Περιμένουν τους παραλήπτες τα εισιτήρια

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

ΠΕΠΤΗ 29-4-2010
Το σήμα της UEFA Europa League... Το βράδυ της Πέμπτης θα δοθούν τα εισιτήρια στις δύο ομάδες που θα αγωνιστούν στον πρώτο τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Η Λίβερπουλ φιλοξενεί την Ατλέτικο Μαδρίτης και θέλει να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0, ενώ στην Αγγλία γίνεται και ο άλλος ημιτελικός ανάμεσα στη Φούλαμ και το Αμβούργο (0-0).
Το έργο της ...
παρέας του Σωτήρη Κυργιάκου θα είναι δύσκολο, καθώς ο Ράφα Μπενίτεθ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα απουσιών. Ο Φερνάντο Τόρες δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στην πρώην ομάδα του, ενώ δίπλα στον Ισπανό στις εξέδρες του Ανφιλντ θα κάθονται οι Ροντρίγκες, Ινσούα, Σκρτελ και Φάμπιο Αουρέλιο, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή των Κάουτ. Ενγκόγκ. Αντίθετα, ο Κίκε Φλόρες δεν μπορεί να υπολογίζει στους Τιάγκο και Ιμπραχίμα.
Η Φούλαμ πήγε στο Αμβούργο την προηγούμενη βδομάδα και απέσπασε ισοπαλία. Οι "κότατζερς" δεν έχουν ηττηθεί σε 15 εντός έδρας παιχνίδια στην Ευρώπη, μετρώντας 11 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. (http://www.novasports.gr)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks