Δ' Εθνική - Τα ρόστερ των ομάδων της Πιερίας που παίζουν στη Δ’ Εθνική Κατηγορία

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010
Μετά την προκήρυξη του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής κατηγορίας για την περίοδο 2010-2011 που αναφέρει τον υποβιβασμό κυρίως που ενδιαφέρει τις περισσότερες ομάδες και το γεγονός ότι από τις 18 ομάδες του 3ου ομίλου θα παραμείνουν στην κατηγορία μόνο ..οι ΟΚΤΩ, μπορούμε να πούμε ότι οδήγησε τους παράγοντες των ομάδων της Πιερίας να προχωρήσουν σε πολλές και καλές μεταγραφές για να ενισχύσουν σημαντικά τις ομάδες. Με στοιχεία που πήραμε από τους παράγοντες των τεσσάρων ομάδων τη Πιερίας σας παραθέτουμε το έμψυχο δυναμικό των ομάδων που έχει ως παρακάτω:
Πλούσιο και Πλουραλιστικό το ρόστερ του Εθνικού
Κανείς στην αρχή της φετινής μεταγραφικής περιόδου δεν πίστευε ότι ο Εθνικός με τη φυγή των παικτών που είχε στο τέλος του πρωταθλήματος θα είχε με το τέλος της μεταγραφικής περιόδου τόσο μεγάλο σε αριθμό παικτών αλλά και με πλουραλισμό αφού οι 30 παίκτες που έχει όλο το φάσμα σε ότι αφορά την ηλικία αλλά και την εμπειρία που χρειάζεται μια ομάδα Δ΄ Εθνικής.
Δεν έχει έλλειψη σε καμιά γραμμή  και αυτό ίσως είναι η πιο μεγάλη επιτυχία της επιτροπής που ασχολήθηκε με την απόκτηση των παικτών.
Έτσι τα νέα παιδιά που είχε ο Εθνικός στο περσινό πρωτάθλημα  και έδωσαν πολλές υποσχέσεις πλαισιώθηκαν με δεκαπέντε περίπου νέους, μικρούς αλλά και μεγάλους με εμπειρία στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής.
Ο  προπονητής της ομάδας κ. Γιάννης Μπικούδης που είχε συμμετοχή στην απόκτηση των παικτών δήλωσε ικανοποιημένος για το έμψυχο δυναμικό της νέας ομάδας του και πιστεύει ότι η ομάδα θα κάνει μια πολύ καλή πορεία.
Οι παίκτες που ανήκουν φέτος στο έμψυχο δυναμικό του Εθνικού είναι: Εθνικός Κατερίνης:
Σαρπότας Παναγιώτης τερ/κας
Καρασκόρδας Δημήτριος
Κώτσογλου Μάρκος
Θεοδοσιάδης Ιωάννης
Ελευθεριάδης Αλέξης
Τάσσιος Ιωάννης
Παπαγιάνης Ηλίας
Τζιάμας Κων/νος
Ναβροζίδης Δημήτριος
Γκουνταμάνης Ιωάννης
Μπατσαράς Δημήτρης Δημήτριος
Παπακωνσταντίνου Λάζος
Ζυγόπουλος Κώστας
Μπεκιάρης Γιώργος
Ελλησιάδης Γιώργος
Κλιάνης Αλέξης
Παυλίδης Ελευθέριος
Σαββίδης Σάββας
Ζαπουνίδης Γιώργος
Μπίντας Γιάννης
Καμπερίδης Χάρης
Ευσταθιάδης Αλέκος
Μετενίδης Ανδρέας
Συρανίδης Δημήτριος
Κατσαμάγκας Κώστας
Θωμαϊδης Γιώργος
Καλιανίδης Γιάννης
Μπικούδης Θεόδωρος
Μαγκλάρας Αντώνιος
Δελίδης Έντι
Αφατζάνης Κώστας
Πιο δυνατός στο φετινό πρωτάθλημα ο ΓΑΣ Σβορώνου με τους είκοσι πέντε παίκτες που έχει
Μεταγραφές ουσίας και όχι εντυπωσιασμού έκανε φέτος ο ΓΑΣ Σβορώνου και αναμένεται να παρουσιαστεί πολύ πιο δυνατή ομάδα από την περσινή. Και το λέμε αυτό γιατί οι μεταγραφές που έκανε φέτος δεν έκαναν την ομάδα μόνο πιο δυνατή αλλά και πιο ποιοτική σε σύγκριση με την περσινή. Ο ΓΑΣ ενισχύθηκε σε όλες σχεδόν  τις γραμμές του με καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Δώδεκα είναι συνολικά οι νεοαποκτηθέντες και με τους 13 του περσινού έμψυχου δυναμικού συνθέτουν ένα πολύ καλό και αξιόλογο ρόστερ. Το μόνο που χρειάζεται άμεσα ο ΓΑΣ  είναι η απόκτηση ενός δεύτερου τερ/κα γιατί ο Αργυρόπουλος που είχε αποκτηθεί δήλωσε ότι δε μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Έτσι η διοίκηση του ΓΑΣ θα προσπαθήσει να βρει έναν ελεύθερο τις επόμενες ημέρες.
Απόλυτα ικανοποιημένος αλλά και πολύ αισιόδοξος για την ομάδα του ο προπονητής κ. Στέφανος Ταβουκτσής που πιστεύει ότι ο ΓΑΣ θα κάνει καλύτερη πορεία τη φετινή χρονιά.
Οι παίκτες που ανήκουν φέτος στο έμψυχο δυναμικό του ΓΑΣ Σβορώνου είναι:
Σαρρής Αχιλλέας,
Βαρβαρέζος  Γιάννης.
Κατσίμπουρας Νίκος
Σκέντος Στέφανος
Αετός Στέργιος
Κεσίδης Κυριάκος
Γκάγκος Γεώργιος
Κούρτογλου Θέμης
Καρτσαμπάς Αλέξανδρος
Ζαπουνίδης Χαράλαμπος
Αβραμίδης   Ματθαίος
Καπασακαλίδης Κώστας
Λιάτσος Αθανάσιος
Μυστακίδης  Πολυχρόνης
Νατσιάβας Παναγιώτης
Παπαδόπουλος Θωμάς
Σιδηρόπουλος Παύλος
Σιώκας  Παναγιώτης
Σκαμπαρδώνης Βασίλης
Μυστακίδης Γιάννης
Ταβουκτσής Παναγιώτης
Τάσσιος  Νίκος
Τριανταφύλλου Γιώργος
Τσέργας Κώστας
Τσιτλακίδης  Χρήστος

Μεταγραφές πρωταθλητισμού έκανε ο Βατανιακός
Το πιο δυνατό ρόστερ των τελευταίων ετών
Με μεταγραφή που σηματοδοτεί πολύ υψηλούς στόχους έκλεισε τη μεταγραφική   περίοδο του καλοκαιριού ο Βατανιακός. Η απόκτηση του έμπειρου και ικανότατου σκόρερ κυνηγού Παναγιώτη Κυπαρίσση ήταν το μήνυμα ότι ο φετινός Βατανιακός θα είναι το κάτι άλλο. Και το λέμε αυτό γιατί και νωρίτερα ο Βατανιακός πραγματοποίησε  μεταγραφές που δρομολουγούσαν για κάτι διαφορετικό που προκαλούσαν την αίσθηση  ότι ο πήχης τοποθετείται πιο ψηλά. Η αρχή έγινε με την απόκτηση του γκολκίπερ  Γιάννη Σακελλαρίδη που αποτελεί εγγύηση για τα μετόπισθεν της ομάδας και ακολούθησαν και άλλες εξίσου πολύ καλές μεταγραφές.
Η απόκρουση με τη μορφή του δανεισμού από τον Πιερικό τεσσάρων παικτών αλλά και κάποιων άλλων πιστοποίησε τη διαφαινόμενη αίσθηση ότι ο Βατανιακός φέτος έχει πολύ μεγαλύτερο στόχο από αυτούς των προηγούμενων ετών. Προπονητής της ομάδας είναι ο κ. Γιάννης Κωνσταντινίδης, ένας έμπειρος και ικανότατος προπονητής που γνωρίζει και την κατηγορία.
Στους περσινούς παίκτες προστέθηκαν άλλοι έντεκα από μεταγραφή και έτσι ο Βατανιακός έχει ένα πολύ δυνατό ρόστερ με επιλογές για κάθε  θέση ώστε η ομάδα να είναι πάντοτε δυνατή.
Οι παίκτες που σνήκουν στο φετινό ρόστερ είναι:
Βατανιακός:
Σακελλαρίδης Γιάννης
Χατζηεπίδης Κώστας
Σπανός  Δημήτρης
Παπαδόπουλος Κώστας
Μπέης Γιώργος
Μίγκος Κώστας
Κραγιόπουλος  Στέφανος
Κωτσιόπουλος Νέστορας
Σταλίκας  Κώστας
Γιαπιτζής Μιλτιάδης
Παπείρας Χάρης
Μαυρίδης Μάκης
Καραγιάννης Κώστας
Μπουζούκης Γιώργος
Πέτρου Γιώργος
Ποτουρίδης Γιώργος
Δεμιρτζόγλου Παναγιώτης
Τσικαδέρης  Αντώνιος
Μυστρίδης  Νικόλαος
Δημόπουλος Δημήτριος
Τσιώμης  Γιώργος
Κυπαρίσσης Παναγιώτης
Κωνσταντινίδης Γιώργος
Ελευθεριάδης Παντελής
Βασιουρής Χρήστος
Αγγελάκης  Δημήτριος
Παπαζιός Θεόδωρος

Μια νέα ομάδα θα παρουσιάσει ο νεοφώτιστος Όλυμπος Λεπτοκαρυάς
Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις του νεοφώτιστου στη Δ΄ Εθνική κατηγορία Όλυμπου Λεπτοκαρυάς.
Για τους φιλάθλους αλλά και τη διοίκηση της ομάδας η κατηγορία δεν είναι άγνωστη αφού πριν από 15 χρόνια περίπου ήταν και πάλι στη Δ΄ Εθνική κατηγορία. Ο σημερινός μάλιστα πρόεδρος ήταν και τότε στη διοίκηση της ομάδας.
Είναι αλήθεια ότι στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου είχαν μια μικρή περιπέτεια μετά την παραίτηση του προπονητή κ. Ιωαννίδη που είχε προσληφθεί λίγες μέρες νωρίτερα και χρειάστηκε να περάσει  μια βδομάδα  για να προσληφθεί ο κ. Μάκης Τερζόπουλος που έχει αναλάβει στη συνέχεια την ομάδα.
Και βέβαια δεν ήταν αυτό μόνο.
Η ομάδα προπονείται στο γήπεδο του Αγ. Σπυρίδωνα επειδή γίνονται έργα στο γήπεδο της Λεπτοκαρυάς και αυτό είναι μια ταλαιπωρία για τον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές και τη Διοίκηση.
Επιπλέον όλα τα φιλικά παιχνίδια τα δίνει εκτός έδρας. Το έμψυχο δυναμικό της ομάδας μαζί με τους νεοαποκτηθέντες αποτελείται από είκοσι τρεις ποδοσφαιριστές. Στη μεταγραφική περίοδο που τελείωσε αποκτήθηκαν παίκτες έμπειροι και ικανοί που γνωρίζουν την κατηγορία και μαζί με τους περσινούς παίκτες συνθέτουν ένα πολύ αξιόλογο και ικανό ρόστερ.
Το νέο ρόστερ του Ολύμπου Λεπτοκαρυάς είναι
Όλυμπος Λεπτοκαρυάς:
Τσαρούχας Αλέξης
Καζαμίας Αθανάσιος
Σιαμήτρας Αθανάσιος
Παρλαπάνος Ευγένιος
Σιαμήτρας Δημήτριος
Στύλος Αντώνιος
Μπακάλης Δημήτριος
Τσαρούχας Γεώργιος
Κυρκόπουλος Στέφανος
Τσαρούχας Γεώργιος
Κορούνι Έκι
Μαυρομάτης Γιάννης
Λύρας Γιώργος
Τιούτιος Ελευθέριος
Σαμανίδης Κώστας
Κατσαρός Γεώργιος
Μπαλαμπάνης Κώστας
Αρβανίτης Πέτρος
Παπαδόπουλος Γιάννης
Μπαλαούρας Βασίλειος
Γούλας Αργύρης
Μιχαλίτσιος Δημήτριος
Μακρής Κώστας
(ΤΟΠΙΚΗ) 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks