Για την 1η αγωνιστική του β' γύρου του πρωταθλήματος μπάσκετ Α2 Νήαρ Ηστ - Πιερικός Αρχέλαος - Το Σάββατο στην Αθήνα στις 5.30 μ.μ.

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011
 Αθλητισμός
Με την ουραγό του βαθμολογικού πίνακα Νήαρ Ηστ αγωνίζεται το Σάββατο στην Αθήνα ο Πιερικός Αρχέλαος. Είναι η πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου και εδώ, στην... Κατερίνη, ο Πιερικός Αρχέλαος είχε νικήσει με 76-59. Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα, όπως ανάλογο είναι και το βάρος που δίνεται από όλους καθόλη τη διάρκεια των προπονήσεων αυτής της βδομάδας.
Κώστας Σορώτος: «Θα πρέπει να παίξουμε όσο το δυνατό καλύτερα μπορούμε, για να κάνουμε το πρώτο διπλό»
Για τον αγώνα αυτό ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Κώστας Σορώτος, δήλωσε:
«Είναι ένα πολύ δύσκολο και καθοριστικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Θα πρέπει να παλέψουμε πολύ για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και μάλιστα σε μία πολύ ισχυρή έδρα και απέναντι σε μία ομάδα που η βαθμολογική της θέση είναι απόρροια, πιστεύω, του δύσκολου προγράμματος που είχε μέχρι τώρα.
Δυστυχώς και αυτή τη βδομάδα τα προβλήματα δεν μας λείπουν, αλλά έχουμε συνηθίσει να πορευόμαστε και μ' αυτά, οπότε θα πρέπει να παίξουμε όσο το δυνατό καλύτερα μπορούμε, για να κάνουμε το πρώτο διπλό το οποίο θα μα δώσει μεγάλη ανάσα για τη συνέχεια».
Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι κ.κ. Γεωργιάδης, Λαζαρίδης και Πίγκας.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks