Σφράγισαν" την παραμονή οι πόντιοι ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 0-1

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011


Πέμπτη 7 Απριλίου 2011 Αθλητισμός
Μεγάλη νίκη σημείωσαν χθες το απόγευμα οι πόντιοι της Κατερίνης στην Ν. Ευκαρπία επί του Μακεδονικού χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Λάζαρος Μουρατίδης λίγο πριν την εκπνοή του Α' μέρους με πλασέ στην... κίνηση μετά από κεφαλιά πάσα του Κομβολίδη.
Οι Κατερινιώτες ήταν ανώτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και πήραν δίκαια τους τρεις βαθμούς που σφράγισαν την παραμονή και έφεραν το συγκρότημα του Γιώτη Σταματόπουλου στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
ΦΑΣΕΙΣ - ΓΚΟΛ
Στο 6' ο Μουρατίδης "βρήκε" τον Τσιτλακίδη μέσα στην περιοχή όμως το σουτ του τελευταίου απομάκρυνε σε κόρνερ με τα πόδια ο Βοσνιάδης.
Στο 14' νέα επέμβαση του τερματοφύλακα του Μακεδονικού σε σουτ του Κυρτέγου από το ύψος της περιοχής.
Στο 15' Ο Λαζαρίδης πέφτοντας στην δεξιά του γωνία έδιωξε την καρφωτή κεφαλιά του Μανουσαρίδη.
Στο 45' οι πόντιοι ανοίγουν το σκορ με κοντινό πλασσέ στην κίνηση του Μουρατίδη μετά από κεφαλιά πάσα του Κομβολίδη.
Στο 61' ο Β. Σαχινίδης σούταρε από το ύψος της περιοχής όμως ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων μπλόκαρε την μπάλα σωστά τοποθετημένος.
Στο 83' Ο Λιόλιος έπιασε την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ελευθεριάδη όμως ο Θ. Παπαδόπουλος απομάκρυνε λίγο πριν η μπάλα περάσει την γραμμή του τέρματος.
Στο 90' ο Βοσνιάδης έδιωξε το δυνατό σουτ του Ελευθεριάδη και αφού η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι κατέληξε κόρνερ.
Διαιτήτευσαν την συνάντηση οι κ.κ. Κρητικός, Μανασής, Παπανικολάου οι οποίοι "κιτρίνισαν" τους Θ. Παπαδόπουλο, Φωτιά, Τσιτλακίδη, Παπαδόπουλο, Παπαστεργίου.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
Βοσνιάδης, Θ. Παπαδόπουλος, Β. Σαχινίδης (75' Σαμπιασβίλι), Παυλίδης (62' Κατσμακίδης), Μανουσαρίδης( 46' Γρεκός), Βουτσάς, Ευθυμιάδης, Αρχοντίδης, Ασπρίδης, Χαλιλάι, Τ. Σαχινίδης.
ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ
Λαζαρίδης, Γούλας, Λιόλιος, Φωτιάς, Παπαγιαννόπουλος, Τροίρης, Βελώνης, Τσιτλακίδης (60' Παπαδόπουλος), Κυρτέγος (67' Παπαστεργίου), Κομβολίδης (74' Ελευθεριάδης), Μουρατίδης.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks