Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης – Παναιγιάλειος 1-2 - Δεν δόθηκε πέναλτυ στην Α.Ε. Ποντίων στο 80’

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

 
Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010
Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το παιχνίδι για την Α.Ε. Ποντίων αφού μόλις στο 2’ προηγήθηκε στο σκορ. Στη συνέχεια οι ...
παίκτες της Α.Ε. Ποντίων ήταν φοβερά αγωνιστικοί και με πολύ μεγάλη διάθεση για να πετύχουν κι άλλο γκολ και μέχρι το 20’ το παιχνίδι φαινόταν ότι δεν θα χαθεί από την ομάδα των Ποντίων. Οι δύο μάλιστα διαδοχικές σωτήριες αποκρούσεις του Ίτσιου εμψύχωσαν ακόμα περισσότερο τους παίκτες και ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Και ενώ το παιχνίδι κυλούσε έτσι σε μία ανύποπτη και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος κίνδυνος φάση, δέχτηκε την ισοφάριση από ένα ξαφνικό αλλά πολύ δυνατό διαγώνιο σουτ του Πελέκη και έγινε το 1-1. Το γκολ αυτό δεν αποθάρρυνε τους παίκτες των Ποντίων που συνέχισαν να πιέζουν και στο 28’ ήταν αυτοί που έφτασαν μπροστά σ’ ένα δεύτερο γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Παναιγιαλείου φάνηκε πιο έμπειρη και πίεσε περισσότερο για να φτάσει στο γκολ που θα της έδινε την πρόκριση. Στο χρονικό αυτό διάστημα τρεις ήταν οι φάσεις που μπορούμε να αναφέρουμε. Οι δύο ανήκουν στον Παναιγιάλειο και μία στην Α.Ε. Ποντίων.
Με το δίκιο της η Α.Ε. Ποντίων διαμαρτυρήθηκε για μια φάση ζητώντας πέναλτυ κάτι όμως που ο διαιτητής δεν το έδωσε όπως με μεγάλη ευκολία έδωσε το σε βάρος της ομάδας της Κατερίνης στο 68’ και διαμορφώθηκε το 1-2. Για την Α.Ε. Ποντίων η φάση αυτή ήταν στο 88’ όταν ο Μαλλιάκας απέκρουσε με το χέρι αλλά συγχρόνως έσπρωξε και τον Σαββίδη και τον έριξε κάτω.
Κλείνοντας έχουμε να πούμε ότι οι παίκτες της Α.Ε. Ποντίων ήθελα πάρα πολύ τη νίκη, προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις αλλά έπεσαν σε μία πολύ έμπειρη ομάδα.
Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ
Στο 2΄ ο Σταφίδας εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά πολύ ωραία, ο τερ/κας στην προσπάθειά του να αποκρούσει την έστειλε στα δίχτυα και έγινε το 1-0.
Στο 5΄ διαδοχικές αποκρούσεις του Ίτσιου σε κεφαλιά του Βίκμαε και δυνατό σουτ του Λιόση κράτησαν το υπέρ των Ποντίων σκορ.
Στο 20΄ ο Πελέκης με πολύ δυνατό διαγώνιο συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας της Α.Ε Ποντίων και ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 28΄ ο Μποταϊτης με ωραία ατομική προσπάθεια και αφού απέφυγε δύο αντιπάλους από το ύψος της γραμμής της μεγάλης περιοχής προσπάθησε με ένα έξυπνο σουτ να «κρεμάσει» τον τερ/κα Ανδρούτσο αλλά ο αυτός την τελευταία στιγμή με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ σώζοντας.
Στο 54΄ πολύ μεγάλη απόκρουση του Παπαγιαννόπουλου που σαν από μηχανής θεός έκλεψε τη μπάλα από τον Βίκμαε που ήταν έτοιμος να τη στείλει στην κενής εστία της Α.Ε Ποντίων.
Στο 65΄ πολύ ωραία δυνατή κεφαλιά του Μιχαηλίδη που προωθήθηκε αλλά η μπάλα έφυγε μόλις άουτ από την αριστερή γωνία και ενώ ο τερ/κας έχει εξουδετερωθεί.
Στο 68΄ ο Παπαγιαννόπουλος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του  Κοροβέση από τον Τρϊρη το κτύπησε εύστοχα ο Κοζανίδης και έγινε το 1-2.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ Γρατσάνης από τα Τρίκαλα με βοηθούς τους κ.κ Μανασή από τα Τρίκαλα και Τίκα από την Καρδίτσα ενώ τέταρτος ήταν ο Μαντούρας από τα Τρίκαλα.
Οι συνθέσεις
Α.Ε Ποντίων: Ίτσιος, Τροϊρης (75 Διαμαντής), Νάϊντος , Παπαγιαννόπουλοις, Κεστελίδης (75 Γιόβτσεφ), Λιόλιος, Μποταϊτης, Μιχαηλίδης Μαξ, Σταφίδας, Τσιτλακίδης (55 Σαββίδης), Βελώνης.
Παναιγιάλειος: Ανδρούτσος, Λιόσης, Λίτσος, Σταϊκος (81΄Τρούλιας), Πελέκης, Μαλλιάκης, Κοροβέσης, Γκάτσης (46 Σκαρτσίλας), Βίκμαε, Γκοτσούλιας, Κοζανίδης.

Οι δηλώσεις των δύο προπονητών
Ο προπονητής του Παναιγιαλείου Δημ. Σπανός
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την άψογη φιλοξενία»

Μετά τη λήξη του αγώνα στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ο προπονητής του Παναιγιαλείου κ. Σπανός είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο όπως και η ομάδα των Ποντίων αλλά και όλες της Γ’ Εθνικής ήθελαν τη νίκη –πρόκριση για να βοηθήσουμε τη Διοίκηση οικονομικά που είναι ένα θέμα που καίει όλες τις ομάδες. Έτσι λοιπόν ήρθαμε στην Κατερίνη για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε τη νίκη. Πριν όμως περάσω στο παιχνίδι θα ήθελα να σταθώ στη στάση της Διοίκησης της Α.Ε. Ποντίων αλλά και τον προπονητή αλλά γι’ αυτόν τον ξέρω χρόνια και ότι και να πω θα είναι λίγο. Η Διοίκηση της Α.Ε. Ποντίων από το απόγευμα του Σαββάτου που ήρθαμε στην Κατερίνη μας φιλοξένησε κατά τον πλέον ιδανικό τρόπο και γι’ αυτό τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και τους εύχομαι να πετύχουν το καλύτερο δυνατό.
Σε ότι αφορά το παιχνίδι νομίζω είχαμε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού αν εξαιρέσουμε τα τελευταία 20 λεπτά, όμως ο έλεγχος ήταν φλύαρος και η ομάδα μου δεν με ικανοποίησε. Παρουσιάσαμε μια μέτρια εικόνα χωρίς ουσία αλλά όταν κερδίζεις δεν μπορείς παρά να νιώθεις ικανοποιημένος. Εύχομαι στην Α.Ε. Ποντίων το καλύτερο δυνατό στο νέο πρωτάθλημα».

Ο προπονητής της Α.Ε. Ποντίων Γιώργος Καμπερίδης
Από την πλευρά το ο προπονητής της Α.Ε. Ποντίων δήλωσε:
«Κατά αρχήν καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους τους δημοσιογράφους, τον συνάδελφο προπονητή του Παναιγιαλείου και να του δώσω συγχαρητήρια για τη νίκη – πρόκριση. Εμείς είμαστε μια καινούργια ομάδα με 23 παίκτες μέσα από το νομό από τους οποίους οι 15 είναι από 15-21 χρονών. Είναι μια ομάδα 35 ημερών και θέλει υπομονή για να φτάσει στα επίπεδα που επιθυμώ. Παρόλα αυτά νομίζω ότι η προσπάθεια ήταν πολύ καλή αν και είχαμε κάποια προβλήματα στην προετοιμασία της ομάδας. Το ξεκίνημα για μας ήταν πολύ καλό αλλά δεχτήκαμε δύο πολύ εύκολα γκολ από τα οποία φαίνεται καθαρά η απειρία στη διαχείριση των φάσεων γιατί από αυτή την ομάδα εκτός από 4-5 παίκτες που είναι έμπειροι είναι νέοι παίκτες και δεν έχουν παραστάσεις από επαγγελματική κατηγορία.
Νομίζω ότι θέλαμε να κερδίσουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση αλλά δεν τα καταφέραμε. Τώρα θα κοιτάξουμε να στρέψουμε το ενδιαφέρον μας στο πρωτάθλημα το οποίο είναι και ο βασικός μας στόχος και από αύριο θα δουλέψουμε γι’ αυτό. Και πάλι συγχαρητήρια στον Παναιγιάλειο και τον συνάδελφο Δημήτρη Σπανό». 
(ΤΟΠΙΚΗ)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks