Νίκη με τη «χρυσή» αλλαγή!

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011
Με σκόρερ τον Ρουμάνο Ιάκομπ, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Ηρακλής σημείωσε σπουδαία νίκη επί του Αρη στο Χαριλάου(1-0).
Ηταν ένα μέτριο σε ..ποιότητα ντέρμι, αλλά έγινε αγώνας -θρίλερ στο τέλος. Ο Αρης είχε δοκάρι στο 2' με τον Κόκε, ενώ μετά διατήρησε την υπεροχή και την πρωτοβουλία. Ο Ηρακλής αντέδρασε στο τέλος και στο 88' ο Ζερκά έδωσε στον Ιάκομπ και ο σέντερ φορ αφού απέφυγε τον Σηφάκη έδωσε τους βαθμούς στην ομάδα του. Να τονιστεί ότι ο Ηρακλής και στο 82' έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά δύο φορές ο Σηφάκης σταμάτησε τους Σολτάνι και Ζερκά.
Τώρα, ο Ηρακλής φαίνεται ότι ξεφεύγει από τις περιπέτειες. Οσο για τον Αρη, τα πράγματα δυσκολεύουν σε όλους τους τομείς!
Διαιτητής:Παππάς(Αθήνας).
Κίτρινες: Π. Γκαρσία, Κανακούδης, Μάρα, Καστίγιο,Νέτο, Βανγκέλι
Αρης:Σηφάκης, Νέτο(87' Τσέζαρεκ), Ρονάλντο, Κόκε, Μίσελ, Μπομπαντίγια, Λαζαρίδης, Ντανίλο, Βανγκέλι, Πρίττας(53' Τόχα), Καστίγιο(75' Μενδρινός).
Ηρακλής:Ελευθερόπουλος, Κανακούδης, Χοσέμι, Ντάνι, Παπαστεριανός, Κυριαζής, Π. Γκαρσία, Καϊτά(73' Μαχόπ), Ζερκά, Μάρα(60' Σολτάνι), Επαλέ(83' Ιάκομπ).(ΝΕΑ)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks