ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΝΙΚΗ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-0 ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ (ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ- ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ 1-1)

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011
Για άλλη μία αγωνιστική "ο ιός των δοκαριών" και οι απανωτές ευκαιρίες κατάφεραν να σταματήσουν την απευθείας και με ευρύ σκόρ νίκη του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, στο παιγνίδι της με την αντίστοιχη ομάδα του Αχιλλέα Τριανδρίας, για το πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ ...ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.Τελικά η νίκη επιτεύχθηκε στα πέναλτυ με  σκόρ 2-0, με τον συνήθη ύποπτο και πάλι τον τερματοφύλακα Ευριπίδη Τσιλεγγερίδη να αποκρούει και πάλι πέναλτυ και να ευστοχούν οι Χατζηδίμπας και Τόσκας.
Ετσι η ομάδα του Πιερικού προσέθεσε άλλους δύο βαθμούς στο ενεργητικό της στην κούρσα για την τετράδα του ομίλου της.
Ο ΑΓΩΝΑΣ:
Πρώτο ημίχρονο: Η ομάδα του Πιερικού για έναν ακόμη αγώνα, ξεκίνησε δυνατά, πήρε τα ηνία του παιγνιδιού,  δημιούργησε πολλές φάσεις, έχασε δύο ευκαιρίες, μία με τον Μαυρόπουλο και μία με τον Αμπατζίδη.Τελικά ήλθε το γκόλ (1-0) στο 25 λεπτό με κεφαλιά του Πουλικίδη ύστερα απο εκτέλεση φάουλ του Δαλαμήτρα.
Δεύτερο ημίχρονο:
Με την ομάδα της Τριανδρίας σε παθητικό ρόλο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.Η ομάδα του Πιερικού πίεζε να πετύχει και άλλα γκόλ, και για ακόμη ένα αγώνα ο "ιός των δοκαριών χτύπησε" αφού είχε τρία δοκάρια, με τον Συμεωνίδη, με τον Πουλικίδη και με τον Μπαλαχάτζε και άλλες τρείς ευκςιρίες
να πετύχει πολύ μεγάλο σκόρ.Και ότνα δέν πετυχαίνει μία ομάδα γκόλ, ο νόμος του ποδοσφαίρου λέει ότι το δέχεται η άλλη έστω και με μία και μοναδική ευκαιρία στο παιγνίδι.
Ετσι σε το 55 λεπτό η Τριανδρία ισοφάρισε σε μία αναστάτωση στην άμυνα του Πιερικού μετά απο κτύπημα φάουλ και το σκόρ έγινε 1-1.Ετσι έληξε ο αγώνας αφού στα υπόλοιπα λεπτά η μία ευκαιρία διαδέχονταν την άλλη.Τελικά στη διαδικασια των πέναλτυ νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ:(ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ.Γ).Τσιλλεγγερίδης,Χατζηδίμπας, Τόσκας, Αμπατζίδης, Μαυρόπουλος, Δαλαμήτρας, Καλαιτζής, Πουλικίδης, Καρτσαμπάς Σταθακόπουλος, Τσοπουζίδης.
Δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Μπαλαχάτζε,  Κυζερίδης,Συμεωνίδης,
η αρχική ενδεκάδα του Πιερικού
η αποστολή της ομάδος του ΠΙΕΡΙΚΟΥ

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks