ΝΕΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ - ΝΕΟΙ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 2-1

Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2011

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011
Πολύ δυνατό παιγνίδι έγινε σήμερα μεταξύ των ομάδων ΝΕΩΝ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και της ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ για το πρωτάθλημα  της Football League.
Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με σκόρ 2-1.
Ο ΑΓΩΝΑΣ:
α ημίχρονο:Η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ξεκινησε δυνατά το παιγνίδι απο το πρώτο λεπτό.
- Στο 5 λεπτό δυνατή κεφαλιά του Νίκου άουτ.
- Στο 8 λεπτό πολύ καλή απόκρουση του ΤΙΣΝΤΏΤΑ σε κοντινό σούτ των φιλοξενουμένων.
- Στο 15 λεπτό δυνατο σούτ του Καραγκούνη η μπάλλα σύριζα απο το κ΄θεοτ δοκαρι και άουτ.
- Στο 20 λεπτό τέτατέτ του Σεχολάρι και η μπάλλα αποκορύστηκε σε κόρνερ.
- Στο 30 λεπτό γυριστό σούτ  του Σεχολάρι η μπάλλα μόλις άουτ.
- Στο 45 λεπτό σούτ του Τσιανάκα βγήκε άουτ.
Ετσι κύλισε το πρώτο ημίχρονο με την ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ να χάνει πολλές ευκαιρίες στο βαρύ τεραίν του γηπέδου του Νέου Κεραμιδίου.
β ημίχρονο: Στους ίδιους ρυθμούς ξξεκί΄νησε το παιγνίδι με την ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων.
- Στο 65 λεπτό η ομάδα της Ηλιούπολης προηγήθηκε,σε μία φάση που υπήρξε ασυνενοησία μεταξύ του τερματοφύλακα και της άμυνας, 0-1.Ομως η ομάδα συνέχισε να πιέζει.
- Στο 60 λεπτό καρφωτή κεφαλιά του Σεχολάρι μόλις άουτ.
- Στο 65 λεπτό αποβλήθηκε  παίκτης της φιλοξενούμενης ομάδος, της οποίας οι ποδοσφαιριστές έπαιζαν πάρα πολύ δυνατά και μερικές φορές αντιαθλητικά.
- Στο 75 λεπτό σε κοντινό σούτ μέσα απο τη μικρή περιοχή του Ζανέτα η μπάλλα εξοστρακίστηκε σε πόδια αμυντικών και κατέληξε κόρνερ.
- Στο 78 λεπτό δυνατό σούτ του ΤΣΙΑΝΑΚΑ απο τα πλάγια κατέληξε άουτ.
- Στο 80 λεπτό δυναστο σούτ του Ανέστη Παναγιωτίδη και η μπάλλα κατέληξε λίγο άουτ.
Τα τελευταία 10 λεπτά ο προπονητής του ΠΙΕΡΙΚΟΥ Γιάννης Κωσταντινίδης, αφου είχε κάνει τις δύο αλλαγές, προχώρησε σε εσωτερικές αλλαγές, πέρασε ώς δεύτερο φόρ τον ΝΙΚΟΥ μαζί με τον Παναγιωτίδη Αν. 
- Στο 89 ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ισοφάρισε (1-1) με καρφωτή κεφαλιά του ΝΙΚΟΥ μετά απο έξοχη σέντρα απο τα δεξιά του Γιώργου Παναγιωτίδη.
- Στο ίδιο λεπτό κάνει και την τρίτη αλλαγή και περνά ο Τζιούτζιος και τον τοποετεί ώς τρίτο φόρ.Ετσι γέμισε η περιοχή και στο 94 λεπτό μετά απο μακρινή μεταβίβαση του Ζανέτα ο ΝΙΚΟΥ κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενουμένων και πλασσάρισε σωστά τον τερματοφύλακα και το σκόρ έγινε 2-1.
- Ολη η ομάδα αγωνίστηκε με πάθος, με καλύτερους παίκτες τον Στέλλιο τον Νϊκου και τον μικρό τον Γιώργο τον Παναγιωτίδη.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ:(ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ). Τσιντώτας, Λαγδάρης, Παναγιωτίδης Γ., Ζανέτας, Νίκου, Σεχολάρι,Καραγκούνης, Νούλας,Τσιανάκας, Τόσκας, Παναγιωτίδης Αν,
Αλλαγές: Σκούρτι,Τσιώμης Β, και Τζιούτζιος.
-

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks