Πιερικός - Θετικό το αποτέλεσμα της πρώτης συνάντησης ΠΑΕ Πιερικού και Μαρτσέλο Πέντα Μετείχε στην απογευματινή προπόνηση

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010
Πραγματοποιήθηκε χθες η αναμενόμενη συνάντηση του εκπροσώπου της ΠΑΕ Πιερικός με τον Μαρτσέλο Πέντα που επέστρεψε την Τετάρτη στην Κατερίνη.
Δεν γνωρίζουμε τι ειπώθηκε στην πρώτη συνάντηση που έγινε αλλά εκείνο που έχει σημασία είναι ότι βρέθηκε ένα κοινό σημείο... για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών και το μήνυμα που βγήκε είναι θετικό. Και όχι μόνο αυτό. Ο ποδοσφαιριστής Πέντα προπονήθηκε χθες με την ομάδα και αυτό θα γίνει και τις επόμενες ημέρες, ενδεικτικό ότι θα βρεθεί λύση στο οικονομικό θέμα που υπάρχει.
Ο Μαρτσέλο Πέντα θ’ ανέβει και στο Ελατοχώρι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας για τη νέα περίοδο. Οι πληροφορίες που έχουμε λένε ότι στις επόμενες δέκα μέρες θα τελειώσει θετικά το θέμα και ο Πέντα θα παίξει και τη νέα περίοδο στην ομάδα του Πιερικού.
Ας ευχηθούμε ότι οι πληροφορίες που έχουμε θα επαληθευτούν και ο ικανός αυτός παίκτης θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Πιερικό. Είναι κάτι που θέλουν και οι φίλαθλοι του Πιερικού.
Θα δοκιμαστεί στο Ελατοχώρι από Τρίτη 20 Ιουλίου ο Αργεντίνος Αγκοστίν Γκονί
Την Κυριακή 18 Ιουλίου αναμένεται στην Κατερίνη ο Αργεντίνος Αγκοστίν Γκονί και τη Δευτέρα ανεβαίνει στο Ελατοχώρι με τους παίκτες του Πιερικού.
Ο Γκονί θα δοκιμαστεί για δύο περίπου εβδομάδες και ανάλογα με το τι θα παρουσιάσει θ’ αποφασιστεί αν θ’ αποκτηθεί  ή όχι. Το γεγονός ότι έχει καλό βιογραφικό δεν είναι αρκετό για τον προπονητή του Πιερικού κ. Χατζάρα.
Παίκτης του Πιερικού ο Μήτρου Νικόλαος
Αριστερός αμυντικός χαφ
Μια θέση για την οποία ενδιαφερόταν να κλείσει ο Πιερικός  έγινε πραγματικότητα αφού χθες το μεσημέρι υπέγραψε συμβόλαιο ενός χρόνου ο Μήτρου Νικόλαος 26 χρόνων.
Ο Μήτρου έπαιξε στον Πανιώνιο, στον Εθνικό Αστέρα και στην Καστοριά της Β’ Εθνικής.
Χθες έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Πιερικό κάτω από τις οδηγίες του κ. Γιώργου Χατζάρα.
Ο κ. Χρήστος Ηλιάδης νέος προπονητής τερματοφυλάκων στον Πιερικό
Από χθες το απόγευμα ο Πιερικός έχει συνεργάτη του κ. Χατζάρα και προπονητή τερματοφυλάκων τον κ. Χρήστο Ηλιάδη. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Χρήστος Ηλιάδης έχει δίπλωμα από γερμανική σχολή προπονητών που αφορά μόνο τους τερματοφύλακες.
Χθες το απόγευμα ο Χρήστος Ηλιάδης προπόνησε τους τερματοφύλακες του Πιερικού Γουμάγια, Καρακούτση και Τσιντώτα.(ΤΟΠΙΚΗ)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks