Θανάσης: Ο Παναθηναϊκός είναι... Τιτανικός

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΜΑΙΟΥ 2010

Ως Τιτανικό χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, σε δηλώσεις του την Κυριακή (23/5), πριν την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πανελλήνιο στο ΟΑΚΑ. Με αυτό τον τρόπο, ο εκ των μεγαλομετόχων της ΚΑΕ θέλησε να δείξει την δεινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Τριφύλλι, μετά και το πόρισμα της έκθεσης της Deloitte.

"Ο Παναθηναϊκός είναι... Τιτανικός", είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος στην συνέχεια αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον Κώστα Αντωνίου κατά τη διάρκεια του συμβουλίου της Παρασκευής (21/5).
"Είναι δυνατόν να δίνεις 4 εκατομμύρια ευρώ να πάρεις τον Μελίσση και άλλα τόσα να δίνεις για τον Χριστοδουλόπουλο; Ο Παναθηναϊκός είναι κολοσσός, έχει ιστορία 100 ετών, δεν είναι δυνατόν να κινδυνεύει με διάλυση. Εχει άνοιγμα 162 εκατομμύρια ευρώ. Ποιος θα το καλύψει;".
Επίσης, μίλησε και για την κατάσταση του Ερασιτέχνη, αφήνοντας αιχμές και για την στάση του Αντρέα Βγενόπουλου: "Ο Παναθηναϊκός έχει 18 τμήματα και βοηθάμε όσο μπορούμε. Μόνο το τμήμα μποξ έχουν πάρει άλλοι με ετήσιο προϋπολογισμό 8.000 ευρώ! Ο Βγενόπουλος μας υποσχέθηκε 4.5 εκ. ευρώ και δεν έχει βάλει ούτε ένα".
Τέλος, ήταν κατηγορηματικός όσον αφορά στις προθέσεις του για την ανάληψη της προεδρίας της ΠΑΕ: "Εγώ δεν αναλαμβάνω. Πρέπει να βρεθεί μια λύση. Δεν έχουμε πάρει εργολαβία τον Παναθηναϊκό. Εχουμε βοηθήσει την ομάδα. Εχουμε βάλει πολλά τόσα χρόνια".
Αναφορικά με την έκθεση της Deloitte, το άνοιγμα του Παναθηναϊκού φτάνει αυτή τη στιγμή στα 90 εκατομμύρια ευρώ και στο τέλος της επόμενης τριετίας θα έχει αυξηθεί στα 162 εκατομμύρια. Η συγκεκριμένη εκτίμηση θα ευσταθεί με την προϋπόθεση ότι θα γίνει μείωση της τάξεως του 30% στα υπάρχοντα  συμβόλαια, ότι δεν θα γίνουν καθόλου μεταγραφές σε αυτό το διάστημα, αλλά και ότι θα πάρει άλλες δύο φορές το πρωτάθλημα τα επόμενα τρία χρόνια.(http://www.sport.gr)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks