Πρωτάθλημα Νέων Β΄ Εθνικής κατηγορίας Πλήρης επικράτηση με γκολ και ευκαιρίες Καλλιθέα – Πιερικός 1-4 Τρία γκολ ο Σεχολάρι

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Σαφώς ανώτεροι οι Νέοι του Πιερικού από την αρχή του παιχνιδιού ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι και στα 90΄ και με λίγη τύχη θα... μπορούσαν  να πετύχουν και άλλα γκολ.
Σε μεγάλα κέφια ο Σεχολάρι πέτυχε τα τρία από τα τέσσερα τέρματα της εκτός έδρας νίκης των Νέων επί των Νέων της Καλλιθέας. Στο παιχνίδι αυτό όλοι οι παίκτες είχαν καλή απόδοση.
Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ
Στο 5΄ ο Καραγκούνης έπιασε δυνατό σουτ αλλά ο τερ/κας Κόρδας απέκρουσε σε κόρνερ.
Στο 10΄ δυνατό σουτ του Παναγιωτίδη Αν  απέκρουσε και πάλι ο τερ/κας Κόρδας.
Στο 15΄ δυνατό σουτ του Μιχαηλίδη  πετάχτηκε και έδιωξε και πάλι ο τερ/κας.
Στο 17΄ ο Ζάρο εκτέλεσε φάουλ και ο Τσιάντος επωφελήθηκε την αδράνεια των αμυντικών του Πιερικού και με κεφαλιά έγραψε το 1-0.
Στο 18΄ ο Παναγιωτίδη Αν   πάσαρε στον Καραγκούνη, ο τελευταίος γύρισε τη μπάλα στο Σεχολάρι και αυτός με σουτ ισοφαρίζει σε 1-1.
Στο 22΄ άψογη συνεργασία Μιχαηλίδη-Καραγκούνη και σουτ του τελευταίου και το 1-2 είναι γεγονός.
Στο 60΄ Μιχαηλίδης-Τσιώμης Γ συνεργάστηκαν πολύ ωραία και ο δεύτερος έβγαλε τη σέντρα και ο Σεχολάρι με καρφωτή κεφαλιά ανέβασε το σκόρ στο 1-3.
Στο 85΄ ο Σεχολάρι με απευθείας κτύπημα φάουλ έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι και έγραψε το 1-4 που ήταν και το τελικό σκορ.
Στο 55΄αποβλήθηκε ο Βάλλας με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Οι συνθέσεις
Καλλιθέα: Κόρδας, Χατζής, Ζιαπ (Ζιάσος), Βάλλας, Στούμπος, Φουντουκίδης, Τσιάντος, Πληγούρης (60 Καλός) Ζάρο, Γαβαλάς, Γεωργούλης
Πιερικός: Πατσιόγιωργος, Σκούρτι, Λαγδάρης, Παναγιωτίδης Γ (84 Νούλας), Ζανέτας, Τσιώμης Γ, Καραγκούνης, Μιχαηλίδης (75 Τσιώμης Β), Παναγιωτίδης Δ, Παπατόλιος, Σεχολάρι (85 Γεργούλης).

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/
 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks