ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Δεν προπονήθηκαν Κ. Λαζαρίδης και Συμεωνίδης - "Ατομικό" ο Περουτζίνι

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Παρασκευή 04 Μαρτίου 2011 Αθλητισμός

Στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του Α' ΔΑΚ Κατερίνης συνέχισε χθες την προετοιμασία του ο Πιερικός ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης στην Αθήνα με αντίπαλο την ομάδα της... Καλλιθέας.
Στην χθεσινή προπόνηση δεν πήραν μέρος όπως και την Τετάρτη εκτός του μακροχρόνια απόντα Γουσούλη οι Κ. Λαζαρίδης και Ηλίας Συμεωνίδης οι οποίοι "προσβλήθηκαν" από ίωση και παραμένουν κλινήρεις, και δύσκολα θα προλάβουν το ματς όπως και ο Περουτζίνι που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.
Εκτός από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές δικαίωμα συμμετοχής στην "μάχη" της Καλλιθέας δεν έχουν επίσης οι τιμωρημένοι Παύλος Δήμου και Ισμαελ Λόπες που θα εκτίσουν ποινή από κίτρινες κάρτες.
Στην διάθεση του Σταύρου Διαμαντόπουλου θα βρίσκεται ο Πέτρος Κοντέων ο οποίος επιστρέφει από τιμωρία και αναμένεται να "πάρει" θέση στο κέντρο της άμυνας.
Με την αυριανή χαλαρή προπόνηση θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του αγώνα και αμέσως μετά η αποστολή θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks