Γιώργος Χατζάρας: "Γλυκιά" νίκη... Θα είμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Τετάρτη 20 Οκτώβριος 2010  Αθλητισμός
Απόλυτα ικανοποιημένος έδειχνε χθες το πρωί ο Γιώργος Χατζάρας για τη νίκη, αλλά κυρίως για την εμφάνιση κόντρα στη Βέροια.
Ο Θεσσαλονικιός κόουτς του Πιερικού συνάντησε τον.. συντάκτη των Αθλητικών Αντιλάλων Δημήτρη Δερμίση και συζήτησε μαζί του, για τη μεγάλη νίκη της κατερινιώτικης ομάδας τη Δευτέρα το απόγευμα.

Η κουβέντα ξεκίνησε με την αναφορά του προπονητή του Πιερικου στην εμφάνιση στο εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό, αλλά και σ' αυτό με την ομάδα της Ημαθίας.

"Και στο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου είχαμε καλή απόδοση, όμως δεν πήραμε τίποτα ουσιαστικό. Είχα πει πως χρειάζεται υπομονή από όλους, είμαστε νέα ομάδα και από παιχνίδι σε παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι θεωρώ πως το πρώτο ημίχρονο του προχθεσινού αγώνα ήταν το καλύτερό μας σαρανταπεντάλεπτο μέχρι σήμερα, πρέπει όμως να αξιοποιούμε τις ευκαιρίες που δημιουργούμε, για να παίρνουμε αυτό που δικαιούμαστε μέσα στον αγωνιστικό χώρο".

Στην συνέχεια της συζήτησης ο Γιώργος Χατζάρας τόνισε για το αυθόρμητο χειροκρότημα των Κατερινιωτών προς την ομάδα του.

"Αντιμετωπίσαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια στην έδρα μας τον Παναιτωλικό και την Βέροια. Μόνο στο δεύτερο όμως πήραμε τους τρεις βαθμούς, όμως εκείνο που με ικανοποίησε είναι πώς και στους δύο αυτούς αγώνες ο κόσμος μας χειροκρότησε αυθόρμητα, γιατί αυτό που παρουσιάσαμε άρεσε. Επιτυχία για μια ποδοσφαιρική ομάδα είναι να φεύγουν οι φίλοι της ευχαριστημένοι από το γήπεδο".

Η ενδιαφέρουσα κουβέντα του Δημήτρη Δερμίση με τον έμπειρο κόουτς "έκλεισε" με το μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο φετινός Πιερικός του Γιώργου Χατζάρα.

"Πρωταρχικός στόχος είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα η οποία θα παίζει καλό ποδόσφαιρο, ώστε να φέρουμε τον Κατερινιώτη στο γήπεδο και να φεύγει ικανοποιημένο.

Και μακροπρόθεσμος να υπάρχει, ύστερα από κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα, ένας κορμός με γηγενείς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα πλαισιωθούν από κάποιες καλές προσθήκες, ώστε να κάνουμε το παραπάνω βήμα".

Η συνάντηση του συνεργάτη των Αθλητικών Αντιλάλων με τον Γιώργο Χατζάρα πραγματοποιήθηκε στο καφέ Gala, στο κέντρο της πόλης.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks