ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Τέλος και ο Φρέντερικς

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010
Κοντά σε Χασιώτη;
Σε ομάδα της πατρίδας του αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Στάντον Φρέντερικς. Ο Νοτιοαφρικανός ποδοσφαιριστής παρά το γεγονός ότι φαινόταν θετικός να παραμείνει στην Κατερίνη και τον Πιερικό έστω και... με μειωμένες αποδοχές, δέχτηκε δελεαστική πρόταση από σύλλογο της χώρας του και ετοιμάζεται για... επαναπατρισμό.
Ο Φρέντερικς είναι ο τέταρτος αλλοδαπός ποδοσφαιριστής που θα αποχωρήσει από το δυναμικό των "μελανολεύκων" μετά τους Ρέγιες (λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του), Ολγκίν και Μαρτίνεζ των οποίων τα συμβόλαια δε θα ανανεωθούν. Μάλιστα ο Μαρτίνεζ σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναιτωλικού.
Έτσι, από τους πέντε ξένους παίκτες της φετινής χρονιάς, μόνο ο Πέντα παραμένει στις τάξεις των "μελανολεύκων".
Κοντά σε Χασιώτη;
Πρόταση συνεργασίας δέχτηκε από την ΠΑΕ Πιερικός ο Διονύσης Χασιώτης. Ο πολύπειρος αμυντικός αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για τα μετόπισθεν της ομάδας και δεν αποκλείεται τη νέα σεζόν να αγωνίζεται ξανά στο σύλλογο που τον ανέδειξε.
Οι επαφές με τους υπάρχοντες παίκτες
Παράλληλα με τις επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους (προτεραιότητα έχει δοθεί σε Κατερινιώτες ποδοσφαιριστές), συνεχίζονται και οι συζητήσεις των ιθυνόντων της ΠΑΕ με τους παίκτες που ήδη υπάρχουν στο ρόστερ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πλάτανος απάντησε καταφατικά στη νέα μειωμένη πρόταση που του έγινε, ενώ με θετικό μάτι βλέπει την παραμονή του και ο Κοντέων (το συμβόλαιο αμφοτέρων ολοκληρώνεται στις 30-6-2011).
Επίσης, μάλλον θα παραμείνουν οι Τασίδης και Χατζηζήσης ενώ δεν έχουν υπάρξει ακόμη ουσιαστικές εξελίξεις στα θέματα των Παντελιάδη και Μακρή, παίκτες που η ΠΑΕ Πιερικός επιθυμεί σφόδρα να διατηρήσει στο ρόστερ της. Οι εξελίξεις αναμένεται να επιταχυνθούν μετά την άφιξη στην Κατερίνη των Γιάννη Ντούμου και Γιώργου Χατζάρα.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks