ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ - Πρώτα το κύπελλο, μετά η κλήρωση

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010  Αθλητισμός
Την Ελπίδα Ανδρομάχης υποδέχεται ο Βατανιακός σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Βατάν στις 16.30 στα πλαίσια της πρώτης φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας, με.. τον Γιάννη Κωνσταντινίδη να μην γνωρίζει ποιους από τους νεαποκτηθέντες θα έχει στη διάθεσή του λόγω της έκδοσης των δελτίων και κάλεσε όλους τους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο.
Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα θα ανακοινωθεί η δεκαοκτάδα της συνάντησης και οι υπόλοιποι θα προπονηθούν στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου.
Σίγουρα δεν θα αγωνιστούν προληπτικά ο Αντώνης Τσικαδέρης, καθώς αντιμετωπίζει μικρό πρόβλημα τραυματισμού με τον αριστερό του δικέφαλο, ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβουν Κωτσιόπουλος - Κραγιόπουλος, λόγω τις λύσης του επαγγελματικού συμβολαίου με την ΠΑΕ Πιερικός.
Επίσης, εκτός από την σημερινή αναμέτρηση του κυπέλλου, τα βλέμματα των ανθρώπων της ομάδας του Γιάννη Κωνσταντινίδη είναι στραμμένα στην Ημαθία, καθώς αύριο το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στο Hotel Αιγες Μέλαθρον στις 12.00 το μεσημέρι η κλήρωση του πρωταθλήματος της Δ' εθνικής για τους τέσσερις ομίλους της Βορείου Ελλάδος.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks