Για το πρωτάθλημα των Μικτών Ομάδων Ενώσεων Ποδοσφαίρου Παίδες Καρδίτσας - Παίδες Πιερίας 1 - 1

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010


30.09.2010 Αθλητισμός
Ισόπαλοι με 1 - 1 τέρματα αναδείχθηκαν οι Παίδες μας, αγωνιζόμενοι χθες το μεσημέρι στη Ματαράγκα Καρδίτσας με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της Θεσσαλικής.. ΕΠΣ.
Οι Παίδες της Πιερίας ήταν ανώτεροι στο πρώτο μισό της αναμέτρησης, προηγήθηκαν στο σκορ, ενώ θα ..μπορούσαν να σημειώσουν και δεύτερο τέρμα στις ευκαιρίες που δημιούργησαν.
Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε, με τους γηπεδούχους να ελέγχουν το παιχνίδι και να καταφέρνουν να φτάνουν στην ισοφάριση.
Δίκαιο το αποτέλεσμα, λοιπόν, για τους μικρούς του Γιώργου Μαυρομουστακίδη που επέστρεψαν με τον βαθμό της ισοπαλίας.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Μόλις στο 5', η ομάδα της Καρδίτσας προσπάθησε να απειλήσει δημιουργώντας την πρώτη καλή φάση όταν ο Κοντός τροφοδότησε τον Χαρκοπλιά που με ωραίο γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ από την εστία της Πιερίας.
Τόσο η ομάδα της Καρδίτσας όσο αυτή της Πιερίας είχαν καλά διαστήματα απόδοσης, με την μπάλα να παίζεται κυρίως στο χώρο της μεσαίας γραμμής.
Στο 21' ήταν η σειρά της Πιερίας να απειλήσει όταν ο Μήτρου – Σισμανίδης σούταρε δυνατά από καλή θέση, με τον Χατζηαδαμίδη να αποκρούει την μπάλα σε κόρνερ.
Η προειδοποίηση από τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 23' όταν το κοντινό σουτ του Χρηστάκη πέρασε άουτ και στο 28' η ΕΠΣ Πιερίας άνοιξε το σκορ όταν Τσοποζίδης πάσαρε στον Ευαγγελόπουλο και ο τελευταίος με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του τέρματος της Καρδίτσας γράφοντας το 0-1.
Η ομάδα του Λεωνίδα Τασιούλη μετά το γκολ προσπάθησε να αντιδράσει και στο 30' ο Καραχάλιος τροφοδότησε τον Χρηστάκη το σουτ του οποίου από καλή θέση εξουδετέρωσε ο Αφατζάνης.
Καλή φάση στο 35' για την Πιερία όταν από το γύρισμα του Τσοπαλίδη και το σουτ του Μήτρου-Σισμανίδη, ο Χατζηαδαμίδης σε καλή θέση μπλόκαρε τη μπάλα και στο 39' η ΕΠΣ Καρδίτσας θα μπορούσε να είχε φτάσει στην ισοφάριση αν ο Αφατζάνης δεν απέκρουε εκπληκτικά το σουτ που επιχείρησε από πλάγια αριστερά ο Χρήστακης.
Πάμε στη επανάληψη όπου το συγκρότημα της Καρδίτσας ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του, επιδιώκοντας την γρήγορη ισοφάριση στο παιγνίδι.
Στο 42' ήρθε η προειδοποίηση όταν από το σουτ του Καραχάλιου, ο Αφατζάνης απέκρουσε δύσκολα με τη μπάλα να βρίσκει και στο δεξί κάθετο δοκάρι και να περνά κόρνερ, όπου εν συνεχεία ο Παράσχης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.
Και στο 46' η ΕΠΣ Καρδίτσας θα βρει τον δρόμο προς το δίχτυα, όταν ο Παράσχης με ωραία ατομική προσπάθεια θα βρει τον Χρηστάκη και αυτός με έξοχο ψηλοκρεμαστό σουτ θα στείλει την μπάλα στο βάθος της εστίας της Πιερίας γράφοντας το 1-1.
Στη συνέχεια η Πιερία είχε μια καλή φάση στο 77' όταν το σουτ του Τάχου εξουδετέρωσε ο Χατζηαδαμίδης και στο 78' Καρδίτσα θα μπορούσε να φτάσει σε ένα δεύτερο τέρμα αν ο Παράσχης σημάδευε σωστά, με την μπάλα από το σουτ που επιχείρησε να περνά ψηλά άουτ.
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Αθανασίου, καλοί στο έργο τους οι βοηθοί κ.κ. Αγγελακόπουλος και Κριαράς.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Χατζηαδαμίδης, Κοντός (60' Καταβολάδας), Τριανταφύλλου, Κοκώνης, Κοντοβάς, Ζ. Καραχάλιος, Μαυριάς, Χρηστάκης, Χαρκοπλιάς, Χαντζιάρας (47' Κανιούρας), Παράσχης.
ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
Αφατζάνης, Μπακάλης (72' Τοπαλίδης), Κάκαλος, Νικόπουλος, Γιαλαμίδης, Νταντίνης, Τσοποζίδης, Δεληγιαννίδης (41' Τάχος), Κουκούνας, Ευαγγελόπουλος, Μήτρου – Σισμανίδης (58' Χατζηιωακείμ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Ημαθία - Τρίκαλα 6 - 0
Καρδίτσα - Πιερία 1 - 1
Ρεπό: Λάρισα
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ημαθία 3 6 - 0
Πιερία 1 1 - 1
Καρδίτσα 1 1 - 1
Τρίκαλα 0 0 - 6
Λάρισα 0 0 - 0
(ΠΙΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΛΟΙ)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks