ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1-1 - Λυση συμβολαιων

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010 
 ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ): ΓΟΥΜΑΓΙΑΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΓΟΥΣΟΥΛΗΣ (11' ΓΙΑΖΙΤΖΟΓΛΟΥ), ΤΑΣΙΔΗΣ, ΚΟΝΤΕΩΝ, ΔΗΜΟΥ, ΜΙΛΟΣΚΟΒΙΤΣ, ΠΟΥΛΑΚΟΣ (88' ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ), ΠΟΥΡΤΟΥΛΙΔΗΣ, ...ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΑΣ (75' Αμπράμοβιτς), ΛΟΠΕΖ.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΠΑΝΤΕΛΗΣ): ΓΚΙΤΚΟΣ, ΦΡΑΓΚΗΣ, ΚΑΡΑΤΖΑΣ, ΜΑΜΑΡΙ, ΤΣΙΩΛΗΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ, ΠΑΛΑΣΚΑΣ, ΒΑΣΣΙ (79' ΠΑΠΑΖΟΥΔΗΣ), ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΙ (86' ΓΚΟΓΚΑΣ), ΓΚΑΡΣΙΑ (90+ ΚΟΛΤΣΙΔΑΣ), ΑΝΤΟΝΙ.
Κίτρινες: Ουάσι, Φραντζεσκί, Διαμάντης, Γκαρσία, Δήμου.
Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ
11' Υποχρεωτική αλλαγή ύστερα από τραυματισμό του Γουσούλη τον οποίο αντικατέστησε ο Γιαζιτζόγλου
12' Σουτ του Λόπεζ από το ημικύκλιο, λίγο άουτ.
16' ΓΚΟΛ 0-1 με ψηλοκρεμαστό σου του Γκαρσία ύστερα από πάσα του Άντονι.
30' Σουτ του Διαμάντη , αποκρούει ο Γουμάγιας στην αριστερή γωνία.
34' Κεφαλιά του Τασίδη που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.
35' Σέντρα σουτ του Πουρτουλίδη, λίγο άουτ
Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ
52' ΓΚΟΛ!!! Ύστερα από κόρνερ του Λόπεζ, κεφαλιά του Κόντεων , με κεφαλιά "ψαράκι" ο Τασίδης έκανε το 1-1.
60' Ευθύβολο σουτ του Πουλάκου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, λίγο άουτ.τ
74' Σουτ του Οουάσι μέσα από την περιοχή που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Νίκος Παντέλης (προπονητής Εθνικού Αστέρα): Έγινε ένα κλασικό παιχνίδι Β' εθνικής, σε έναν πολύ άσχημο αγωνιστικό χώρο. Το παιχνίδι πήγε στη δύναμη και τις προσωπικές μονομαχίες.
Είχαμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία, και αν υπολογίσουμε ότι τις πιο κλασικές ευκαιρίες τις χάσαμε εμείς, ίσως μας αφήνει μια πίκρα, αφού στο φάση του Λουάμο στο τέλος μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι ο ένας βαθμός αποτελεί επιτυχία. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, ειδικά στα τελευταία παιχνίδια έχουν κάνει πάρα πολύ καλή προσπάθεια και έχουν φέρει την ομάδα ψηλά. Τώρα μας μένει ένα παιχνίδι την Πέμπτη με τον Διαγόρα Ρόδου, που είμαστε υποχρεωμένοι να το χτυπήσουμε γιατί μας ενδιαφέρει και η διάκριση στο θεσμό του Κυπέλλου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πιερικό γιατί ήταν πάρα πολύ καλή η φιλοξενία, όπως έχει γίνει με πάρα πολλές ομάδες που έχω έλθει εδώ. Να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές, στον κ. Διαμαντόπουλο ό, τι καλύτερο, επιτυχίες, και στον Πιερικό καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Σταύρος Διαμαντόπουλος (προπονητής Πιερικού): Ξέραμε τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου και νομίζω ότι δεχτήκαμε ένα γκολ με τον τρόπο ακριβώς που διδαχθήκαμε.
Χάσαμε πολύ νωρίς τον Γουσούλη και η αναγκαστική αλλαγή μας έφερε σε αδιέξοδο τακτικής. Από κει και πέρα όμως στοχεύσαμε στην ισοφάριση και μετά στη νίκη,ρολάροντας το παιχνίδι και δημιουργώντας ευκαιρίες. Στο β' μέρος πλησιάσαμε πολύ κοντά στο γκολ. Πετύχαμε την ισοφάριση και είχαμε 2-3 κλασικές ευκαιρίες, με κορυφαία αυτή του Μιλόσκοβιτς που μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά και να χάσουμε, αν σκόραρε ο αντίπαλος στις καθυστερήσεις. Ήταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Δε νομίζω ότι η ισοπαλία αφήνει τους φιλοξενουμένους στενοχωρημένους γιατί μπορούσαν να κερδίσουν, αλλά και να χάσουν νωρίτερα. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Ο Αστέρας είναι καλή ομάδα και δε μπορούμε να παραβλέψουμε ότι τα παιδιά αγωνίστηκαν. Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες για το αθλητικό παιχνίδι. Εύχομαι καλή πορεία στον αντίπαλο, που την έχει, όσο για μας,βλέπουμε στο μέλλον.

Σάκης Γκόγκας (ποδοσφαιριστής Εθνικού Αστέρα): Γνωρίζαμε ότι σήμερα θα αντιμετωπίζαμε έναν πολύ καλό αντίπαλο σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα και σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Παρόλα αυτά, η ομάδα έδειξε ότι ήταν άριστα στημένη στον αγωνιστικό χώρο, από τακτικής πλευράς, και διέθετε και όλα τα στοιχεία για να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, δηλαδή δύναμη, πάθος, μαχητικότητα. Νομίζω ότι ο βαθμός είναι κέρδος, αν και μπορούσαμε να πάρουμε ακόμη και τρεις πόντους. Ωστόσο συνεχίζουμε το σερί θετικών αποτελεσμάτων και είμαστε ικανοποιημένοι.
Θανάσης Παπαγεωργίου (ποδοσφαιριστής Πιερικού): Εύχομαι να μην έχει τίποτε ο Θέμης Γουσούλης και να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός του. Σταθήκαμε άτυχοι και στο θέμα του Γουσούλη, αλλά και στο θέμα του γκολ, καθώς δεχτήκαμε γκολ από το πουθενά και βρεθήκαμε να κυνηγάμε στο σκορ. Παρόλα αυτά, σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, προσπαθήσαμε, τρέξαμε, παλέψαμε, καταφέραμε να βάλουμε το γκολ, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και δεύτερη φορά, αλλά και να το δεχτούμε στο τέλος. Η ισοπαλία ήταν δίκαιη. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Εθνικό
Αστέρα και Καλά Χριστούγεννα. 

ΛΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΙΔΗ-ΠΑΥΛΙΔΗ

Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ προχώρησε στη λύση της συνεργασίας -κοινή συναινέσει-με τους ποδοσφαιριστές, Ηλία Προβατίδη και Δημήτρη Παυλίδη, το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010. Εύχεται στους δύο ποδοσφαιριστές καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους.

(πηγη http://www.pierikosfc.gr)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks