Οι Μελανόλευκοι στηρίζουν τους παίκτες του Πιερικού

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Πέμπτη 03 Φεβρουαρίου 2011
Λυπούμαστε και εμείς όπως και άλλοι Πιερικοί για κάποιους που έχουν φορέσει τη δοξασμένη φανέλα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας ενώ σαν αντίπαλοι η συμπεριφορά τους δεν ήταν εν γένει η πρέπουσα. Λυπούμαστε όμως εξίσου και για κάποιους... που σαν αντίπαλοι η συμπεριφορά τους δεν ήταν η πρέπουσα και τώρα φορούν τη δοξασμένη φανέλα (και φόρμα) του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.   
Για την αποφυγή παρεξηγήσεων και συγχύσεων στον κόσμο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ το Club «Mελανόλευκοι» δηλώνει την στήριξή του στους παίκτες της ομάδας παρά την τελευταία ήττα. Δεν τρέφουμε αυταπάτες, γνωρίζουμε τις δυνατότητές μας και με βάση αυτές η ομάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή εντός του αρχικού (?) στόχου. Μας παραξενεύει το γεγονός ότι ένα ?? άτομο-Σύνδεσμος ?? έχει μονίμως στο στόχαστρο τους παίκτες αλλά για τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία ούτε λόγος. Για εκεί δεν είχε ανακοινώσεις, όλα τα έβλεπε καλά,  οι παίκτες φταίνε.
Κάποτε πρέπει να σταματήσει να σπιλώνεται το όνομα του Συνδέσμου από τον οποίο στο κάτω κάτω ξεκίνησαν και πολλοί από εμάς.


Εμείς πάντως δεν κρυφτήκαμε και ούτε θα κρυφτούμε.  Αν κάποιος ονειρεύεται ανόδους και δόξες να του υπενθυμίσουμε ότι κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται για φέτος στο σχεδιασμό της σταθερής διοίκησης που στηρίζει με πάθος. Όποιος διαφωνεί με αυτόν τον σχεδιασμό όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα, ξέρει πολύ καλά πού θα κάνει κριτική. Έχουμε εκφράσει ανοιχτά τις απόψεις μας. Η διοίκηση πληρώνει για να συντηρεί μια ομάδα κάπου στη μέση της βαθμολογίας με ελάχιστο στόχο την σωτηρία. Η ομάδα ανταποκρίνεται σε αυτό που της έχει ζητηθεί επομένως οι παίκτες είναι εντάξει απέναντι στις υποχρεώσεις τους. Ακόμα και να είχαμε άλλους 5-6 βαθμούς για εμάς δεν θα άλλαζε κάτι πέραν του ότι θα χαιρόμασταν μια ή δύο φορές παραπάνω στο γήπεδο. Ξέρουμε πολύ καλά τι μας γίνεται, δε θα κυνηγήσουμε φαντάσματα. Θα συνεχίσουμε να βοηθάμε την ομάδα από την γωνιά μας μόνο και μόνο γιατί τρελαινόμαστε με τον ΠΙΕΡΙΚΟ. Αν ποτέ έρθουν και οι επιτυχίες (και επιστρέψει και ο πικραμένος κόσμος) , εμάς πάλι στην ίδια γωνιά θα μας βρουν.  

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks