Δ' Εθνική - 3oς όμιλος - ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ – ΣΕΙΡΗΝΑ 2-0 // Πάτησε στο ρετιρέ
Στην κορυφή του τρίτου ομίλου σκαρφάλωσε ο Βατανιακός με τη νίκη του με 2-0 επί της Σειρήνας, σε έναν αγώνα που θα έπρεπε να είχε πάρει το σκορ διαστάσεις θριάμβου, σύμφωνα με την εικόνα και τις ευκαιρίες που παρουσίασαν οι γηπεδούχοι.Στο πρώτο μέρος ο..... (ΣΥΝΕΧΊΣΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΤΣ).. Βατανιακός αρκέστηκε στο 1-0 με γκολ που πέτυχε στο 20’ ο δαιμόνιος Φώτης Τσικαδέρης, αξιοποιώντας μπαλιά του Ανδρονικίδη.
Στη συνέχεια χάθηκαν κραυγαλέες ευκαιρίες για γκολ στο 26’ σε τετ-α-τετ του Ανδρονικίδη, στο 31’ σε κεφαλιά του Δημόπουλου, στο 39’ σε τετ-α-τετ του Κυπαρίσση, στο 42’ σε τετ-α-τετ του Τσικαδέρη.
Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε και οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 72’ με τον Τσιάτσιο, ενώ στο 74’ ο Πουτουρίδης χάνει την ευκαιρία σε τετ-α-τετ.
Στο 87’ μετά από φάουλ του Κυπαρίσση ο Πουτουρίδης γράφει με άψογο πλασέ το 2-0.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γκορτζίλας της ΕΠΣ Μακεδονίας με βοηθούς τους κ.κ. Αποστολίδη και Μαρκούλη.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Βατανιακός
Σακελλαρίδης, Κωτσιόπουλος, Κραγιόπουλος, Μαυρίδης, Παπαδόπουλος, Μπέης, Πουτουρίδης, Τσικαδέρης, Ανδρονικίδης (52’ Μυστρίδης), Δημόπουλος (70’ Γιαπιτζής), Κυπαρίσσης (87’ Πέτρου)
ΣειρήναΤσακστάρας, Κουκουτσέλας (82’ Αναγνώστου), Κυριακίδης, Φαλτσάκας, Λάμαρης, Μπόζιαρης (60’ Τσαγιανίδης), Τζερεμές, Ιωαννίδης, Καραγιάννης (88’ Φαρμάκης), Τσιάτσιος, Μπλάντος

Καστοριά - Εθνικός Κατερίνης 6-0 // Βαριά ήττα
Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε η αναμέτρηση της Καστοριάς με τον Εθνικό Κατ., όπου οι γηπεδούχοι μετά από εξαιρετική εμφάνιση συνδιάζοντας θέαμα και ουσία συνέτριψαν τον αδύναμο Εθνικό Κατερίνης με το επιβλητικό σκορ 6-0, διευρύνοντας έτσι το σερί των νικηφόρων εμφανίσεών της.Οι γηπεδούχοι από το ξεκίνημα του αγώνα ανέλαβαν πλήρη υπεροχή υποχρεώνοντας τον αντίπαλό τους σε παθητικό ρόλο.
Η εμφανής ανωτερότητα της Καστοριάς καρποφόρησε στο 23’ με εντυπωσιακό γυριστό σουτ του Καλαφάτη, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Αναγνωστόπουλος με κοντινό πλασέ έγραψε το 2-0.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή ευκαιρία στο 27’ όταν το δυνατό σουτ του Λαζαρίδη εξουδετέρωσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Σίσκος.
Δύο λεπτά πριν το φινάλε του α’ 45λέπτου η Καστοριά ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0 με κεφαλιά ψαράκι του Τσαμτσάκη.
Στο ίδιο μοτίβο κυμάνθηκε και το β’ ημίχρονο με τους γηπεδούχους να έχουν τον απόλυτο έλεγχο και να βρίσκονται συνεχώς στην αντίπαλη εστία δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες.
Τη… σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε στο 55’ ο Μπάτζιος με διαγώνιο πλασέ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ διαστάσεις θριάμβου στην 10η νίκη στο πρωτάθλημα των γηπεδούχων έδωσε το γκολ που πέτυχε στο 60΄ο Παπαδόπουλος (5-0).
Στο 68’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής με κόκκινη κάρτα του Κατσαμάγκα, ενώ την εντυπωσιακή νίκη της Καστοριάς σφράγισε στο 79’  ο Παπαδόπουλος πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.
Εύκολο ήταν το έργο του κ. Στεφάνου (ΣΔ Θεσπρωτίας)
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΓΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ Σίσκος, Παπαδόπουλος, Τάντσης (46’ Μπαμπάκος), Παναγιωτίδης, Καρανάσιος, Σαββαϊδης, Τσαμτσάκης (67’ Τομόπουλος), Καλαφάτης (67’ Μπαϊρακτάρης, Αναγνωστόπουλος, Αλεξανδίδης, Μπάτζιος.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΤΕΡΙΝΗΣ
Καρασκόλας, Μαγκλάρας, Θεοδωσιάδης, Τζιάμας, Παπαγιαννούλης (46’ Καμπερίδης), Γκουνταμάνης (64’ Συρανίδης), Λαζαρίδης, Κατσαμάγκας, Μπίντας (46’ Τάσσιος), Κλειάνης, Παυλίδης.


Δ’ Εθνική: Πεντάβρυσος - Σβορώνος 1-2 // Άρεσαν οι Σβορωνιώτες
Σε δυσχερή βαθμολογική θέση εξακολουθεί να βρίσκεται η Πεντάβρυσος μετά και τη νέα ήττα που γνώρισε στην έδρα της από τον Σβορώνο με σκορ 1-2. Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο έχοντας σωστή ανάπτυξη και πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας υποχρέωσαν τον αντίπαλό τους σε παθητικό ρόλο, φθάνοντας σχετικά εύκολα και δίκαια στη νίκη.
Η υπεροχή του Σβορώνου καρποφόρησε στο 42’ με σουτ του Σιδηρόπουλου, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 52’ έβαλε τις βάσεις για τη νίκη της ομάδας του (0-2). Στη συνέχεια η ομάδα της Πενταβρύσου αντέδρασε και στο 65’ κατάφερε να μειώσει σε 1-2 με κεφαλιά του Ιωσηφίδη, αναθερμαίνοντας τις ελπίδες για κάτι καλύτερο στη συνέχεια.
Ωστόσο, δύο λεπτά αργότερα απέκτησε αριθμητικό μειονέκτημα εξαιτίας αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Βασιλειάδη, αλλά παρόλα αυτά διατήρησε την υπεροχή μέχρι και τη λήξη αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης, πλην όμως άκαρπη και χωρίς ουσία, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με σκορ 1-2.
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Σιδηρόπουλου (ΣΔ Πέλλας) Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ
Δέλλιος, Μήνος, Μπορόζης, Γρηγοριάδης Θ., Λαδάς, Νικολάου, Αντωνιάδης (80’ Παύλου). Ιωσηφίδης, Κυρκόπουλος (46’ Γρηγοριάδης Γ.), Βασιλειάδης, Σαχσανίδης (60’ Σαλονικίδης)
ΣΒΟΡΩΝΟΣ ΣΑρρής, Σιώκας, Παπαδόπουλος (60’ Σκαπαρδώνης), Τσιπλακίδης, Κατσιμπούρας, Κεσίδης, Σέργας (12’ Καπασαλίδης), Μαργαρίτης (51’ Μυστακίδης), Ραπτόπουλος, Σιδηρόπουλος.

ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ – ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΝΑΟΥΣΑΣ 2-3 // Έχασαν πέναλτυ οι Νότιοι 
Χαρακίρι έκανε χθες ο Όλυμπος στο γήπεδό του γνωρίζοντας την ήττα από τα Λευκάδια Νάουσας με 3-2 τέρματα σε έναν αγώνα που η ομάδα της Λεπτοκαρυάς, αν και προηγήθηκε δύο φορές ηττήθηκε, ενώ είχε και χαμένο πέναλτυ.Η ομάδα της νότιας Πιερίας δεν εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι δύο φορές μπήκε μπροστά στο σκορ, ενώ στο 2-2 είχε χαμένο πέναλτυ που θα την έβαζε και πάλι μέσα στο παιχνίδι για το τρίποντο.
Αντί όμως να πετύχει το γκολ, το δέχθηκε και επαληθεύτηκε ο κανόνας του ποδοσφαίρου που θέλει την ομάδα που χάνει τις ευκαιρίες να χάνει και το παιχνίδι.
Στο ξεκίνημα η Λεπτοκαρυά πέτυχε το 1-0 στο 9’ με τον Παπαδόπουλο Ι. που νίκησε τον Κωτσιόπουλο και έκανε το 1-0.
Στο 10’ ο Τσάλμας ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 31’ ο Παπαδόπουλος Ι. έβαλε και πάλι μπροστά τον Όλυμπο γράφοντας το 2-1.
Στο 55’ είχαμε την ανατροπή του Έξαρχου από τον Μπακάλη και οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτυ που μετέτρεψε σε γκολ ο παθών, ισοφαρίζοντας σε 2-2.
Στο 70’ ο Σαμανίδης ανατρέπεται από τον Τζεϊρανίδη και οι Λεπτοκαρίτες κέρδισαν πέναλτυ.
Ο Γούλας έστειλε την μπάλα άουτ και η ομάδα της νότιας Πιερίας έχασε την μεγάλη ευκαιρία για το τρίποντο.
Στο 73’ ο έμπειρος Τρούπκος πέτυχε το 2-3 για τα Λευκάδια.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Σκουλάς της ΕΠΣ Θεσσαλίας με βοηθούς κ.κ. Βερτόπουλο και Κρητικό.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Όλυμπος Λεπτοκαρυάς
Ευαγγελόπουλος, Μπακάλης, Σιαμήτρας, Χατζής, Γούλας, Μότσακας (75’ Κατσαρός), Τοιούτιος (85’ Παπαδόπουλος), Μακρής, Παπαδόπουλος Ι. (62’ Σαμανίδης), Λύρας, Μιχαλήτσιος
Λευκάδια ΝάουσαςΚωτσιόπουλος, Κοτζαχρήστος, Τσάλφας (46’ Γκόγκας), Αμανατίδης (46’ Τρούπκος), Μαντζιαρίδης, Τζεϊρανίδης, Παπαδόπουλος (72’ Σαρμπίνας), Γιαουντζής, Έξαρχος, Καρασαρίδης, Θεοδωρίδης
Τα χθεσινά αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής
Καστοριά – ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 6-0
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ – Σειρήνα 2-0
ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ – Λευκάδια 2-3
Νίκη Αγκαθιάς – Άρης Λόφων 4-1
Μακεδονικός Σιάτιστας – Γαλατινή 1-1
Πεντάβρυσος – ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΣ 1-2
Νάουσα – Αλεξάνδρεια 1-0
Μακεδονικός Φούφας – Εθνικός Βατερού 0-1
Πυρσός Γρεβενών – Κάστωρ 2-0
Τα παιχνίδια της επόμενης μέρας (13η αγωνιστική)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – Σειρήνα
Λευκάδια – Καστοριά
Άρης Λόφων – ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
Γαλατινή – Όλυμπος Λεπτοκαρυάς
ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΣ – Νίκη Αγκαθιάς
Αλεξάνδρεια – Μακεδονικός Σιάτιστας
Εθνικός Βατερού – Πεντάβρυσος
Πυρσός Γρεβενών – Νάουσα
Κάστωρ – Μακεδονικός Φούφας
Δ’ Εθνική – 3ος Όμιλος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(12η Αγωνιστική)
1. Βατανιακός 23-26 27
2. Νάουσα 22-8 26
3. Καστοριά 29-4 25
4. Αλεξάνδρεια 25-11 25
5. Εθνική Βατερού 23-11 21
6. Πυρσός Γρεβενών 20-12 20
7. Λευκάδια 24-1619
8. Νίκη Αγκαθιάς 13-8 19
9. ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΣ 12-11 16
10. Γαλατινή 11-21 16
11. ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ 12-15 15
12. Κάστωρ 21-17 15
13. Σειρήνα 14-14 12
14. Άρης Λόφων 12-34 11
15. Μακεδονικός Φούφας 5-19 8
16. Πεντάβρυσος 9-26 6
17. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 5-23 5
18. Μακεδονικός Σιάτιστας 6-28 5 (ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks