Αλλαγές στην Δ’ Εθνική -

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

http://svouratoys.gr/~svoura/osc/images/ADIDAS%20EUROPASS%202008.jpg 

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010
ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 21 ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 33
Μεταγραφές ερασιτεχνών (2) και τον Ιανουάριο
ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 140 ΟΜΑΔΩΝ
Εκεί που σταμάτησε την περασμένη Πέμπτη η συνεδρίαση του ...διοικητικού συμβουλίου της Ε. Π. Ο., όπου αποφασίστηκε η σταδιακή μείωση των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Δ Εθνικής κατηγορίας, συνεχίστηκε την Δευτέρα όπου πάρθηκαν το ίδιο σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της κατηγορίας αυτής. Αυτό όμως που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι ότι σχεδόν όλες οι Ενώσεις αντιδρούν στην περαιτέρω μείωση του αριθμού των ομάδων κάτω από τις 140, για το οποίο θα υπάρξει οριστική απόφαση στην Γ. Σ. της ομοσπονδίας στις 5 Ιουνίου, όπως βέβαια και την δημιουργία ενός ομίλου στην Γ Εθνική.
Έτσι, την Δευτέρα το απόγευμα, προστέθηκαν στην πρόταση της επιτροπής πρωταθλήματος της Δ Εθνικής κατηγορίας και κάποιες ιδιαίτερα σημαντικές αποφάσεις, που θα περάσουν και στην προκήρυξη για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπως αυτό που η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων, που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα αυτό αλλά και στα τοπικά πρωταθλήματα των νομών, περίμενε πως και πως, αναμένεται να ισχύσει από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο λόγος γίνεται για το «ξεκλείδωμα» της περιόδου του Γενάρη, κατά την οποία πλέον θα επιτρέπεται για κάθε ομάδα να προχωρήσει σε δύο -το ανώτερο- μεταγραφές ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών.
Από εκεί και πέρα, το Δ.Σ. της ΕΠΟ στην προχθεσινή του συνεδρίαση, αποφάσισε κάποιες επιπλέον αλλαγές που είχαν αρχίσει από καιρό να δρομολογούνται στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Μετά από πρόταση της Επιτροπής πρωταθλήματος της Δ Εθνικής, το συμβούλιο αποφάσισε στην Δ Εθνική από τη νέα αγωνιστική περίοδο να αγωνίζονται στην ενδεκάδα υποχρεωτικά 4 ποδοσφαιριστές κάτω των 21 ετών και το περισσότερο 2 ποδοσφαιριστές άνω των 33 ετών. Όπως προαναφέραμε, όλα αυτά θα πρέπει να ψηφιστούν στην Γενική Συνέλευση των μελών – Ενώσεων της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Ελλάδος, έχοντας όμως υπ όψιν την μεγάλη αντίδραση της πλειοψηφίας των Ενώσεων κύρια της περιφέρειας.(ΤΟΠΙΚΗ)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks