Τα βρόντηξε ο Βαζάκας απ’ την Καλαμάτα! Υπέγραψε στην Ηλιούπολη

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

http://b-united.com

altΡιζικές αλλαγές υπήρξαν μέσα σε λίγες ώρες τόσο στο στρατόπεδο της Καλαμάτας και της Ηλιούπολης με πρωταγωνιστή τον Έλληνα τεχνικό ο οποίος αποχώρησε από τη “Μαύρη Θύελλα” έπειτα από 15 μέρες (!) παραμονής στο σύλλογο και υπέγραψε στην Αθηναϊκή ομάδα - Ανακοίνωση των Rebels 9
Ραγδαίες εξελίξεις με επίκεντρο τον Γιώργο Βαζάκα ο οποίος μετά τη λήξη του αγώνα της Καλαμάτας στον Εύοσμο δεν επέστρεψε με την αποστολή αλλά έμεινε στη Θεσσαλονίκη όπου λίγες ώρες αργότερα ανακοίνωσε τηλεφωνικά στον κ. Γρηγορόπουλο ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει να κοουτσάρει του Μεσσήνιους. Σύμφωνα με τον κύκλο του Έλληνα τεχνικού, βρήκε μια κατάσταση στην ομάδα πολύ χειρότερη από αυτή που περίμενε, ενώ η αφορμή για να φτάσει σ’ αυτή την απόφαση ήταν μια λεκτική αντιπαράθεση που είχε με παράγοντα της Καλαμάτας με αφορμή την καθυστέρηση του πούλμαν για να παραλάβει την αποστολή απ’ το αεροδρόμιο!!!
Ήταν ξεκάθαρο τις τελευταίες μέρες ότι ο Βαζάκας δεν επιθυμούσε να συνεχίσει στην ομάδα και έψαχνε τρόπο να αποχωρήσει. Παρά τις παραινέσεις του κ. Γρηγορόπουλου να συναντηθούν τη Δευτέρα στην Καλαμάτα, ο Έλληνας τεχνικός ήταν ανένδοτος, ενώ η παραίτηση του Νίκου Παντέλη, άνοιξε το δρόμο στον Βαζάκα ώστε να αποδεχτεί την πρόταση της Ηλιούπολης.
Έτσι, μετά από τα Τρίκαλα και την Καλαμάτα, η Ηλιούπολη θα αποτελέσει την 3η ομάδα μέσα στην ίδια αγωνιστική σεζόν για τον κόουτς ο οποίος την Τρίτη θα έχει γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές του “Ήλιου”.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks