Πιερικός - Κέρκυρα

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010


Σήμερα στις 6 μμ

PIERIKOS
Δίχως τους Ντιέγκο Μαρτίνεζ και Μαρσέλο Πέντα καταστρώνει τα πλάνα του εν όψει του σημερινού παιχνιδιού με την Κέρκυρα ο Σούλης Παπαδόπουλος. Ο Κορυδαλλιώτης τεχνικός δε μπορεί να υπολογίζει στη συμμετοχή των δυο Αργεντινών καθώς έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή που έχουν λόγω καρτών στο ματς με τους "Φαίακες". Οπωσδήποτε οι απουσίες των δυο "λάτιν" παικτών του Πιερικού είναι σημαντικές, όμως στην ομάδα υπάρχουν λύσεις για να καλυφθούν τα κενά κόντρα στους πρωτοπόρους του πίνακα, Κερκυραίους. Το ευχάριστο για τον Πιερικό είναι πως η ψυχολογία, μετά την πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι στα ύψη και άπαντες δείχνουν πεισμωμένοι να φτάσουν στο "τρίποντο" που θα τους βάλει για τα καλά στο "κόλπο" της ανόδου.
Ο Τάσος Θάνος εξέτισε την ποινή του στον αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, ένα μικροπρόβλημα όμως στους κοιλιακούς που τον ταλαιπωρεί θέτει εν αμφιβόλω τη συμμετοχή του στην  "μάχη".
Στη διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου τέθηκε και ο Ρέγιες μιας και η μπλε κάρτα του ήλθε από την Ισπανία. Έτσι εναπόκειται στον 42χρονο τεχνικό να αποφασίσει αν θα συμπεριλάβει στα πλάνα του για τον αγώνα με την Κέρκυρα τον Ίβηρα μέσο. .
Παρελθόν ο Σουλίδης.
Και τυπικά παρελθόν από το δυναμικό της ΠΑΕ Πιερικός αποτελεί ο Άκης Σουλίδης. Ο νεαρός μέσος δεν υπολογιζόταν από τον Σούλη Παπαδόπουλο και για αρκετό καιρό ακολουθούσε ξεχωριστό πρόγραμμα εκγύμνασης από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, μαζί με τους επίσης...κομμένους Μανουσαρίδη και Καλλιμάνη μέχρι να λυθεί η συνεργασία των δυο πλευρών. Ετσι βρέθηκε η "χρυσή τομή" και ο ποδοσφαιριστής αποχαιρετά τους "μελανολεύκους" ύστερα από μερικούς μήνες συνεργασίας.(Πολιτεία )

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks