"Άξιζαν" τουλάχιστον την ισοπαλία... Παίδες Λάρισας - Παίδες Πιερίας 1 - 0

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

21.10.2010 Αθλητισμός
Στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου Αλκαζάρ αγωνίστηκε χθες η ομάδα των Παίδων της ΕΠΣ Πιερίας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος των Μικτών Ομάδων ενώσεων.. Ποδοσφαιρικών Σωματείων.
Οι Παίδες της Πιερίας αντιμετώπισαν την ομάδα της Λάρισας και, αν και ήταν ανώτεροι στη ..μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, γνώρισαν την ήττα τελικά με σκορ 1 - 0.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Στο 36' ο Κανταρίνος της Λάρισας σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή, η μπάλα όμως σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Αφατζάνη.
Στο 51' οι Παίδες της Πιερίας θα απαντήσουν, όταν ο Ευαγγελόπουλος εκτέλεσε σουτ - φάουλ και η μπάλα "τράνταξε" το οριζόντιο δοκάρι του Πατέτσιου.
Στο 57' ο Μήτρου πάσαρε στον Ευαγγελόπουλο, αυτός όμως πλάσαρε πάνω στο σώμα του τερματοφύλακα από πλεονεκτική θέση.
Στο 66' ο Κίτσιος εκτέλεσε ένα φάουλ από πλάγια αριστερά και ο Κωστούλας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αφατζάνη για να γράψει το 1 - 0.
Διαιτητής ήταν ο κ. Νίκζας με βοηθούς τους κ.κ. Αναστασίου και Τσαπράζη.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΠΑΙΔΕΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Πατέτσιος, Σείζης, Μπίλας (63' Στατήρης), Ξυνογατάς, Κωστούλας, Αλεξίου, Μπάρδας, Κίτσιος, Κανταρινός (73' Καψιώχας), Παϊτέρης (69' Θανόπουλος), Γκατζούλης.
ΠΑΙΔΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
Αφατζάνης, Μπακάλης, Κάκαλος, Νικόπουλος, Γιαλαμίδης, Νταντίνης (45' Φουρκιώτης), Τοπαλίδης, Δαλαμήτρας, Κουκουνάς (46' Μήτρου), Ευαγγελόπουλος, Τσοπαζίδης (61' Τάχος).
ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Λάρισα - Πιερία 1 - 0
Ημαθία - Καρδίτσα 6 - 1
Ρεπό: Τρίκαλα
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ημαθία 13 - 2 7
Λάρισα 4 - 3 4
Πιερία 2 - 3 2
Καρδίτσα 2 - 7 1
Τρίκαλα 3 - 9 1

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks