ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Νέα τριετή συμβόλαια για Κωτσιόπουλο - Τσικαδέρη

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011


Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011 Αθλητισμός
Ανανέωσαν Νίκου, Τσιντώτας, επαγγελματικά συμβόλαια για τους νεαρούς Μπουζούκη, Παπατόλιο, Παναγιωτίδη
Τα νέα τριετή τους συμβόλαια με την ΠΑΕ Πιερικός....
υπέγραψαν το βράδυ της Τρίτης, οι Νέστωρ Κωτσιόπουλος και Αντώνης-Ραφαήλ Τσικαδέρης.
Οι δυο ποδοσφαιριστές που τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκαν ως δανεικοί στο Βατανιακό και συνέβαλαν στην άνοδο της ομάδας, εμφανώς ικανοποιημένοι, ευχαρίστησαν πολύ τη διοίκηση και τον προπονητή για την ευκαιρία που τους έδωσε και τόνισαν πως θα προσπαθήσουν να την αρπάξουν για να δικαιώσουν τους εαυτούς τους, τους διοικούντες και τον Σούλη Παπαδόπουλο.
ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΝΕΑΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
Τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια υπέγραψαν με την ΠΑΕ Πιερικός οι Ανέστης Παναγιωτίδης και Θάνος Παπατόλιος. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα «σπλάχνα» της ομάδας και αγωνίστηκαν τη σεζόν 2010-2011 με την ομάδα Νέων του συλλόγου προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα μετά από εισήγηση του Σούλη Παπαδόπουλου. Τα συμβόλαιά τους έχουν διάρκεια πέντε ετών και ολοκληρώνονται στις 30-06-2016.
Πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας (μέχρι 30-06-2016) υπέγραψε με την ΠΑΕ Πιερικός και ο Γιώργος Μπουζούκης.
Ο 18χρονος αμυντικός μέσος (γεννημένος στις 26-07-1993) που την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Βατανιακού υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα πέντε χρόνια.
Παίκτες του Πιερικού θα είναι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια οι Παναγιώτης Τσιντώτας και Στέλιος Νίκου. Οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές υπέγραψαν το μεσημέρι της Τετάρτης τριετή επέκταση συμβολαίου με την ΠΑΕ Πιερικός και έτσι παραμένουν στο δυναμικό της ομάδας μέχρι τις 30-06-2015.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks