"Βαριά" ήττα γνώρισαν οι νέοι στο Αλκαζάρ Νέοι Λάρισας - Νέοι Πιερίας 3 - 0

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Πέμπτη 21 Οκτώβριος 2010  Αθλητισμός
Την πρώτη ήττα γνώρισαν οι Νέοι της Πιερίας στο Αλκαζάρ της Λάρισας από την αντίστοιχη ομάδα της Λάρισας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών ...Σωματείων.
Η ομάδα της Πιερίας δεν θύμισε σε καμία περίπτωση με την εμφάνισή της αυτή των δύο πρώτων αγωνιστικών και δίκαια ηττήθηκε από τη ....Θεσσαλική ομάδα, η οποία έχασε ευκαιρίες ακόμη και για μεγαλύτερη νίκη.
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της ΑΕΛ Αλκαζάρ.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Στο 9' ο Τσιώμης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Ιτσιος έπιασε το γυριστό σουτ, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί.
Στο 19' οι Νέοι της Λάρισας ανοίγουν το σκορ, όταν ο Ματούλας έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Γκαραλιάκος με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα 1 - 0.
Στο 27' ο Δημητρέλης έκλεψε τη μπάλα από τον Καθάριο, έδωσε την πάσα στον Καραγκιόζη και αυτός από κοντά έδωσε έτοιμο γκολ στο Νάκα ο οποίος δεν αστόχησε γράφοντας το 2 - 0.
Στο 42' ο Γκαραλιάκος, ύστερα από φάση διαρκείας στην περιοχή του Μπικιαρόπουλου, σούταρε από κοντά στο δεξί δοκάρι της Πιερίας και στη συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί.
Στο 44' ο Ντάλας μπλόκαρε το συρτό σουτ του Μυστακίδη από το ύψος της περιοχής.
Στο 64' ο Μυστακίδης πήρε την κάθετη πάσα από τον Καθάριο και σούταρε από το ύψος της περιοχής, όμως η μπάλα πέρασε σύρριζα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Ντάλα.
Στο 67' ο Γκαραλιάκος, ύστερα από προσωρινή απομάκρυνση των αμυντικών της Πιερίας, σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι της Πιερίας και στη συνέχεια η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 88' ο Ματούλας, ύστερα από ατομική ενέργεια και ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3 - 0.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Η. Αναστασίου με βοηθούς τους κ.κ. Νίκζα και Τσαπράζη.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΝΕΟΙ ΛΑΡΙΣΑΣ
Ντάλας, Τάσιος, Σελήνης (79' Παπαγεωργίου), Ζουπεκιώτης, Καλπιας, Σουλιώτης, Καραγκιόζης, Γκαραλιάκος (73' Λούγκος), Νάκας, Δημητρέλλης (57' Λάϊος), Ματούλας.
ΝΕΟΙ ΠΙΕΡΙΑΣ
Μπικιαρόπουλους, Χαρέλας, Δερμίσης, Ιτσιος (72' Ζόβλικας), Τσινιστίδης, Τσιώμης, Λύρας, Καθάριος, Φουλίδης (21' λ.τρ. Κατσαμάγκας), Μυστακίδης, Παπαδόπουλος (63' Μυρωτής).
ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Λάρισα - Πιερία 3 - 0
Ημαθία - Καρδίτσα 2 - 2
Ρεπό: Τρίκαλα
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Πιερία 7 - 3 6
Λάρισα 3 - 0 3
Ημαθία 4 - 7 2
Τρίκαλα 2 - 2 1
Καρδίτσα 3 - 6 1

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks