Αλεξάνδρεια - Εθνικός Κατερίνης 0-1

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

ETHNIKOS
Μεγαλη νικη πέτυχε η ομάδα του Εθνικού εκτός έδρας με αντίπαλο την Αλεξάνδρεια και επιβεβαίωσε την καλή της αγωνιστική κατάσταση εν όψει του ντερμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Βατανιακό.
Ο Εθνικός Κατερίνης έδειξε πως διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο και σίγουρα απέδειξε με την εμφάνιση αυτή πως η βαθμολογική του θέση δεν συμβαδίζει με τις δυνατότητες που έχει η ομάδα.

Γκολ και φάσεις
12’: Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα από πλευράς φιλοξενούμενων με τον Σαμανίδη να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα της Αλεξάνδρειας και τον διαιτητή της συνάντησης να ακυρώνει σωστά τον γκολ με υπόδειξη του βοηθού για οφ σαιντ.
23’: Κάθετη μπαλιά του Γασπαράτου στον Τενεδιό, ο δεύτερος μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων θα στείλει την μπάλα πάνω στον Σακελαρίδη.
. 30’: Κόρνερ για τους φιλοξενούμενους από αριστερά με τον Σταλίκα, πρώτος στην κεφαλιά ο Τάσσιος και η μπάλα περνάει ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια της
54’: Αντεπίθεση των φιλοξενούμενων από αριστερά με τον Κλιάνη που με μακρινή μπαλιά ακριβείας θα βγάλει μόνο του στην απέναντι πλευρά με την εστία της Αλεξάνδρειας τον Σαμανίδη που βρισκόμενος σε θέση για γκολ θα κοπεί με άριστη επέμβαση του Δημητριάδη που θα κόψει την μπάλα καθαρά και συγχρόνως σωτήρια για την Αλεξάνδρεια. .
62’: Ατομική προσπάθεια από δεξιά του Σαμανίδη του Εθνικού που θα κάνει σέντρα σουτ και ο Κοσκινάς με διπλή προσπάθεια στον αέρα θα μπλοκάρει την μπάλα.
89’: Δυνατό σουτ από μακριά του προωθημένου Τσιμόπουλου και η μπάλα στα δίχτυα της Αλεξάνδρειας, χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Κοσκινά. (0-1) (
Πολιτεία )
http://athlitikipierias.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks