Ημιτελική φάση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Σήμερα στις 14:30 στο "Γιάννης Καλιανίδης"
Εθνικός Κατερίνης – Ακαδημία Πλαταμώνα
Ο «πολυνίκης» του θεσμού Εθνικός, με εννέα κατακτήσεις και κάτοχος του μοναδικού κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος  που κατέκτησε ομάδα της Πιερίας, υποδέχεται την πρωτοπόρο της Α’ Ε.Π.Σ. Ακαδημία, που μόλις την Κυριακή... γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα. Η
 Ακαδημία μετράει μία συμμετοχή στον τελικό του θεσμού (2007 ηττήθηκε από το Σβορώνο 2-1 στην παράταση) και ελπίζει να ζευγαρώσει τις παρουσίες της στον τελικό του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Εθνικός  Κατερίνης
Με όπλο την παράδοση και την καλή αγωνιστική κατάσταση
Με σύμμαχο τα εννιά κύπελλα της Ε.Π.Σ. Πιερίας ο Εθνικός θα διεκδικήσει σήμερα  το απόγευμα το ένα από τα δυο εισιτήρια του τελικού.
Η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου υποδέχεται την Ακαδημία Πλαταμώνα στο γήπεδο Ιωάννης Καλιανίδης σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να είναι ενδιαφέρον και αμφίρροπο όμως οι γηπεδούχοι μετρούν τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην έδρα τους για το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Οι Σταθμιώτες βρίσκονται σε αγωνιστική ανάκαμψη τον τελευταίο καιρό και η κατάκτηση του τροπαίου αποτελεί κάθε χρόνο έναν από τους βασικούς στόχους της ομάδας.
Οι απουσίες για τον νεαρό τεχνικό κ. Παπαβασιλείου είναι οι Μπατσαράς, Κατσαμάγκας, οι οποίοι όμως απουσιάζουν και στα τελευταία παιχνίδια, ενώ μια πιθανή ενδεκάδα αναμένεται να απαρτίζεται από τους: Σαρπότα, Θεοδοσιάδη, Δερμίση, Τζιάμα, Ζαπουνίδη, Παπαβασιλείου, Ζυγόπουλο, Μπεκιάρη, Ευσταθιάδη, Γκουνταμάνη, Μπίντα.

Ακαδημία  Πλαταμώνα
Με απουσίες η Ακαδημία στο Σταθμό
Με δυο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί σήμερα το απόγευμα η Ακαδημία Πλαταμώνα στο γήπεδο «Γιάννης Καλιανίδης» κόντρα στον γηπεδούχο Εθνικό, καθώς ο τεχνικός της ομάδας κ. Σάκης Λιάγκας δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γιώργου Οικονόμου και Στέλιου Δασκαλόπουλου που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.
Οι πολλές επιλογές και η ποιότητα του ρόστερ της ομάδας της Ακαδημίας κάνει τους ανθρώπους της να αισιοδοξούν και να πιστεύουν σήμερα στην πρόκριση για δεύτερη φορά στην ιστορία τους.
Μια πιθανή εντεκάδα που αναμένεται να παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο ο Σάκης Λιάγκας είναι η εξής: Νικολαΐδης, Συνανίδης, Αποστολιός, Η. Δασκαλόπουλος, Κουντούρης, Ετζικέμε, Καλουσίδης, Κουμουρτζής, Μακράκης, Χρυσόπουλος και Καλαμπάκας.
Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 14:30 στο γήπεδο «Γιάννης Καλιανίδης» και θα το διαιτητεύσει ο κ. Λέφας με βοηθούς τους κ.κ. Καραϊσαρίδη και Γιαμούζη ενώ παρατηρητής θα είναι ο κ. Κατανάς.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks