Πιερικός - Διαφορετικό πρόγραμμα στη χθεσινή προπόνηση του Πιερικού που έγινε κατά γκρουπ

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010 
Πρωί και απόγευμα έγινε χθες η προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Πιερικού αλλά σε δύο γκρουπ και σε δύο διαφορετικές.. ώρες.
Οι παίκτες που έπαιξαν στο φιλικό της Τετάρτης με την Ακαδημία στο γήπεδο των Ν. Πόρων ..προπονήθηκαν το πρωί ακολουθώντας πρόγραμμα αποκατάστασης και οι υπόλοιποι, μαζί και οι Παυλίδης, Κόιτς, Καραγκούνης και Λαζαρίδης Κώστας, προπονήθηκαν το απόγευμα γιατί έπαιξαν για μικρό χρονικό διάστημα στον φιλικό με τη Ακαδημία.
Στην απογευματινή προπόνηση εκτός των τεσσάρων που αναφέρουμε παραπάνω πήραν μέρος οι τερματοφύλακες Γουμάγιας, Καρακούτσης και οι: Τασίδης, Παπαγεωργίου, Γουσούλης, Κοντέων, Χατζής, Μιλόσκοβιτς, Μήτρου, Πέντα, Γκουγκουλιάς, Πορτουλίδης που είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τη Βέροια στην Βέροια.
Παρών στην απογευματινή προπόνηση και ο Γιαζιτζόγλου που όμως ακολούθησε το δικό του ατομικό πρόγραμμα. Το πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης μετά το ζέσταμα περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής.
Στο μεταξύ ο Πιερικός αύριο Σάββατο θα μεταβεί στην Καρδίτσα και θα παίξει με την τοπική Αναγέννηση κλείνοντας έτσι τον κύκλο των φιλικών αγώνων προετοιμασίας της φετινής περιόδου. Σήμερα θα γίνει νέα προπόνηση.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ
http://athlitikipierias.blogspot.com 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks