Η Vodafone και ο Πιερικός Αρχέλαος το ρίχνουν … στην ανακύκλωση

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011
Η Vodafone και ο  ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος το ρίχνουν … στην ανακύκλωση. Καλούν όλους τους φιλάθλους της ομάδας να ανακυκλώσουν παλιά κινητά τηλέφωνα, φορτιστές και αξεσουάρ ρίχνοντάς τα στον ειδικό κάδο συλλογής που έχει τοποθετηθεί για το σκοπό αυτό στο γήπεδο της ομάδας.
Η Vodafone  και ο  ΣΦΚ Πιερικός ..Αρχέλαος υπενθυμίζουν ότι τα κινητά τηλέφωνα δεν πρέπει να
 καταλήγουν στα σκουπίδια, καθώς είναι φτιαγμένα από υλικά τα οποία μπορεί να επιβαρύνουν το περιβάλλον εάν πεταχτούν στους κάδους απορριμμάτων. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι τα επιμέρους υλικά των συσκευών αυτών μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή άλλων αντικειμένων (π.χ. οικιακής χρήσης).
Παράλληλα, κάδοι συλλογής κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ, υπάρχουν στα καταστήματα της Vodafone σε όλη την Ελλάδα, για όλους τους φίλους του περιβάλλοντος.
Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να αναζητήσεις παλιά κινητά τηλέφωνα, φορτιστές, αξεσουάρ και μπαταρίες που μένουν ξεχασμένα στα συρτάρια σου  ή σε κάποιο σημείο του σπιτιού σου, περιμένοντας…να ανακυκλωθούν;
Δείξε έμπρακτα το ενδιαφέρον σου για την προστασία του περιβάλλοντος. Απλά, ρίξ’ το … στην ανακύκλωση μαζί με τη Vodafone και τον  ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος.


ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ
http://athlitikipierias.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks