ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΟΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2010

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Γιάννης Τσαπουρνιώτης

Για μια ακόμη αγωνιστική, για μια ακόμη Κυριακή, όσοι πιστοί φίλοι του αθλητισμού και του μπάσκετ κατέκλυσαν το κλειστό γυμναστήριο για τον αγώνα μεταξύ του Πιερικού Αρχελάου και του Αίαντα Εύοσμου, ήταν συμμέτοχοι σε μια γιορτή.  Μια γιορτή που από την έναρξη του πρωταθλήματος έως τώρα ομορφαίνει τα Κυριακάτικα απογεύματα, δίνει χρώμα και ποιότητα στη ζωή μας.
Αν η πόλη της Κατερίνης, όπως και η υπόλοιπη Πιερία μαραζώνει από τον αποκλεισμό στα Τέμπη, ο Πιερικός Αρχέλαος προσφέρει σε όλους τους φίλους του αξέχαστες στιγμές χαράς και συγκίνησης. Αν η κοινωνία μας φθείρεται διαρκώς και η νεολαία μας απειλείται καθημερινά από τους σύγχρονους δαίμονες και πειρασμούς, οι άνθρωποι του μπάσκετ κατόρθωσαν, σε σύντομο χρονικό διάστημα, να συγκεντρώσουν σε ένα μικρό γυμναστήριο εκατοντάδες νεαρούς αθλητές και αθλήτριες.
Κακοπροαίρετοι και επικριτές πάντοτε θα υπάρχουν. Η ουσία όμως συνίσταται στο αθλητικό οικοδόμημα που χτίζεται και μας γεμίζει αισιοδοξία. Κανείς δεν πετά στα σύννεφα, ούτε υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια. Η σοβαρή όμως προσπάθεια που γίνεται χρειάζεται την ανάλογη στήριξη και από μια πιο πλατιά μάζα της πόλης που ίσως αγνοεί ή αδιαφορεί για τα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας.
Το πρωτάθλημα συνεχίζεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ο πρωτοπόρος στο βαθμολογικό πίνακα Πιερικός Αρχέλαος έχει τρία συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια με τους συνδιεκδικητές του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας έπεισε ότι αντέχει και στα δύσκολα. Ο δρόμος δεν είναι εύκολος, αλλά όχι και απροσπέλαστος. Το νερό μπήκε στο αυλάκι, όπως λέμε,  και κυλάει σταθερά για να φτάσει στον τελικό προορισμό του.
Πρέπει όλοι να παραμείνουμε προσγειωμένοι, σοβαροί και αισιόδοξοι. Οι διοικούντες, οι παίκτες, οι προπονητές και οι φίλαθλοι αξίζουν να δουν την ομάδα ψηλότερα. Αυτό που ζούμε τη φετινή χρονιά πρέπει να έχει και συνέχεια. Ενωμένοι θα κατακτήσουμε κι άλλες νίκες, θα γευτούμε κι άλλες χαρές, θα μάθουμε ακόμη και από τις ήττες αν θέλουμε να φτάσουμε στην κορυφή.
Μπορεί οι Κυριακές στην Κατερίνη να φεύγουν μαζί με τη βροχή, ομορφαίνουν όμως με μπάσκετ. Γι’ αυτό χρειάζεται κάτι παραπάνω για να γίνουν ομορφότερες. Για να στεγαστεί με φως και αξιοπρέπεια η γιορτή που απολαμβάνουμε σε κάθε παιχνίδι, απαιτούμε για μια ακόμη φορά:
ΓΗΠΕΔΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ! Γιάννης Τσαπουρνιώτης (ΤΟΠΙΚΗ)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks