Δείπνο στο "Δανάη" για τους Νέους του Πιερικού

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011


Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011 Αθλητισμός
Στο εστιατόριο του "Hotel Δανάη" στην Κατερινόσκαλα δείπνησε το βράδυ του Σαββάτου η ομάδα νέων του Πιερικού, ένα δείπνο "επιβράβευσης" για την πολύ καλή πορεία της... ομάδας του Γιάννη Κωνσταντινίδη τον τελευταίο καιρό και την κατάκτηση της "κορυφής" στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος των νέων της football league.
Το δείπνο προσέφερε στο ποδοσφαιρικό τμήμα ο κ. Παναγιώτης Σατσίδης, πρώην Γενικός Αρχηγός της Π.Α.Ε. και προσωπικός φίλος του προέδρου του ερασιτέχνη Πιερικού κ. Κώστα Παπαδόπουλου.
Το παρόν έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας νέων, οι ποδοσφαιριστές Νίκου, Κόϊτς, Συμεωνίδης, Τσιντώτας, Σεχολάρι από την επαγγελματική ομάδα που αγωνίζονται με τους νέους, ο τεχνικός Γιάννης Κωνσταντινίδης, ο γενικός αρχηγός κ. Γιώργος Ναρίνογλου, ενώ τη δεξίωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός του προέδρου, ο αντιπρόεδρος κ. Φώτης Τσικαδέρης και οι φίλοι της ομάδας κ.κ. Λευτέρης Μπουζούκης, Κώστας Μαυρόπουλος.
Η εκδήλωση "έκλεισε" σε πολύ καλό κλίμα με τους ποδοσφαιριστές να υπόσχονται πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks