Πρωτάθλημα Νέων Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Τους άξιζε η Νίκη Νέοι Πιερικού – Νέοι Αναγέννησης Καρδίτσας 3-3

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011
Ένα δικό τους παιχνίδι έχασαν οι Νέοι του Πιερικού με αντίπαλο τους Νέους της Αναγέννησης Καρδίτσας. Και το λέμε αυτό γιατί ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους ...δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες μετά το 3-1 να διευρύνουν το σκορ αλλά δεν τις ολοκλήρωσαν.
Και βέβαια δεν θα σταθούμε στο ότι ο διαιτητής δεν έδωσε στο 3-1 πέναλτι υπέρ του Πιερικού. Θα σταθούμε όμως στο γεγονός ότι οι αντίπαλοι τους δημιούργησαν τρεις ευκαιρίες στο δεύτερο
 ημίχρονο, και όχι βέβαια κραυγαλέες και πέτυχαν δύο τέρματα και πήραν την ισοπαλία. Οι Νέοι του Πιερικού  έχασαν, όχι μία αλλά πέντε κλασσικές ευκαιρίες και γι’ αυτό έχασαν. Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου που θέλει την ομάδα που χάνει ευκαιρίες να μην κερδίζει τιμώρησε τους Νέους του Πιερικού. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι τα δύο από τα τρία τέρματα πέτυχε ο Νίκου που είναι ο κεντρικός αμυντικός. 
Οι σπουδαιότερες φάσεις και τα γκολ
Στο 11΄ ο τερ/κας ανέτρεψε τον Σαμαρά, πέναλτι, το χτύπησε ο Γόρδιος και έγραψε το 0-1.
Στο 21΄ μετά από σέντρα του Συμεώννίδη ο Παναγιωτίδης Γ. με σουτ ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 44-45 ο Μιχαηλίδης εκτέλεσε κόρνερ και ο Νίκου που προωθήθηκε με κεφαλιά ανέβασε το σκορ στο 2-1.
Στο 48΄ ο Μιχαηλίδης εκτέλεσε  η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και ο Νίκου με σουτ από κοντά γράφει το 3-1.
Στο 58΄ ο Παναγιωτίδης Αν. χάνει τη μοναδική ευκαιρία όταν μόνος με τον τερ/κα δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 70΄ ο Καμουράς μειώνει το σκορ με σέντρα στη μικρή περιοχή κερδίζει την κεφαλιά προλαβαίνοντας τον τερ/κα και γράφει το 3-2.
Στο 87 ο Γόρδιος δέχτηκε τη μπάλα από κτύπημα φάουλ και με δυνατό διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε σε 3-3.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ Βρέσκας-Μαυρόπουλος-Ασβεστεράς από τη Βέροια.
Οι συνθέσεις
Νέοι Πιερικού: Πατσιογιώργος, Παναγιωτίδης Γ, Συμεωνίδης, Ζανέτας, Νίκου, Τσιώμης Γ (79 Νούλας), Καραγκούνης, Μιχαηλίδης, Παναγιωτίδης Α, Παπατόλιος, Τσιανάκας (65 Λαγδάρης)
Νέοι Αναγέννησης Καρδίτσας: Αναστασίου, Γκούμας, Πουρνάρας, Κούρκουλας, Μιχαλόπουλος, Κουρτεσιώτης (35 Φιλίππου), Γόρδιος, Σαμαράς (46 Κόκκινος), Μουλάϊ, Μετούσι, Καμούρας.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks