ΕΠΣΠ - ΑΓΩΝΕΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ - ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011


Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Διαβάστε παρακάτω τα πάντα για όλους τους αγώνες ττων ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, όλων των κατηγοριών.......

Α' ΕΠΣ Πιερίας

Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας
Αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής και Βαθμολογία
Νίκες για Ακαδημία και Αχιλλέα
Συγκλονιστικό παιχνίδι με... εγγλέζικο σκορ στην Καρίτσα
Αναλυτική παρουσίαση τεσσάρων αναμετρήσεων 
Ακαδημία Πλαταμώνα – Αριστοτέλης Καταχά 2-0
Πιο εύκολα απ’ότι δείχνει το τελικό 2-0 επικράτησε η Ακαδημία Πλαταμώνα επί του Αριστοτέλη Καταχά στο γήπεδο των Νέων Πόρρων. Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκαν με 2-0 στο ημίχρονο και απώλεσαν πολλές ακόμα ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Καλαμπάκας και Μακράκης τα γκολ για την Ακαδημία που συνεχίζει ακάθεκτη για την άνοδο στην Δ’ Εθνική Κατηγορία.
Τα γκολ
Στο 17’ ο Ταρασιάδης έδωσε στον Καλαμπάκα και αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.
Στο 41’ ο Χρυσόπουλος έστρωσε στον Μακράκη, ο οποίος με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το τελικό 2-0.
Οι συνθέσεις
Ακαδημία Πλαταμώνα: Νικολαΐδης, Αθανασίου (80’ Μουρατίδης), Σινανίδης, Δασκαλόπουλος Στ., Καλουσίδης, Τζόβας, Μακράκης, Κουντούρης, Ταρασιάδης (76’ Ετζικέμε), Καλαμπάκας, Χρυσόπουλος (88’ Μιχωλός).
Αριστοτέλης Καταχά: Κουτλουμπάσης, Δούλιας (66’ Αθανάσοφ), Κωνσταντάκος Φ., Νιώπας, Βασιλειάδης (69’ Γερμανός), Χνούδας, Μαυρίδης, Εβλιΐδης, Πίττης Αντζέπ (57’ Κουκουμάπας), Κωνσταντάκος Π.
Ελπίς Ανδρομάχης – Καλλιθεακός 1-2
Σπουδαία νίκη μέσα στην Ανδρομάχη πήρε ο Καλλιθεακός με σκορ 1-2. Σε ένα πολύ καλό και μοιρασμένο παιχνίδι ο Καλλιθεακός έκανε την ανατροπή και πήρε μία μεγάλη νίκη που αναπτέρωσε τις ελπίδες για παραμονή. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες στο τελευταίο εικοσάλεπτο αλλά το 1-2 παρέμεινε μέχρι το τέλος.
Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις
Στο 1’ ο Νταντάμης με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.
Στο 30’ ο Καλλιθεακός ισοφαρίζει με κοντινό σουτ του Τσελίκα σε 1-1.
Στο 58’ ο Τσελίκας και πάλι με πλασέ από κοντά έκανε το 1-2.
Στο 73’ πέναλτι για την Ελπίδα με τον Νταντάμη να το εκτελεί και να στέλνει την μπάλα άουτ.
Στο 87’ ο Συμεωνίδης με σουτ σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι του Ζιλφίδη.
Στο 89’ σουτ του Σιαμάγκα έδιωξε ωραία ο Ζιλφίδης.
Οι συνθέσεις
Ελπίς Ανδρομάχης: Ζάχος, Σινάνι (85’ Κατσάρας), Αντωνιάδης, Γκαντάς, Γκόλιας, Παπανικολάου, Τσιντώτας (33’ Συμεωνίδης), Σιαμάγκας, Κυλώνης (75’ Μάνης), Μπαμπατζιάνης, Νταντάμης.
Καλλιθεακός: Ζιλφίδης, Δημητριάδης (88’ Κεραμιδιώτης Αθ.), Κουμουρτζής, Χατζηθεοδωρίδης, Τσοποζίδης, Σπυριδωνίδης, Κορούνι, Σέου, Χολίδης (78’ Κεραμιδιώτης Ορ.), Καρακαλίδης (46’ Σιαμήτρας), Τσελίκας.
Πίνδος Α. Αγιάννη – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 1-4
Συνεχίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις του ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας πέρασε και από τον Άνω Αγιάννη επικρατώντας της τοπικής Πίνδου στο ντέρμπι της αγωνιστικής με το ευρύ 1-4. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλοί και παρόλο που βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ, αντέδρασαν και ανέτρεψαν το σκορ πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας πέτυχε άλλα δύο γκολ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη του.
Τα γκολ
Στο 9’ ο Γερακόπουλος με ωραίο σουτ ανοίγει το σκορ κάνοντας το 1-0.
Στο 34’ η ισοφάριση για τον Αχιλλέα με τον Κόλα να πλασάρει εύστοχα για το 1-1.
Στο 42’ ο Καλαμπαλίκης με κεφαλιά νίκησε τον Ρωμανίδη και έκανε το 1-2.
Στο 60’ μετά από κόρνερ του Μπάκα ο Μπαγγέας με κεφαλιά έκανε το 1-3.
Στο 77’ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Κακάλης της Πίνδου και ο Τσαπράνης του Αχιλλέα.
Στο 85’ ο Καρυπίδης με ωραίο σουτ έκανε το τελικό 1-4.
Οι συνθέσεις
Πίνδος Α. Αγιάννη: Ρωμανίδης, Κεραλίδης, Παρασίδης, Κακάλης, Μπατζώνης Λ., Γκουένε (53’ Χατζής), Αμβροσιάδης (70’ Θωμόπουλος), Χρυσόπουλος (53’ Πουριντάτ), Μπατζώνης Δ., Γερακόπουλος, Καρυπίδης.
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Κουδουνάς, Μπαγγέας, Καρυπίδης Μ. (58’ Μπάκας), Κόλα, Σιγαρτζίδης, Κουϊμτζίδης, Γεμενετζίδης, Καρυπίδης Α., Καλαμπαλίκης (80’ Χαραλαμπίδης), Τσαπράνης, Γιαζιτζόγλου (85’ Εμερτζίδης).
Π.Α.Ο. Κ. Μηλιάς – Ερμής Εξοχής 0-0
Ισόπαλο χωρίς γκολ τελείωσε το ντέρμπι για την Πέμπτη θέση ανάμεσα στον Π.Α.Ο. Κάτω Μηλιάς και τον Ερμής Εξοχής. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και δίκαια παρέμεινε το τελικό 0-0 που μάλλον άφησε απογοητευμένους τους γηπεδούχους που παρέμειναν 3 βαθμούς πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ στο 20ο λεπτό αλλά το σουτ του Χριστοφορίδη προσέκρουσε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ντασιόπουλου.
Οι συνθέσεις
Π.Α.Ο. Κ. Μηλιάς: Ντασιόπουλος, Γκόλιας Ι., Αδάμος, Γρηγοριάδης, Ζαφειρόπουλος, Νατσίδης, Γκόλιας Δ., Γκόλιας Ε., Βασιλείου (60’ Γούτσιος), Ελευθεριάδης, Μαντζώλης.
Ερμής Εξοχής: Αμβροσιάδης, Γεωργιάδης, Χριστοφορίδης, Σόβα, Τοπαλίδης, Αναγνωστόπουλος, Βασιλείου Δ., Μακρίδης Αν. (55’ Βασιλείου Αθ.), Παρασίδης, Αντωνόπουλος, Σαρηγιαννίδης (55’ Λιόλιος)

Β' ΕΠΣ Πιερίας

Πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας
Αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής και Βαθμολογία
Εντυπωσιακό παιχνίδι με συγκινήσεις στο Β' ΔΑΚ
Τρεις ομάδες στην κορυφή μετά τη νίκη της Ελπίδας και του Αγ. Σπυρίδωνα 

Γκολ και θέαμα στο Β’ ΔΑΚ Κατερίνης
Άρης Κοκκινοπλιτών – Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 3-3
Ευχαριστήθηκαν ποδόσφαιρο όσοι είχαν την έμπνευση να πάνε στο γήπεδο του Β’ ΔΑΚ Κατερίνης (Κολυμβητήριο) γιατί οι παίκτες του Άρη Κοκκινοπλιτών και του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου πρόσφεραν έξι γκολ, πολλές σπουδαίες ευκαιρίες και εξαιρετικό θέαμα. Γκολ και θέαμα που στο τέλος βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 3-3 τέρματα.
Το παιχνίδι είχε πολλές συγκινήσεις και ήταν ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή του αγώνα.
Ο Εθνικός άνοιξε το σκορ, ισοφαρίστηκε και βρέθηκε να χάνει με 2-1. Στη συνέχεια κατάφερε όχι μόνο να ισοφαρίσει αλλά να προηγηθεί και πάλι με 2-3. Ένα λεπτό όμως πριν από τη λήξη ο Άρης ισοφάρισε σε 3-3 και δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη (είχαμε και καθυστερήσεις) θα «έκλεβε» τους τρεις βαθμούς με μία μεγάλη ευκαιρία που δεν αξιοποιήθηκε. Το τελικό πάντως αποτέλεσμα είναι δίκαιο αν και στο πρώτο ημίχρονο ο Εθνικός ήταν καλύτερος.
Τα γκολ
Στο 6’ ο Εθνικός ανοίγει το σκορ. Ο Τσαουσίδης Π. με απευθείας χτύπημα φάουλ και αφού άνοιξε το τείχος έγραψε το 1-0.
Στο 16’ μετά από σέντρα του Βλάχου ο Κυβελίδης με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 60’ ο Βλάχος με σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και δίνει το προβάδισμα του σκορ στην μάδα του γράφοντας το 2-1.
Στο 74’ ο Εθνικός ισοφαρίζει με γκολ του Κωστόπουλου Σίμου. Η μπάλα μετά το σουτ βρίσκει το εσωτερικό της δεξιάς καθέτου δοκού και καταλήγει στα δίχτυα και έγινε το 2-2.
Στο 79’ ο Ασλανίδης μετά από σέντρα του Κωστόπουλου Π. με δυνατή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και ανέβασε το σκορ στο2-3.
Στο 89’ ο Άρης ισοφαρίζει με τον Σιγανό που εκμεταλλεύτηκε απόκρουση και με σουτ έγραψε το τελικό 3-3.
Οι συνθέσεις
Άρης Κοκκινοπλιτών: Δραγασιάς, Καστανάρας, Τριανταφύλλου, Τακούλας, Γελαδάρης (80’ Κυριακίδης), Κυβελίδης, Σιγανός, Καρατζάς (61’ Μπασδαβάνης), Σπυριδόπουλος, Βλάχος, Τοστσίδης.
Εθνικός Ν. Κεραμιδίου: Τσαουσίδης, Κεσόπουλος, Τάκος, Τσιάμης, Παπαδόπουλος, Σταματέλος (72’ Χατζηευσταθίου), Ελευθεριάδης (54’ Λιοτήρης), Κωστόπουλος Παν., Ασλανίδης, Τσαουσίδης Π., Κωστόπουλος Σ.
Δύσκολα αλλά δίκαια τη νίκη
Όλυμπος Αγ. Σπυρίδωνα – Αναγέννηση Κολινδρού 1-0

Χωρίς να πιάσει την καλή απόδοση των προηγούμενων αγωνιστικών αλλά κυρίως γιατί στο δεύτερο ημίχρονο ήταν κατώτερος των αντιπάλων του, πήρε μα δύσκολη αλλά δίκαιη νίκη ο Όλυμπος Αγ. Σπυρίδωνα επί της Αναγέννησης Κολινδρού με 1-0. Με τη νίκη του αυτή και επωφελούμενος της ισοπαλίας του πρωτοπόρου μέχρι το Σάββατο Άρη Κοκκινοπλιτών, έπιασε κορυφή.
Το πρώτο ημίχρονο ανήκει στον Όλυμπο Αγ. Σπυρίδωνα, στο χρονικό διάστημα του οποίου πέτυχε και το τέρμα που του έδωσε τους τρεις βαθμούς.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Αναγέννηση Κολινδρού ήταν καλύτερη αλλά τελικά δεν μπόρεσε ν’ αποφύγει την ήττα. Η μάχη της παραμονής για την Αναγέννηση Κολινδρού συνεχίζεται γιατί η 12η θέση δεν είναι βέβαιο ότι της προσφέρει και την παραμονή.
Το γκολ
Στο 25’ μετά από σέντρα του Σταυρογιάννη, ο Κατσαμάγκας με κεφαλιά τροφοδότησε τον Ίτσιο και αυτός με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και ανοίγοντας το σκορ έγραψε το 1-0.
Στο 71’ αποβλήθηκε ο Κουλιανόπουλος του Ολύμπου.
Στο 79’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Λακασάς της Αναγέννησης.
Οι συνθέσεις
Όλυμπος Αγ. Σπυρίδωνα: Τζήμας, Κορινιώτης, Κουλιανόπουλος, Ίτσιος, Σταυρογιάννης, Καθάριος, Δήμας (80’ Τσακνάκης), Κατσαμάγκας Β. (80’ Φωτιάδης), Τάχος (60’ Ευαγγελόπουλος), Τρικαλόπουλος, Κέπεντζης.
Αναγέννηση Κολινδρού: Γερμανίδης, Πλιάμης, Μπαδές, Μπαντές, Γλυκός, Μπουρανής, Τραούδας Αν., Λακασάς, Γιαουτζής Οδ. (68’ Τραούδας Ν.), Γκουδάρας (46’ Σιούλας), Θεοχαρόπουλος.
Με γκολ στο 84ο λεπτό
Διαγόρας Σεβαστής – 25η Μαρτίου 1-0
Τις εντυπώσεις και τις ευκαιρίες η Μαρτίου
Μια νίκη με προεκτάσεις στην κορυφή αλλά και λίγο στην ουρά πέτυχε ο Διαγόρας Σεβαστής επί της 25ης Μαρτίου. Ο νικητής πλησίασε στους δύο βαθμούς τον 13ο του βαθμολογικού πίνακα και παρέμεινε με τις λίγες ελπίδες ζωντανός στο παιχνίδι της παραμονής.
Από την άλλη πλευρά η ηττηθείσα 25η Μαρτίου κινδυνεύει να μείνει έξω από την πρώτη εξάδα των πλέι-οφ.
Πάντως το τελικό σκορ αδικεί την Μαρτίου γιατί είχε, πριν δεχτεί το γκολ που έκρινε το νικητή, ευκαιρίες να πάρει το προβάδισμα στο σκορ. Η 25η Μαρτίου κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά έχασε το παιχνίδι.
Το γκολ
Στο 84’ ο Παμλίδης με σουτ μέσα από την περιοχή στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, ανοίγει το σκορ και γράφει το 1-0. Με το γκολ αυτό ο Διαγόρας πήρε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς αφού αυτό ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καζάς με βοηθούς τους κ.κ. Τουλκερίδη και Αγγελόπουλο.
Οι συνθέσεις
Διαγόρας Σεβαστής: Τεμερτζίδης, Μιχαηλίδης, Μορθανάσης, Καβουκίδης, Γλυκός, Σπανός (32’ Πιτσιάνης), Χαρινός, Τζόιτα, Εγγονίδης, Παμπλίδης (86’ Αριζόγλου), Μαυροματίδης (75’ Ζουρνατίδης).
25η Μαρτίου: Ζαλίκας, Τοσουνίδης (63’ Ουσταμπασίδης Σ.), Καραγκιόζης (88’ Παρασκευαΐδης), Τούτσιος, Κουκουβιάδης, Καραδήμος, Κατσιαμήτας, Χαρτοματζίδης, Σταύρε, Παπαγιάννης, Ουσταμπασίδης Γ. (32’ Ουσταμπασίδης Ε.).
Με τη νίκη της μπήκε στο θέμα της διεκδίκησης της εξάδας
Δόξα Μοσχοχωρίου – Πιερικός Κ. Αγιάννη 1-0
Με το γκολ που πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα η Δόξα Μοσχοχωρίου επικράτησε του Πιερικού Κ. Αγιάννη και πήρε τρεις βαθμούς που την έφεραν στο γκρουπ των ομάδων που διεκδικούν μια θέση στην εξάδα των πλέι-οφ.
Στο πρώτο ημίχρονο αλλά και μέχρι την πρώτη αποβολή το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και ο Πιερικός Κ. Αγιάννη δημιούργησε τις προϋποθέσεις για την ισοφάριση.
Μετά το 64’ οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και μπορούσαν αν ήταν λίγο προσεκτικοί να πετύχουν και άλλο γκολ και η νίκη τους να ήταν άνετη. Όπως και να έχει όμως η νίκη της Δόξας είναι δίκαιη.
Το γκολ
Στο 28’ ο Βασ. Γκούτζας με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και ανοίγοντας το σκορ έγραψε το 1-0. Η Δόξα με το γκολ αυτό πήρε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.
Αποβλήθηκαν στο 64’ ο Λαζίδης Στ. και στο 88’ ο Χειμώνας του Πιερικού Κ. Αγιάννη, και οι δύο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κατανάς με βοηθούς τους κ.κ. Καραϊσαρίδη και Θεοδωρίδη.
Οι συνθέσεις
Δόξα Μοσχοχωρίου: Βασιουρής, Ίτσιος (85’ Σάββας), Ζησόπουλος, Βανάσας, Πίτλιακας, Νατσιός, Αρβανίτης, Γκούτζας Β., Σκράπαλης (73’ Γκούτζας Α.), Σαλδής, Τσικολάτας (46’ Σιαμάγκας).
Πιερικός Κ. Αγιάννη: Παπαγεωργίου, Τασόπουλος, Δημόπουλος Π., Μαρένας (88’ Δημόπουλος Π.), Λαζίδης Σ., Χαριεσβίλι (75’ Παπαδόπουλος Κ.), Χειμώνας, Ταραράς, Σκιόπου, Ζαμαντζάς (88’ Αλεμπούμπας), Ουσταμπασίδης.
Δίκαιη επικράτηση των Διόσκουρων
Πιερικός Αρωνά – Ελπίς Κατερίνης 1-3
Νέα νίκη των Διόσκουρων και επιστροφή και πάλι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Άρη Κοκκινοπλιτών και τον Όλυμπο Αγ. Σπυρίδωνα. Επικράτησε δίκαια και μάλιστα εκτός έδρας του Πιερικού Αρωνά με 1-3 τέρματα.
Ο γηπεδούχος Πιερικός Αρωνά με την ήττα αυτή σε συνδυασμό και με την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής κινδυνεύει πλέον άμεσα με υποβιβασμό.
Είναι πάντως γεγονός ότι κάποιο ρόλο για την ήττα έπαιξε και το γήπεδο που ήταν βαρύ. Η Ελπίδα Κατερίνης δικαιώνει τους φίλους της που την θεωρούν ικανή για την απευθείας άνοδο.
Τα γκολ
Στο 30’ ο Κουρτίδης με κεφαλιά και αφού πρόλαβε τον τερματοφύλακα έγραψε το 0-1.
Στο 45’ ο Αρωνάς ισοφαρίζει με γκολ του Παπανάκου που το πέτυχε με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά και έγινε το 1-1.
Στο 55’ ο Ευθυμιάδης από πλάγια θέση με σουτ ανεβάζει το σκορ στο1-2.
Στο 84’ ο Δρανίδης σιγουρεύει τη νίκη της ομάδας του όταν πλάσαρε μέσα από την περιοχή και από πλάγια θέση και έγραψε το τελικό 1-3.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καράμπουλας με βοηθούς τους κ.κ. Λαφατζή και Κοντελίδου.
Οι συνθέσεις
Πιερικός Αρωνά: Βαρμάζης, Μαυρίδης Α., Τσεντίδης, Κωστικίδης, Θεοδωρίδης, Παπανάκος, Παπαδόπουλος Λ. (63’ Πετρίδης), Τόσκας, Αδαμίδης, Ανδρεάδης (57’ Αποστολίδης), Χαλιανδρός (57’ Μαυρίδης Κ.).
Ελπίς Κατερίνης: Τσιλίκοφ, Ζαντέα, Συμεωνίδης, Καρυπίδης, Μουράτι, Μαυρόπουλος, Δημητριάδης, Ευθυμιάδης, Αναστασιάδης, Μαυρίδης (46’ Σεμερτζίδης), Κουρτίδης (66’ Δρανίδης).

Νίκη όχι μόνο παραμονής αλλά και εξάδας
Α.Ο. Παραλίας – Ταύρος Ελάφου 1-3
Ανώτερος ο Ταύρος Ελάφου νίκησε στο γήπεδο της Παραλίας τον τοπικό Α.Ο. Παραλίας με 1-3 τέρματα και έθεσε υποψηφιότητα για μια θέση στην προνομιούχο εξάδα των πλέι-οφ.
Οι παίκτες του Ταύρου μπήκαν δυνατά και αποφασιστικά από το πρώτο ημίχρονο και πριν συμπληρωθούν τα πρώτα είκοσι λεπτά πέτυχαν δύο τέρματα και έθεσαν τις βάσεις για την τελική επικράτηση.
Ίδια ήταν και η μορφή του παιχνιδιού και με τη έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και έφτασαν στο 0-3, σκορ που τους εξασφάλιζε τη νίκη.
Στη συνέχεια χαλάρωσαν κάπως και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν όχι όμως και ν’ απειλήσουν με ανατροπή του σε βάρος τους σκορ.
Τα γκολ
Στο 10’ ο Ταύρος ανοίγει το σκορ. Ο Μποστανίτης πλάσαρε μέσα από την περιοχή και έγινε το 0-1.
Στο 16’ ο Παπαγιαννούλης με γυριστό σουτ μετά από σέντρα από κόρνερ ανεβάζει το σκορ στο 0-2.
Στο 55’ ο Μπατάλας με ατομική προσπάθεια και σπάζοντας το τεχνητό οφσάιντ βγήκε μόνος με τον τερματοφύλακα, πλάσαρε και έγινε το 0-3.
Στο 63’ ο Ελευθεριάδης με σουτ από κοντά μειώνει το σκορ στο 1-3. Το σκορ αυτό ήταν και το τελικό του αγώνα.
Στο 81’ αποβλήθηκε ο Χαστάς της Παραλίας.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Νταμπώσης Ι.Φ. με βοηθούς τους κ.κ. Πάτσα και Σταυρίδη Ν.
Οι συνθέσεις
Α.Ο. Παραλίας: Γκάντζιουκ, Ευθυμιάδης, Δόβας Β., Αμβροσιάδης, Ελευθεριάδης Ι. (46’ Τσακνάκης), Δόβας Α., Σαπίδης, Χαστάς, Βεϊδαμενίδης,  Άγκο, Ελευθεριάδης Ι.
Ταύρος Ελάφου: Τσιγκαρόπουλος, Περιστερόπουλος, Χολίδης, Φωτόπουλος, Σταμάτης, Μποστανίτης (75’ Δάμπλιας), Σαββίδης, Παπαγιαννόπουλος, Μπατάλας, Ελευθεριάδης (46’ Τσαπράνης),
Βέτσος.
Στο δεύτερο ημίχρονο διαμορφώθηκε το σκορ
Αναγέννηση Σβορώνου – Όλυμπος Βροντούς 4-0
Αμφίρροπο και αρκετά καλό το πρώτο ημίχρονο στη διάρκεια του οποίου η γηπεδούχος Αναγέννηση προηγήθηκε με πέναλτυ. Στη διάρκεια του ημιχρόνου αυτού ευκαιρίες για γκολ είχαν και οι δύο ομάδες. Τόσο η γηπεδούχος Αναγέννηση όσο και ο φιλοξενούμενος Όλυμπος Βροντούς μπορούσαν να πετύχουν γκολ πριν από αυτό που πέτυχαν οι γηπεδούχοι.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Αναγέννηση πέτυχε άλλα τρία τέρματα και πήρε τη μεγάλη νίκη των 4-0 τερμάτων. Τώρα οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες με 33 βαθμούς στη 10η θέση και νιώθουν σίγουρα πιο άνετα.
Τα γκολ
Στο 28’ ο Τσιμήτρης ανέτρεψε τον Τριανταφύλλου, πέναλτυ, το χτύπησε ο Παπαζήσης εύστοχα και έγινε το 1-0.
Στο 63’ ο Βελώνης Σ. σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι, πέναλτυ, το χτύπησε ο Παπαζήσης και πάλι εύστοχα και ανέβασε το σκορ στο 2-0.
Στο 77’ ο Τριανταφύλλου Κ.Ε. πλάσαρε μέσα από την περιοχή και στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα έγραψε το 3-0.
Στο 88’ ο Μανίκας ολοκληρώνει τη νίκη της ομάδας του όταν με σουτ από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το τελικό 4-0.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαργυρίου με βοηθούς τους κ.κ. Γιαμούζη και Θεοδώρου.
Οι συνθέσεις
Αναγέννηση Σβορώνου: Τιούκαλας, Χρύσου, Παπαζήσης, Τσιουπλής, Γκόγκος (76’ Γρηγοριάδης), Μανίκας, Ζουμπανιώτης (68’ Μπιτσάνης), Τριανταφύλλου Κ.Α., Τριανταφύλλου Θ., Παπαγιάννης, Τριανταφύλλου Κ.Ε.
Όλυμπος Βροντούς: Καλαϊτζής, Δημόπουλος, Βελώνης Δ., Γεωργούλης, Τζιάφας, Τσιμήτρης (53’ Νίκου), Περηφανόπουλος, Σπανός, Τσιανάκας (77’ Πανωλής), Σταφίδας, Περδίκης (81’ Περδίκης Κ.).


Χωρίς να κουραστεί
Μακεδονικός Ν. Εφέσου – Μεθώνη 3-0 α.α.
Ξεκούραστη ήταν η 24η αγωνιστική για τους ποδοσφαιριστές του Μακεδονικού Ν. Εφέσου αφού αντίπαλός τους ήταν η Μεθώνη που αποχώρησε από το πρωτάθλημα από την πρώτη αγωνιστική.
Έτσι ο Μακεδονικός πήρε τη νίκη με 3-0 τέρματα και τους τρεις βαθμούς που τον φέρνουν στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Γ' ΕΠΣ Πιερίας

Πρωτάθλημα Γ' Κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας
Τα Αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής στους δύο ομίλους και η Βαθμολογία
Στον 1ο όμιλο: Με νίκη προχώρησε ο Διγενής, το Μακρύγυαλο πήρε το ντέρμπι και πέρασε στη 2η θέση
Στον 2ο όμιλο: Ξεκούραστο τρίποντο για τον Ορφέα, πεντάρα της Περίστασης στην Κονταριώτισσα, σκόνταψε ο Δίας στο Μυλαύλακο
 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks