λέει ο πρώην πρόεδρος και ποδοσφαιριστής εκείνη την εποχή, της ΑΕΚ.

Για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν τα όσα λέει ο Νικολαΐδης στο βίντεο με το μικρό απόσπασμα από όσα έχει πει, παραθέτουμε αυτούσια τα λόγια του.


«Θυμάμαι ένα περιστατικό το 2006, όταν ήμουν πρόεδρος της ΑΕΚ, και ένας άνθρωπος που είναι πολύ... διάσημος στην Παράγκα νούμερο 1, μέσω ενός γνωστού ήθελε να συναντηθούμε. Προσωπικά, προσπαθούσα να το αποφύγω, γιατί δεν ήξερα ποιος ήταν ο λόγος. Το εκμυστηρεύτηκα σε έναν δικηγόρο, τον κ. Οικονομόπουλο, που και τώρα ασχολείται με την υπόθεση Ψωμιάδη. Με τα πολλά, συναντηθήκαμε στο σπίτι ενός κοινού γνωστού, στις 12 το βράδυ. Ήθελα να δω για ποιο λόγο ήθελε να με συναντήσει. Αν και όλα αυτά τα φανταζόμουν, σοκαρίστηκα.


Είχα έναν άνθρωπο μπροστά μου, ο οποίος επί τρεις ώρες έκανε βόλτες και μου περιέργαφε από το 1996 ως το 2003, ενώ έπαιζα δηλαδή, πώς στηνόταν το πρωτάθλημα! Άκουγα τον τύπο που εκπροσωπούσε το σύστημα τότε που με έκλεβε. Εμένα, έκλεβε όχι απλά χρήματα, τα συναισθήματά μου, τον κόσμο. Όλους. Και δεν μπορούσα να κάνω και τίποτα. Είχα δώσει το λόγο μου ότι ήταν off the record. Αν και
τα ήξερα, τα πράγματα ήταν λίγο πιο σκληρά. Η αλήθεια πιο σκληρή. Θέλω να δω πώς θα τιμωρηθούν αθλητικά. Υπάρχει η ποινική και η αθλητική δικαιοσύνη. Η αθλητική δικαιοσύνη τι θα κάνει; Θέλω να το δω αυτό. Κατα πόσον θα τους αφήσουν μόνους τους. Το ποδόσφαιρο μόνο του, έτσι όπως είναι στημένο, δεν μπορεί να καθαρίσει. Θέλει κρατική βοήθεια, τη βοήθεια της UEFA. Αλλά έτσι όπως είναι στημένο, δεν το πιστεύω».
http://www.gazzetta.gr
 
http://athlitikipierias.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks