ΠΙΕΡΙΚΟΣ - "Βάλσαμο" η διακοπή...

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 Αθλητισμός

Επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις, ύστερα από το ρεπό της Δευτέρας, οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού.
Η χθεσινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στις 15.30 στις βοηθητικές ... εγκαταστάσεις του Α' ΔΑΚ, με την παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών, πλην του Κεντέων.

Πέντα και Πουρτουλίδης ακολούθησαν πολύ χαλαρό ειδικό ατομικό πρόγραμμα, ενώ το πρωί επισκέφθηκαν και τον ορθοπεδικό Βαγγέλη ...Πανταζή στη Θεσσαλονίκη, ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραύματος τους, χωρίς πάντως να υπάρχει κάτι ανησυχητικό.

Επίσης, η χθεσινή προπόνηση ήταν και η πρώτη για το νέο προπονητή Αντώνη Παπαδημητρίου, ο οποίος γύμνασε τους τέσσερις τερματοφύλακες για πρώτη φορά, δεχόμενος το καλωσόρισμα από τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές.

Η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την ίδια ώρα, στο ίδιο γήπεδο, ενώ την Παρασκευή υπάρχει φιλικό παιχνίδι στις 15.30 με το Βατανιακό στο δημοτικό γήπεδο Βατάν.

Στόχος του Γιώργου Χατζάρα είναι να εκμεταλλευθεί τη διακοπή του πρωταθλήματος, ώστε να επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, αλλά και να πάρουν ανάσες κάποιοι άλλοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks