Ιστιοπλοϊκοί και Κωπηλατικοί Αγώνες "ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΛΥΜΠΟΣ 2010"

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Από το Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Κατερίνης
Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης, συνδιοργανώνει με τον Δήμο Κατερίνης Ιστιοπλοϊκούς και Κωπηλατικούς Αγώνες με την επωνυμία "ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΛΥΜΠΟΣ 2010", υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (Ε.Ι.Ο.) και την Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας (Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ.).
Οι αγώνες θα ..διεξαχθούν στον θαλάσσιο χώρο μπροστά από τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου στην Παραλία Κατερίνης. Στους αγώνες συμμετέχουν περίπου 30 σύλλογοι από ολόκληρη την Ελλάδα και θα αγωνιστούν πάνω από 300 αθλητές και αθλήτριες.
Το πρόγραμμα των Αγώνων Ιστιοπλοΐας ξεκινά το Σάββατο 02/10/2010 με τις αφίξεις των αθλητών και τις πρώτες ιστιοδρομίες (ώρα 12.00) και λήγει την Κυριακή 03/10/2010 περίπου στις 17.00μ.μ. με την ολοκλήρωση των Ιστιοδρομιών και την απονομή των επάθλων.
Το πρόγραμμα των Αγώνων Κωπηλασίας ξεκινά το Κυριακή 10/10/2010 με τις αφίξεις των αθλητών και τις πρώτες Λεμβοδρομίες (ώρα 09.00π.μ.) και ολοκληρώνεται περίπου στις 13.00μ.μ. με την ολοκλήρωση των Λεμβοδρομιών και την απονομή των επάθλων.
Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης και η Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων με πρόεδρο τον Δήμαρχο Κατερίνης Κο Σάββα Χιονίδη, καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το "ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΛΥΜΠΟΣ" να καθιερωθεί ως ένας από τους πλέον επιτυχημένους διασυλλογικούς αγώνες στο καλεντάρι των αντίστοιχων Ομοσπονδιών.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ
http://athlitikipierias.blogspot.com 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks