ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΦΡΟΥΡΟ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ - ΑΛΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ (ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΊΑΣ) ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ..

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

http://news247.gr/ellada/article798334.ece/ALTERNATES/w620/niseli.jpg 
Τρίτη 8 Μαρτίου 2011
"Παλληκαράς ειδικός φρουρός" , που υπηρετεί σε υπηρεσία της Θεσσαλονίκης,  επιτέθηκε σε διαιτητή και επόπτη ποδοσφαιρικού αγώνα ερασιτεχνικού .....τοπικού πρωταθλήματος.
Στην Ημαθία κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στο Νησέλι Αλεξάνδρειας, μεταξύ της τοπικής ομάδος και της αντίστοιχης ομάδας απο τα Παλατίτσια Ημαθίας, ο ειδικός φρουρός μαζί με άλλον έναν πολίτη εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο μετά την αποβολή ποδοσφαιριστή της τοπικής ομάδας και βιαιοπράγησαν σε βάρος του διαιτητή του αγώνα και του επόπτη βοηθού του, με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα.
Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση νομοθεσίας περί αθλητικής βίας, πλήν όμως με απόφαση του τοπικου εισαγγελέα, δέν κρατήθηκαν με τη διαδιακασία του αυτοφώρου, αφέθηκαν ελεύθεροι και ορίστηκε τακτική δικάσιμος. Η ενέργεια αυτή να αφεθούν ελεύθεροι, αντί να περάσουν το τριήμερο στο κρατητήριο, σχολιάστηκε αρνητικά, είναι βεβαια θέμα υπο αφορά τη δικαιοσύνη,αλλά και οι κρίνοντες κρίνονται.Δέν είναι δυνατόν να υπάροχυν αστυνομικοί εκτός υπηρεσίας που να έχουν συνδράμει πολίτες και να έχουν αφήσει τη ζωή τους σε εμπλοκές σε ληστείες τραπεζών και άλλοι να πηγαίνουν στα γήπεδα και αντί να σβήνουν τις "φωτιές" να είνα οι πρωταίτιοι παλληκαράδες που επιτίθενται σε διαιτητές ποδοσφαιρικών αγώνων (ότι και άν έκανε ο διαιτητής), στους οποίους σημειωτέον δέν υπάρχει αστυνομική δύναμη, αφού έτσι διεξάγονται οι ποδοσφαιρικοί αγώνες των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.
Σε βάρος του ειδικού φρουρού διατάχθηκε με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Ένορκη Διοικητική Εξέταση (Ε.Δ.Ε.) και τέθηκε σεδιαθεσιμότητα ο Ειδικός Φρουρός.
Είμαστε περίεργοι να δούμε τί θα γίνει, αλλά για να γίνει κάτι πρέπει και η δικαστική εξουσία με τις διαδικασίες που θα ακολουθήσει να "λύσει" τα χέρια του Υπουργείου να αποβάλλει απο το σώμα "τέτοιους κυρίους".Αν όμως η δικαιοσύνη κωλυσιεργήσει και άν δέν τελειώσει γρήγορα με καταδίκη του κυρίου, πολύ φοβόμαστε ότι τυχόν ΕΔΕ θα πάει στο καλάθι των αχρήστων.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks