Αυτόν τον ΠΙΕΡΙΚΟ ονειρευόμαστε!

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Τετάρτη 20 Οκτώβριος 2010
«Αυτή η ομάδα μου θυμίζει κάτι από τα παλιά…»,
«Είναι η ποιοτικότερη ομάδα των τελευταίων ετών…»,
«Αν δέσει ακόμη περισσότερο και γίνουν δυο, τρεις καλές προσθήκες θα δούμε καλύτερη μπάλα…»,
«Δεν γίναμε υπερομάδα αλλά... φαίνεται ότι γίνεται δουλειά...»,
«Φτάνει πια η γκρίνια, φέτος βλέπουμε μπάλα…»,
«Αυτός είναι ΠΙΕΡΙΚΟΣ…».
Είναι λίγα από τα σχόλια που ακουστήκανε από τους φιλάθλους του Πιερικού μετά τον νικηφόρο αγώνα με την Βέροια. Και θα λέγαμε ότι αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα.
Όσο και να μη θέλουν να το παραδεχτούν κάποιοι, είναι οφθαλμοφανές ότι φέτος ο Πιερικός είναι κάτι το διαφορετικό. Αν εξαιρέσουμε κάποια νεκρά διαστήματα  στην απόδοση της ομάδας με Εθνικό και Γιάννενα (το πρώτο ημίχρονο), και απομονώνοντας τα λάθη που κι αυτά είναι μέρος του παιχνιδιού, δεν νομίζω να έχουμε δει τα τελευταία χρόνια ποιοτικότερο ποδόσφαιρο στην Κατερίνη. Κι επειδή πολύ λόγος γίνεται στον Πιερικό για δικά μας  και δικά τους παιδιά, όλοι οι ποδοσφαιριστές που τιμούν και σέβονται τη βαριά φανέλα του Άρχοντα του Βορρά, αγωνιζόμενοι με πάθος και υπευθυνότητα, χωρίς να εγκαταλείπουν το σύλλογο στα δύσκολα, όλοι αυτοί είναι δικά μας παιδιά.
Όταν βλέπουμε τα τιμημένα γεροντάκια, στον αγώνα με τη Βέροια, μούσκεμα στη βροχή να χαίρονται, να εγκωμιάζουν την απόδοση της ομάδας, να παραλληλίζουν κάποια στοιχεία της σημερινής ομάδας με αυτή του ένδοξου παρελθόντος, τότε όλους μας διακατέχει μια θετική αύρα, μια συγκρατημένη αισιοδοξία για το μέλλον. Όταν τα μικρά παιδιά καμαρώνουν για τους παίκτες του Πιερικού και τρέχουν να ζητήσουν μια φανέλα, ένα αυτόγραφο είναι κι’ αυτό ένα σημάδι ότι κάτι καινούργιο γεννιέται και πρέπει να ρίξουμε όλοι μας περισσότερο «λίπασμα» για να ριζώσει καλά, να φυτρώσει και να αναπτυχθεί σωστά.
Οφείλουμε σ’ αυτή την προσπάθεια να στηρίξουμε τη διοίκηση με την προσέλευση στο γήπεδο αλλά ακόμη και με τις παραινέσεις, την καλοπροαίρετη κριτική και τις συμβουλές καμιά φορά.
 Ας μου επιτραπεί λοιπόν μια μικρή παρατήρηση, μια λεπτή σύσταση. Ο ύμνος του Πιερικού επιβάλλεται να ακούγεται σε κάθε αγωνιστική παρουσία του Πιερικού στην Κατερίνη, στα εύκολα και στα δύσκολα, στις νίκες και στις ήττες. Περιμένουμε στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας την άμεση ανταπόκριση της διοίκησης. Είναι κάποιες βασικές και ουσιαστικές λεπτομέρειες που πρέπει να εκτιμηθούν και να προσεχθούν για το καλό του συλλόγου.
Για να μην καταναλωνόμαστε λοιπόν σε λόγια και υποδείξεις, ας δείξουμε όλοι έμπρακτα τη στήριξη μας στη διοίκηση, στους παίκτες και στον προπονητή, δίνοντας σε όλους πίστωση χρόνου, υπομένοντας και αισιοδοξώντας για τον Πιερικό που όλοι ονειρευόμαστε. (Γιάννης Τσαουρνιώτης)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks