ΠΙΕΡΙΚΟΣ - "Προέχουν" φορ και μέσος

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011


Τρίτη 28 Ιουνίου 2011 Αθλητισμός
Την απόκτηση επιθετικού και αμυντικού μέσου έχουν βάλει σε πρώτο πλάνο οι άνθρωποι του Πιερικού.
Ο σύλλογος της Κατερίνης αναμένεται να πραγματοποιήσει 3-4 αποκτήσεις παικτών στο μεταγραφικό...
"παζάρι" που ακολουθεί με τον Σούλη Παπαδόπουλο να εξετάζει ήδη αρκετές περιπτώσεις.
Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, οι "ερυθρόλευκοι" δεν θα βιαστούν να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις περιμένοντας κι αυτοί με τη σειρά τους τις εξελίξεις με το σκάνδαλο των στημένων που ταλανίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Περιμένουν τις "εξελίξεις"
Τις εξελίξεις στα τεκταινόμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου περιμένουν οι άνθρωποι του Πιερικού.
Οι "μελανόλευκοι" γνωρίζουν καλά πως μετά το σκάνδαλο αρκετοί παίκτες θα αναγκαστούν να ψάξουν για μια νέα ποδοσφαιρική στέγη στην καριέρα τους.
Ήδη, ο σύλλογος της Κατερίνης έχει πραγματοποιήσει τις πρώτες του μεταγραφές ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο πληροφορίες θέλουν τον Πιερικό να περιμένει λίγες ημέρες ακόμα ώστε να συνεχίσει τα... χτυπήματά του.
"Βλέπουν" Λιβέρη για την μεσαία γραμμή
Στο... μεταγραφικό παζάρι έχει στρέψει όλο του το ενδιαφέρον ο προπονητής του Πιερικού, Σούλης Παπαδόπουλος.
Ο πολύπειρος τεχνικός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Στέλιου Λιβέρη προκειμένου να καλυφθούν σιγά-σιγά τα όποια κενά άφησαν στο χώρο της μεσαίας γραμμής οι αποχωρήσεις των Λόπεζ και Χατζή.
Ο Παπαδόπουλος είναι γνώστης των ικανοτήτων του 27χρονου ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου μιας και οι δυο τους συνεργάστηκαν στον Πανηλειακό.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του Πιερικού ήδη έχουν προσεγγίσει την πλευρά του παίκτη ώστε στο άμεσο διάστημα να ντυθεί στα μελανόλευκα.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks