Β' ΕΘΝΙΚΗ: Η "ΕΙΚΟΝΑ" ΤΗΣ 33ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ.

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΜΑΙΟΥ 2010
Β' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-1 ΤΕΛΙΚΟ (Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ)
(39' Μπελεβώνης σουτ)
Στο 88' έχασε πέναλτι ο Γκονζάλες
Δόξα Δράμας./.. (Στράτος Βουτσακέλης): Τοπαλίδης, Σαμαράς, Ρομπίνιο, Χ. Μουρατίδης (74' Κουμπρόγλου), Γκονζάλες, Λ. Μουρατίδης (55' Χλωρός), Πινδώνης, Άγγος, Γκίκας (60' Παρμαξίδης), Γαλακτερός, Μαχαιρούδης.
Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Μπαμπανιώτης, Στόρμπαεκ, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Παλαιολόγος, Μόρετς, Δέντσας, Θεοδωρίδης, Μανίκας (60' Δημούτσος), Μπελεβώνης (54' Ζουρούδης), Μουμίν.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στ. Μαντάκης (Ημαθίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Κ. Κουτζιακουτζίδης, Χρ. Τσιαμπατζής (Κοζάνης)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ρομπίνιο - Μόρετς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 62' Σαμαράς
Σχόλιο: Το τέρμα του Μπελεβώνη από το 39ο λεπτό έδωσε τελικά το τρίποντο στον Παναιτωλικό που βρίσκεται μόλις δυο βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Στον αντίποδα, οι «μαυραετοί» δύσκολα θα αποφύγουν τα μπαράζ παραμονής έπειτα από την τρίτη συνεχόμενη ήττα και δεύτερη στην έδρα τους. Μέτριο το θέαμα στο πρώτο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται τραγικό λάθος στην άμυνα των Δραμινών και να ανοίγουν το σκορ αφού ο Μπελεβώνης πέρασε και τον Τοπαλίδη και πλάσαρε σε κενή εστία. Το άγχος αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα στην επανάληψη για τους γηεπδούχους, οι οποίοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μαχαιρούδη στις αρχές του δευτέρου μέρους αλλά έμειναν και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σαμαρά από το 62'. Παρόλα αυτά, οι ποδοσφαιριστές του Στράτου Βουτσακέλη θα μπορούσαν να πάρουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας δυο λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης, αλλά ο Γκονζάλες αστόχησε από το σημείο του πέναλτι.
ΟΦΗ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 2-1 ΤΕΛΙΚΟ (ΑΣ ΟΦΗ)
(8' Ογκουνσότο κεφ, 53' Αγρίτης σουτ - 18' Ουκάρ σουτ)
Στο 79' δοκάρι ο Πόποβιτς
ΟΦΗ (Γιώργος Παράσχος): Βεζυρίδης, Σταυρακάκης (46' Βλόνταρτσικ), Πίτσος, Νατσούρας, Μπερτίν, Κάλαϊτζιτς, Κατσικογιάννης, Κιάσσος, Πόποβιτς (88΄Κοκκινάκης), Αγρίτης, Ογκουνσότο (73' Ζορμπάς).
Εθνικός Αστέρας (Νίκος Παντέλης): Γκίτκος, Παριάνος (73' Παλάσκας), Καρατζάς, Τραορέ, Κριπιντίρης, Λιόσης (55' Λουάμο), Ουκάρ, Διαμαντής, Τζωρμπατζάκης, Κολόκας, Καγκιούζης (63' Πασάς).
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γ. Μπαλωμένος (Αργολίδας)
ΒΟΗΘΟΙ: Β. Χειβιδόπουλος, Σ. Τζαριμας (Αργολίδας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καγκιούζης, Κριπιντίρης, Ουκάρ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
Σχόλιο: Ακόμα τρεις πολύτιμους βαθμούς προσέθεσε στη συγκομιδή του ο ΟΦΗ, αυξάνοντας παράλληλα το πλεονέκτημα σε ότι αφορά τη βαθμολογία στα πλέι οφ. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν του Εθνικού Αστέρα μόλις στο 8' με τον Αγρίτη να κάνει τη σέντρα και τον Ογκουνσότο με κεφαλιά να νικά τον Γκίτκο για το 1-0. Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν και στην πρώτη τους ουσιαστικά ευκαιρία έφεραν το ματς στα ίσια με δυνατό σουτ του Ουκάρ. Το ημίχρονο έληξε με δυο καλές στιγμές από πλευράς γηπεδούχων στο 25' με τον Κάλαϊτζιτς και στο 39' με τον Ογκουνσότο. Ο ρυθμός βελτιώθηκε στην επανάληψη και η πίεση που άσκησαν οι «μελανόλευκοι» καρποφόρησε στο 53', όταν ο Βλόνταρτσικ γύρισε στον Αγρίτη κι εκείνος από κοντά έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Βεζυρίδης έμελλε να είναι τελικά ο πρωταγωνιστής του αγώνα, αφού στο 78' και το 82' πραγματοποίησε εκπληκτικές αποκρούσεις σε σουτ των Λουάμο και Διαμάντη αντίστοιχα, ενώ ο Πόποβιτς έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Γκίτκου στο 79ο λεπτό. Πλέον, η ομάδα της Καισαριανής χρειάζεται ένα βαθμό στο τελευταίο παιχνίδι με τον Διαγόρα για να μην μπλέξει σε περιπέτειες στα πλέι-άουτ.
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΚΕΡΚΥΡΑ 1-0 ΤΕΛΙΚΟ (Α’ ΔΗΜ. ΓΥΜΝ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ)
(58' Κάμπας σουτ)
Στο 41' δοκάρι ο Σαρμιέντο
Ηλιούπολη (Γιώργος Βαζάκας): Τακίδης, Δωροβίνης, Τσιώλης, Νικολόπουλος, Παραράς (85' Τσώνης), Δημήτρης, Στεφανίδης, Κρητικός, Σαρμιέντο (85' Σικαλιάς), Μουνιόθ, Κάμπας (72' Γήτας).
Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Ψωμιάδης, Μπουτζίκος, Βενέτης, Κοντοδήμος (83' Σμαρτ), Μπερνς, Κολοτούρος, Παρασκευαίδης (65' Λαμπρόπουλος), Τσίγκας (73' Γιαννιτσανάκης), Γκουστάβο, Μακρυδημήτρης, Σίλβα.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γ. Φουκάκης (Ηρακλείου)
ΒΟΗΘΟΙ: Γ. Δρανδάκης (Λασιθίου), Γ. Σγαντσος (Πειραιά)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μουνιόθ, Κάμπας - Βενέτης, Κοντοδήμος, Σίλβα
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
Σχόλιο: Ηλιούπολη και Κέρκυρα αγωνίστηκαν χωρίς άγχος στο γήπεδο της πρώτης και προσέφεραν αρκετές καλές στιγμές στους φίλους του ποδοσφαίρου. Τελικά, οι «κυανέρυθροι» που ήταν ανώτεροι καθόλη τη διάρκεια του αγώνα πήραν και τους τρεις βαθμούς χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Κάμπας στο 58ο λεπτό. Από την πλευρά των γηπεδούχων, ο Στεφανίδης είχε τις ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ στο πρώτο μέρος (6', 14') ενώ αντίθετα ο Μπερνς αστόχησε για τους «Φαίακες» στο 16'. Ο Σαρμιέντο έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Ψωμιάδη (41'), ενώ το τέρμα του Κάμπα ακυρώθηκε ως οφσάιντ στις αρχές της επανάληψης. Αυτό δε συνέβη, όμως, λίγο αργότερα όταν ο Σαρμιέντο έκανε το σουτ και ο έμπειρος φορ βρέθηκε στην πορεία της μπάλας για να τη στείλει στα δίχτυα των φιλοξενούμενων και να χαρίσει ένα δίκαιο τρίποντο στην ομάδα του «Ήλιου».
ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 3-2 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ ΡΟΔΟΥ)
(31' Σπάρταλης σουτ, 74' Τριανταφύλλου κεφ, 90+3' Γεωργιάδης - 11' Μουστόγιαννης σουτ, 86' Πουλάκος κεφ)
Διαγόρας (Γιώργος Φοιρός): Δαύκος, Δήμου (78' λ.τ Κρουσταλέλης), Σπάρταλης, Ρούσεφ, Χρήστου, Τριανταφύλλου, Μπακομήτρος (65' Ράγιοβιτς), Γεωργιάδης, Τσιάτσιος, Χατζής (46' Παύλου), Πουλόπουλος.
Αιγάλεω (Σούλης Παππάς): Στεφανάκος, Μακρόπουλος (82' Φρίμπονγκ), Νάστος (78' Μπερνιδάκης), Κακκαράς, Μουστόγιαννης, Τεγούσης, Ουμούρι, Παντίδος, Κωνσταντόπουλος (60' Σκάρος), Πουλάκος, Παυλίδης.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γ. Τζοβαρας (Φθιώτιδας)
ΒΟΗΘΟΙ: Κ. Κομητης, Π. Γκώνιας (Αν. Αττικής)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τριανταφύλλου, Χρήστου, Γεωργιάδης - Μουστόγιαννης, Τεγούσης, Σκάρος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
Σχόλιο: Αγχωτική νίκη σημείωσε ο Διαγόρας που κατέβαλλε την αντίσταση του Αιγάλεω στις καθυστερήσεις και έτσι παρέμεινε στο «κόλπο» των πλέι οφ. Οι φιλοξενούμενοι «πάλεψαν» και αυτό το παιχνίδι στα ίσια, ενώ θα μπορούσαν να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Ρόδο χάρη στο γκολ του Πουλάκου. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Το γήπεδο «πάγωσε» στο 11', όταν ο Μουστόγιαννης με πολύ όμορφο σουτ έξω από την περιοχή «παραβίασε» την εστία του Δαύκου και έδωσε το προβάδισμα στο «Σίτι». Όπως ήταν αναμενόμενο, οι Ροδίτες αύξησαν την πίεση στα καρέ του Στεφανάκου κι ενώ ο νεαρός πορτιέρο απέκρουσε το σουτ του Χρήστου στο 27', δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο τέσσερα λεπτά αργότερα στην προσπάθεια του Σπάρταλη. Το ημίχρονο «έκλεισε» με μια απίστευτη ευκαιρία από πλευράς γηπεδούχων, όταν ο Σπάρταλης έστειλε τη μπάλα άουτ από πολύ κοντινή απόσταση. Οι «κυανέρυθροι» έκαναν την ανατροπή στο 74' με την κεφαλιά του Τριανταφύλλου, αλλά ο Πουλάκος ισοφάρισε επίσης με κεφαλιά στο 86'. Ο Γεωργιάδης ήταν ο «λυτρωτής» για τους νησιώτες, αφού σημείωσε το γκολ της νίκης στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ 1-0 ΤΕΛΙΚΟ (ΟΑΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ)
(90' Τασίδης κεφ)
Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Γουμάγιας, Κωνσταντινίδης (51' Χατζηζήσης), Τασίδης, Εξουζίδης, Γιαζιτζόγλου, Πλάτανος (63' Κοντέων), Παντελιάδης, Μαρτίνεζ, Ρέγες (78' Γκουγκουλιάς), Φρέντερικς, Θάνος.
Εθνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Συμεωνίδης, Γκράιμς, Παγώνης, Ψιάνος, Καρακώστας, Κορακάκης, Τσεμπερίδης, Στρατάκης (73' Σουμπίνιο), Ροντρίγκο, Βιδάλης (63' Ατίκου), Κωστάκης (79' Νικολόπουλος).
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πρ. Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Γ. Καπουτζής (Μακεδονίας), Ι. Δημητριάδης (Καστοριάς)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χατζηζήσης - Κορακάκης, Καρακώστας
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 0-2 ΤΕΛΙΚΟ (ΠΜΑΣ "ΑΓΡ. ΑΣΤΗΡ")
(87' Ουέλινγκτον σουτ, 90+4' Βούκοβιτς φάουλ)
Στο 12' είχε δοκάρι ο Χατζηρίζος
Αγροτικός Αστέρας (Μάκης Χάβος): Γιακουμής, Σκλιοπίδης (82' Γέβτζοβιτς), Ν. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Μπλαζέφσκι, Κούτσης, Μπάρμπας, Στεφανίδης (90+2' Ναλμπάντης), Τσουκαλίδης, Δεινόπαπας, Τσούκλης (56' Καθάριος).
Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Μελαμπιανάκης, Δούκας, Φέρστερ, Βούκοβιτς, Μόντζο, Μπιτέλης, Ουέλινγκτον (89' Κουρτεσιώτης), Χατζηρίζος (73' Αγγελόπουλος), Μπουντούρης (80' Γκόγκας).
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α. Παπανδριόπουλος (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Γ. Κωστάκος, Ου. Φώσκολου (Πειραιά)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σκλιοπίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Τσουκαλίδης - Κουτσόπουλος, Μπιτέλης, Αγγελόπουλος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 70' Σάββας
Σχόλιο: Την πιο σημαντική της νίκη πέτυχε η Αναγέννηση Καρδίτσας στον Ευόσμο επικρατώντας του Αγροτικού Αστέρα με 2-0. Το συγκρότημα του Περικλή Αμανατίδη χάρη σε δυο γκολ των Ουέλινκτον στο 87’ με πλασέ ( εκμεταλλεύτηκε την λάθος επέμβαση του Γιακουμή) και Βούκοβιτς στο 94΄με εκτέλεση φάουλ πήρε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς και με νίκη στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Καλαμάτα σώζεται απευθείας και όχι μέσα από την διαδικασία των play-out. Δυναμικό παρών από περίπου 150 φίλους της Αναγέννησης που κέρδισαν την μάχη της κερκίδας. Άτυχος ο Αγροτικός Αστέρας θα μπορούσε να σκοράρει σε δυο τετ-α-τετ με τους Στεφανίδη στο 17’ και Τσουκαλίδη στο 33’. Οι δυο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι. Στο 12’ σε φάουλ του Χατζηρίζου η Αναγέννηση και στο 75’ ο Αστέρας σε φάουλ του Τσουκαλίδη. Μετά την λήξη της αναμέτρησης οι φίλοι της Αναγέννησης αποθέωσαν τους πάικτες αλλά και τον τεχνικό της ομάδας Περικλή Αμανατίδη.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΡΟΔΟΣ 5-2 ΤΕΛΙΚΟ (ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΟΛΟΥ)
(2', 50' Σιαλμάς σουτ, 12' Σολάκης κεφ, 65' Αμπράμοβιτς σουτ, 80' Τσεκούρας - 47' Κακλαμάνος σουτ, 89' Λουτσιάνο)
Στο 18' δοκάρι ο Μόνχε
Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Κηπουρός, Ψυχογιός, Κόρμπος, Άλβαρεζ, Μητρόπουλος (53' Τσεκούρας), Ουμπίντες, Σιαλμάς, Ροτζέριο (62' Αμπράμοβιτς), Μόνχε (73' Καρλόπουλος), Σολάκης.
Ρόδος (Γιώργος Στράντζαλης): Στογιάννης, Πρίπου, Παπαδημήτρης, Καλλιμάνης, Αθανασίου (73' Αθανασιάδης), Στ. Καντιμοίρης, Λουτσιάνο, Ζιλβάν, Στεργαλλάς (28' λ.τ Κόντης), Λάζετιτς (46' Γ. Καντιμοίρης), Κακλαμάνος.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Π. Δροσινος (Χαλκιδικής)
ΒΟΗΘΟΙ: Α. Γρεβενης (Χαλκιδικής), Δ. Στυλιάδης (Καστοριάς)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καλλιμάνης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 67' Γ. Καντιμοίρης
Σχόλιο: Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου "φιλοδώρησαν" με πέντε τέρματα τη Ρόδο, σκορπώντας χαμόγελα χαράς στους φίλους του συλλόγου που γέμισαν το Ε.Α.Κ. Ο Σιαλμάς άνοιξε το σκορ μόλις στο 2' έπειτα από πάσα του Ροτζέριο και ο Σολάκης διπλασίασε τα τέρματα των «ερυθρολεύκων» από σέντρα του Μόνχε (12'). Ο τελευταίος θα μπορούσε να πετύχει ένα ακόμα τέρμα στο 18', αλλά η μπάλα προσέκρουσε στο αριστερό δοκάρι του Στογιάννη. Ο Κακλαμάνος με προβολή μείωσε στις αρχές της επανάληψης (47'), αλλά και πάλι ο Σιαλμάς μετά από όμορφη συνεργασία με τον Σολάκη ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1 (50'). Αμπράμοβιτς και Τσεκούρας έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Ολυμπιακού, ενώ οι Ροδίτες που αγωνίζονταν από το 70' με παίκτη λιγότερο (λόγω αποβολής του Σ. Καντιμοίρη) διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα με τον Λουτσιάνο στο 89' και θα διεκδικήσουν την παραμονή τους μέσω των μπαράζ.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 0-2 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ)
(12' Καραμαλίκης κεφ, 25' Ντελγκάδο σουτ)
Καλαμάτα (Βασίλης Μαλαφέκας): Ντουγέρογλου, Ψυχογιόπουλος, Τσιμικλής (46' Σιλά), Καλαγκάνης, Ετέροβιτς, Τσόπελας, Μπαστακός, Σπυριδάκης (84' Αντ. Κωνσταντόπουλος), Δασκαλάκης (69' Καμινιώτης), Χρ. Κωνσταντόπουλος, Τάσιτς.
Θρασύβουλος (Γιάννης Πλαβούκος): Μπαρτζώκας, Σπ. Μίχος, Ζώνας, Πιπίνης, Βασιλείου, Κόμπο, Χατζηπαντελίδης (67' Παληγεώργος), Ντελγκάδο (84' Ντοριβάλ), Σαπάνης, Καραμαλίκης, Κλούσενερ (76' Κατσίκης).
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Π. Γκιόλιας (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Α. Μπαμπάς (Αθηνών), Γ. Λουκέρης (Κεφ/νίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
Σχόλιο: Δυο στα δυο με τον Γιάννη Πλαβούκο στον πάγκο του Θρασύβουλου και έτσι οι «πράσινοι» διατήρησαν ζωντανές τις ελπίδες για αποφυγή των πλέι άουτ, αφού βρίσκονται μόλις ένα βαθμό μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ παραμονής. Οι φιλοξενούμενοι -όπως έκαναν στον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα- φρόντισαν να πάρουν «καθαρό» προβάδισμα από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, χάρη στα τέρματα των Καραμαλίκη και Ντελγκάδο, ενώ θα μπορούσαν να είχαν αυξήσει ακόμα περισσότερο το σκορ τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο μέρος. Από την άλλη πλευρά, οι «μελανόλευκοι» βρίσκονταν σε πλήρη αποσύνθεση μετά τον υποβιβασμό και αυτό που ενδιαφέρει πλέον τον κόσμο και τους ποδοσφαιριστές είναι η επόμενη ημέρα στο σύλλογο.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ 2-1 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜ. ΣΤ. ΣΕΡΡΩΝ)
(60' Μιχαήλ κεφ, 69' Γεωργιάδης σουτ - 15' Φουρτάδο σουτ)
Στο 47' έχασε πέναλτι ο Γεωργιάδης (μπλόκαρε ο Πουρής)
Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Κοτταράς, Γαλανόπουλος, Καλί, Βοσκόπουλος, Γεωργιάδης, Μπανγκουρά, Τάντιτς (87' Αθανασιάδης), Κωνσταντινίδης, Παπάζογλου (23' λ.τ Ν. Ζαπρόπουλος), Τράκις (39' Ανάκογλου), Μιχαήλ.
Ιωνικός (Βασίλης Βούζας): Πουρής, Λανγκλέ, Μπάγιτς, Μπέριος, Απ. Παπαζούδης, Μακράκης, Χαλαουάνι, Σάλτο, Σιδέρης, Φουρτάδο (73' Πεδάνο), Γάλας (83' Ευαγγελάτος).
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κ. Πρωτοψάλτης (Κέρκυρας)
ΒΟΗΘΟΙ: Θ. Λέζος (Κέρκυρας), Γ. Κάλφογλου (Θεσπρωτίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κοτταράς, Καλί - Μπάγιτς, Απ. Παπαζούδης, Μακράκης, Σιδέρης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
Σχόλιο: Μπορεί οι παίκτες του Πανσερραϊκού να άγχωσαν τους φιλάθλους που ήταν στο γήπεδο, αλλά στο τέλος κατάφεραν να σημειώσουν την ανατροπή και να πάρουν το τρίποντο με αντίπαλο τον Ιωνικό, που τους εξασφάλισε τη συμμετοχή στα πλέι οφ. Οι Σερραίοι ξεκίνησαν δυνατά και πίεσαν για το γρήγορο τέρμα με τους Τάντιτς και Μιχαήλ, αλλά οι Νικαιώτες ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ στο 15ο λεπτό σε μια εκπληκτική αντεπίθεση. Ο Γάλας τροφοδότησε τον Φουρτάδο και ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι νίκησε τον Κοτταρά και «πάγωσε» το δημοτικό στάδιο. Οι Νικαιώτες, μάλιστα, είχαν δυο καλές στιγμές ακόμα με τους Φουρτάδο και Γάλα, ενώ τα «λιοντάρια» προσπάθησαν για την ισοφάριση με τους Τάντιτς και Μιχαήλ. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, καθώς ο Μπάγιτς ανέτρεψε τον Μπανγκουρά στη μεγάλη περιοχή και ο Γεωργιάδης είχε την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια μόλις στο 46' από το σημείο του πέναλτι. Ο Πουρής όμως δεν ξεγελάστηκε από το σουτ του 22χρονου φορ και μπλόκαρε τη μπάλα, κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Το τέρμα της ισοφάρισης ήρθε τελικά για τον Πανσερραϊκό στο 60', όταν ο Μιχαήλ με κεφαλιά νίκησε τον πορτιέρο των «κυανολεύκων», ενώ ο Γεωργιάδης επανόρθωσε εννιά λεπτά αργότερα για το χαμένο πέναλτι και χάρισε παράλληλα τη νίκη στους Σερραίους.


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (33 ΑΓΩΝΕΣ)

1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 65
2. ΚΕΡΚΥΡΑ 62
----------
3. ΟΦΗ 59
4. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 51
5. ΕΘΝΙΚΟΣ 50
6. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 49
----------
7. ΔΙΑΓΟΡΑΣ 48
8. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 47
9. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 46
10. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ 42
11. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ 42
12. ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 41
----------
13. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 40
14. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 40
15. ΙΩΝΙΚΟΣ 36
16. ΡΟΔΟΣ 34
----------
17. ΚΑΛΑΜΑΤΑ 28
18. ΑΙΓΑΛΕΩ 21

Η ΕΠΟΜΕΝΗ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (34η)
ΟΦΗ-Δόξα Δράμας
Παναιτωλικός-Ηλιούπολη
Εθνικός
Αστέρας-Διαγόρας
Κέρκυρα-Πιερικός
Αιγάλεω-Αγροτικός
Αστέρας
Εθνικός-Ολυμπιακός Βόλου
Αναγέννηση
Καρδίτσας-Καλαμάτα
Ρόδος-Ιωνικός
Θρασύβουλος-Πανσερραϊκός

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks