Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης Νίκη - πρόκριση με Παναιγιάλειο "ζήτησε" ο Γιώργος Καμπερίδης

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010 Αθλητισμός
"Ποδαρικό" στις επαγγελματικές κατηγορίες αύριο το απόγευμα στο Α' ΔΑΚ στις 18.00 για τους Πόντιους της Κατερίνης, με την ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη να... υποδέχεται τον Παναιγιάλειο, μια ισχυρή ομάδα από τον πρώτο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας.
Η προετοιμασία της Κατερινιώτικης ομάδας συνεχίστηκε χθες με προπόνηση στο γήπεδο της Ν. Ζωής, κυρίως με ασκήσεις τακτικής και στυμμένων φάσεων και ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα στο ίδιο γήπεδο στις 18.00 με χαλάρωμα, στο οποίο θα πάρουν μέρος οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο 45χρονος Κατερινιώτης τεχνικός, ενώ η 18άδα θα ανακοινωθεί λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Ο Γιώργος Καμπερίδης στην ομιλία του, λίγο πριν από την έναρξη της χθεσινής προπόνησης προς τους ποδοσφαιριστές του, τόνισε πως είναι μέσα στις δυνατότητές τους η νίκη κόντρα στην ομάδα του Αιγίου και ζήτησε να έχουν καθαρό μυαλό και υπομονή ώστε να πετύχουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου, όπου περιμένει ήδη η ομάδα των Τρικάλων.
Οι είκοσι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή του αγώνα είναι οι εξής:
Ίτσιος, Τροϊρης, Ναϊντος, Κεστελίδης, Λιόλιος, Παπαγιαννόπουλος, Μποταϊτης, Μιχαηλίδης Μ., Διαμάντης, Τσιτλακίδης, Βελώνης, Βεϊδαμενίδης, Γιόβτσεφ, Κούρτογλου, Μιχαηλίδης Δ., Παπατολίκας, Σαββίδης, Σταφίδας, Τσιμόπουλος, Φωτιάς.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks