Πρωτάθλημα Football Leaque 2 ΑΕ Ποντίων Κατερίνης - Μακεδονικός 0 - 0

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010 Αθλητισμός
Σε χθεσινό παιχνίδι που έκλεισε την 13η Αγωνιστική
Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το χθεσινό παιχνίδι της ΑΕ Ποντίων Κατερίνης στο Α' ΔΑΚ με αντίπαλο τον Μακεδονικό Θεσσαλονίκης, παιχνίδι που έριξε την αυλαία της...
13ης Αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Football Leaque 2.
Η Κατερινιώτικη ομάδα παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενομένου, απέναντι στη νεανική ομάδα του Μακεδονικού και πρέπει στα επόμενα παιχνίδια να αναζητήσει τους βαθμούς που δεν μπόρεσε να κατακτήσει χθες, ενώ για ακόμη ένα παιχνίδι φάνηκε πως από τους πόντιους "λείπει" ο ποδοσφαιριστής που θα "δημιουργήσει" αξιοποιώντας τους επιθετικούς.
Φάσεις και γκολ
Στο 41' η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα, όταν ο Μποταϊτης έβγαλε την σέντρα από δεξιά, όμως ο Κοντσίδης απομάκρυνε προ του Σταφίδα σε κόρνερ.
Στο 47' ο Μποταϊτης σούταρε διαγώνια λίγο έξω από την περιοχή πλάγια δεξιά, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια άουτ.
Στο 59' σύριζα άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Παπαδόπουλου πέρασε το συρτό φαλτσαριστό σουτ του Παπαγιαννόπουλου.
Στο 63' ο Παπαδόπουλος απομάκρυνε λανθασμένα, όμως ο Βεϊδαμενίδης αιφνιδιάστηκε και σούταρε άτσαλα, αστοχώντας απέναντι στο κενό τέρμα.
Στο 69' ο Βεϊδαμενίδης με κεφαλιά πάσα "έβγαλε" τον Βελώνη απέναντι από τον Παπαδόπουλο το σουτ του επιθετικού των γηπεδούχων, όμως πέρασε ψηλά άουτ πάνω από τα δοκάρια.
Στο 84' ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μποταίτη από αριστερά, ο Λιόλιος έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε σωστά τοποθετημένος.
Την αναμέτρηση διαιτήτευσε με επιτυχία ο κ. Μιχαηλίδης από την Βοιωτία, με βοηθούς τους κ.κ. Λιανό από τον ίδιο σύνδεσμο και Μπούνο από τον Σύνδεσμο Φωκίδος.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΕ Ποντίων Κατερίνης (Σταματόπουλος)
Λαζαρίδης, Τσιτλακίδης, Ναϊντος, Φωτιάς, Παπαγιαννόπουλος, Μποταϊτης, Βελώνης, Σταφίδας (68' Κυρτέγος), Βεϊδαμενίδης (81' Δ. Μιχαηλίδης), Λιόλιος, Τροϊδης.
Μακεδονικός Θεσ/νίκης (Δαλκίδης)
Παπαδόπουλος Παν., Ζαχαριάδης (23' Τσίκος), Κοντσίδης, Ξαγοράκης (58' Μ. Παπαδόπουλος), Πεχλιβάνης, Αναστασίου, Τσατσάς, Μηλιώνης, Σαπιασβίλι, Κατσαμακίδης (75' Ελληνίδης), Τέλλος.
ΟΙ ΔΗΛΏΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
Θεόδωρος Δαλκίδης (προπονητής Μακεδονικού):
"Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι που "πήγε" στις προσωπικές μονομαχίες, με τον αντίπαλο να είναι καλύτερος στην επανάληψη.
Εμείς παρουσιαστήκαμε μέτριοι όμως μετράει ο βαθμός που κατακτήσαμε. Τον "κρατάμε" και συνεχίζουμε. Καλή συνέχεια στην ΑΕ Ποντίων Κατερίνης και καλή χρονιά".
Γιώτης Σταματόπουλος (προπονητής ΑΕ Ποντίων Κατερίνης):
"Είμαι πολύ απογοητευμένος από το σημερινό αποτέλεσμα. Θέλαμε πάρα πολύ τους τρεις βαθμούς, όμως δεν σκοράραμε στις ευκαιρίες μας, έχοντας τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, όμως δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλο σε καμία στιγμή του αγώνα.
Πρέπει να "ψάξουμε" αυτούς τους βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια. Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία".
Μηλιώτης (ποδοσφαιριστής Μακεδονικού):
"Δεν ήμασταν πολύ καλοί σ' ένα παιχνίδι με δύναμη και πάθος, απέναντι σ' έναν αντίπαλο που είχε τις ευκαιρίες να πάρει τη νίκη. Θετικός ο βαθμός που πήραμε, εύχομαι καλή συνέχεια στους Πόντιους της Κατερίνης και καλές γιορτές".
Διονύσης Μιχαηλίδης (ποδοσφαιριστής ΑΕ Ποντίων):
"Το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα κρίθηκε στη μεσαία γραμμή και στις μονομαχίες. Φάνηκε από την αρχή πως θα το έπαιρνε όποιος σημείωνε τέρμα.
Νομίζω πως αδικούμαστε από αυτό με βάση τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε και κυρίως στο β' ημίχρονο.
Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα να "πάρουμε" αυτούς τους βαθμούς στο επόμενο παιχνίδι, καλή συνέχεια και καλές γιορτές στην ομάδα του Μακεδονικού".

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks