Την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο 15:00 Τη νίκη και τίποτε άλλο Πιερικός – Αναγέννηση Καρδίτσας Και ο Πέντα στην αποστολή

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Με τη σημερινή προπόνηση ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Πιερικού για το παιχνίδι της Κυριακής με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο ο Πιερικός θέλει ...μόνο τη νίκη και τους πολύτιμους τρεις βαθμούς που θα τον απομακρύνουν από την τριάδα των ουραγών.
Ο Πιερικός είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη και αναμένεται να φτάσει σ’ αυτήν συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις του στην Κατερίνη.

Ο προπονητής της ομάδας δεν μπορεί να υπολογίζει στον Πέτρο Κοντέων που είναι τιμωρημένος. Ο Μαρτσέλο Πέντα προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή για το παιχνίδι της Κυριακής. Η χθεσινή προπόνηση περιλάμβανε μετά το ζέσταμα που είχε εκτός από μικρές ταχύτητες και ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας, σουτ από διάφορες θέσεις σε εστία με τερματοφύλακα.
Η προπόνηση τελείωσε με οικογενειακό δίτερμα το οποίο με το πάθος, την ένταση και την αποφασιστικότητα που διέκρινε τους παίκτες θύμιζε επίσημο αγώνα.
Σε μία απ’ τις διεκδικήσεις της μπάλας τραυματίστηκε ο Πουλάκος, συνέχισε για λίγο και στη συνέχεια αποχώρησε για προληπτικούς λόγους.
Στη διάθεση του προπονητή του Πιερικού κ. Διαμαντόπουλου είναι ετοιμοπόλεμοι οι ποδοσφαιριστές:
Γουμάγιας, Καρακούτσης, Παπαγεωργίου, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πέτρου, Χατζής, Πορτουλίδης, Μιλόσκοβιτς, Λόπεζ, Κωνσταντινίδης, Πουλάκος, Πέντα, Γκουγκουλιάς, Τασίδης, Μίμα, Λαζαρίδης Γιάννης, Λαζαρίδης Κώστας, Κόιτς, Σεχολάρι, Καλαγκάνης και Κολτσίδας. Η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών που θα είναι στην αποστολή θ’ ανακοινωθεί μετά την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου.

Φίλαθλοι της Πιερίας και του Πιερικού
Την Κυριακή όλοι στο Δημοτικό Στάδιο για να γεμίσει και να γίνετε με τα θερμό σας χειροκρότημα και τις συνεχείς επευφημίες σας αρωγοί και συμπαραστάτες στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών για να πάρουν πιο εύκολα τη νίκη.
Φίλαθλοι
Ο Ιστορικός και αγαπημένος μας Πιερικός θέλει την Κυριακή στον αγώνα ΠΙΕΡΙΚΟΥ – Αναγέννησης Καρδίτσας όχι μόνο τους παλιούς αλλά και τους νέους φίλους του.
Την Κυριακή όλοι στο Στάδιο για το παιχνίδι
ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Είναι ένα παιχνίδι που ο Πιερικός που δόξασε την Κατερίνη και την Πιερία θέλει όλους τους φιλάθλους στο γήπεδο. Να μην λείψει κανείς.
http://athlitikipierias.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks