Σ.Φ.Κ. "Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ" - ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ Αγωνιστική δράση για τις ομάδες του Πιερικού

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011


Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011 Αθλητισμός

Πλούσια αγωνιστική κίνηση για τα τμήματα του Πιερικού το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Φεβρουαρίου. Άνδρες, γυναίκες, παμπαίδες και παγκορασίδες σε ..πλήρη αγωνιστική δράση.
ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου και ώρα 14:00 στο ΔΑΚ Βικέλης της Βέροιας η αήττητη και πρωτοπόρος ομάδα ανδρών του Πιερικού αντιμετωπίζει την ομάδα του Φίλιππου με στόχο το 8 στα 8 και την διατήρηση της 1ης θέσης τη βαθμολογίας. Στόχος η νίκη με 3-0 αλλά και η πολύ καλή εμφάνιση ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί.
Το Σάββατο επίσης η ομάδα των παμπαίδων στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής αντιμετωπίζουν στα Καλύβια την τοπική ομάδα. Η νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος των παμπαίδων αποτελεί το στόχο της ομάδας για να ξεκινήσουν θετικά το πρωτάθλημα.
ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00 στο ΔΑΚ Κατρίνης η ομάδα του Πιερικού αντιμετωπίζει στο ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος παγκορασίδων την ομάδα της Νίκης Αιγινίου. Είναι ένα παιχνίδι που θα κρίνει την 1η θέση της βαθμολογίας και ο στόχος για καθαρή νίκη είναι μονόδρομος.
Την Κυριακή η ομάδα των γυναικών αντιμετωπίζει στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Αλεξάνδρεια και ώρα 18:00 την τοπική ομάδα σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την είσοδο στα play off για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία. Με καθαρή νίκη η ομάδα του Πιερικού περνάει στα play off.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κών/νο κιν. 6944995697 begin_of_the_skype_highlighting              6944995697      end_of_the_skype_highlighting και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752 begin_of_the_skype_highlighting              6948724752      end_of_the_skype_highlighting.
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ
http://athlitikipierias.blogspot.com/
 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks